- פותח/ת השרשור
תודה.כל הכבוד, בסוף אני רואה שלא הייתי נציג יחיד מהמכון 😃
אתה מתכוון לבועז, הבחור שהוציא את המוט בבנץ'? הוא לא התחרה, הוא בא איתי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.כל הכבוד, בסוף אני רואה שלא הייתי נציג יחיד מהמכון 😃
כן, הייתה לי תחושה שהוא לא מתחרה על סמך מה הוא חושב על אימון רגליים 😃תודה.
אתה מתכוון לבועז, הבחור שהוציא את המוט בבנץ'? הוא לא התחרה, הוא בא איתי.
תודה 😃
בדדליפט 230 כשנתקעתי התחלתי למשוך בכל הכוח ונתפסו לי שרירי החזה, וזה נהיה ממש כואב ברגע מסויים אז די ויתרתי
למה אתה בכלל חושב על המילה חיטוב?? 😃קדימה חיטוב בלינארית, זה התכנון שלי כנראה יהיה, אבל אני יכול למשוך לפחות עד סוף מאי עם המסה
דווקא הוא התחיל לעשות סקוואט ודדליפט לפני כמה זמן והוא מתקדם בהם. אגב אחרי שהוא ראה כמה משקל אנשים מרימים שם, הוא אמר שעכשיו הוא ייכנס לדדליפט 140 שלו יותר בצניעות 😁כן, הייתה לי תחושה שהוא לא מתחרה על סמך מה הוא חושב על אימון רגליים
בטוח אנסה עוד מעט, אבל גם 220 זה היה PR של 10 קילו מהמכון 😃תנסה בחד"כ, יש לי הרגשה שזה יינעל 😃
למה אתה בכלל חושב על המילה חיטוב?? 😃
דווקא הוא התחיל לעשות סקוואט ודדליפט לפני כמה זמן והוא מתקדם בהם. אגב אחרי שהוא ראה כמה משקל אנשים מרימים שם, הוא אמר שעכשיו הוא ייכנס לדדליפט 140 שלו יותר בצניעות 😁
בטוח אנסה עוד מעט, אבל גם 220 זה היה PR של 10 קילו מהמכון 😃
התכוונתי שאתה לא נראה כאילו תצטרך חיטוב מתישהו בקרוב, אלא אם כן תתחיל לאכול אוראו לארוחת בוקר צהריים וערבאני בחדר כושר בשביל איך שאני נראה, בגלל זה התחלתי ללכת ובגלל זה אני ממשיך ללכת. אז חיטוב תמיד יהיה, רק זה כייף לדעת שהוא עוד המון המון זמן ממני.
התכוונתי שאתה לא נראה כאילו תצטרך חיטוב מתישהו בקרוב, אלא אם כן תתחיל לאכול אוראו לארוחת בוקר צהריים וערב
תודה רבהכל הכבוד! יש לי הרגשה שיש לך המון להשתפר עד התחרות הבאה, תן בראש 😃
התכוונתי שאתה לא נראה כאילו תצטרך חיטוב מתישהו בקרוב, אלא אם כן תתחיל לאכול אוראו לארוחת בוקר צהריים וערב
אני מסכים עם זה לגמרי, לעלות 5 ק"ג ואז לרדת 5 ק"ג לא ממש מקדם אותך - לא מבחינת מראה ובטח לא מבחינת כוח.
גם להוסיף 10 ולהוריד 8 זה בזבוז זמן.
זה במצב האידיאלי, אבל גם לעלות למשל 6-7 קילו שריר ו 3-4 קילו שומן זה סבבה לדעתי, ואז להוריד 3 קילו, אבל לא לעלות 10 ולרדת 8אני מסכים שהי טוב זה לעלות 10 קילו רק שריר, אבל לצערי אני לא מסוגל לכן מעלה מוריד, מנסה עכשיו לעשות מסה יותר "נקייה"
בשביל לא לסבול יותר מידי בחיטוב.
זה במצב האידיאלי, אבל גם לעלות למשל 6-7 קילו שריר ו 3-4 קילו שומן זה סבבה לדעתי, ואז להוריד 3 קילו, אבל לא לעלות 10 ולרדת 8