Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
קדימה חיטוב בלינארית, זה התכנון שלי כנראה יהיה, אבל אני יכול למשוך לפחות עד סוף מאי עם המסה 😃
תודה.
אתה מתכוון לבועז, הבחור שהוציא את המוט בבנץ'? הוא לא התחרה, הוא בא איתי.
כן, הייתה לי תחושה שהוא לא מתחרה על סמך מה הוא חושב על אימון רגליים 😃

כל הכבוד! חיכיתי בקוצר רוח לעדכון שלך.
טוטאל מכובד מאוד - הדדליפט 230 היה מאוד קרוב להינעל, קבעת נקודת רפרנס - מכאן אפשר רק לעלות, תחרות הבאה תיקח איתך את @Koller 😃
תודה 😃
בדדליפט 230 כשנתקעתי התחלתי למשוך בכל הכוח ונתפסו לי שרירי החזה, וזה נהיה ממש כואב ברגע מסויים אז די ויתרתי

קדימה חיטוב בלינארית, זה התכנון שלי כנראה יהיה, אבל אני יכול למשוך לפחות עד סוף מאי עם המסה
למה אתה בכלל חושב על המילה חיטוב?? 😃
כן, הייתה לי תחושה שהוא לא מתחרה על סמך מה הוא חושב על אימון רגליים
דווקא הוא התחיל לעשות סקוואט ודדליפט לפני כמה זמן והוא מתקדם בהם. אגב אחרי שהוא ראה כמה משקל אנשים מרימים שם, הוא אמר שעכשיו הוא ייכנס לדדליפט 140 שלו יותר בצניעות 😁
תנסה בחד"כ, יש לי הרגשה שזה יינעל 😃
בטוח אנסה עוד מעט, אבל גם 220 זה היה PR של 10 קילו מהמכון 😃

למה אתה בכלל חושב על המילה חיטוב?? 😃

דווקא הוא התחיל לעשות סקוואט ודדליפט לפני כמה זמן והוא מתקדם בהם. אגב אחרי שהוא ראה כמה משקל אנשים מרימים שם, הוא אמר שעכשיו הוא ייכנס לדדליפט 140 שלו יותר בצניעות 😁

בטוח אנסה עוד מעט, אבל גם 220 זה היה PR של 10 קילו מהמכון 😃

אני בחדר כושר בשביל איך שאני נראה, בגלל זה התחלתי ללכת ובגלל זה אני ממשיך ללכת. אז חיטוב תמיד יהיה, רק זה כייף לדעת שהוא עוד המון המון זמן ממני.

טוב כל עוד הוא לא בא בשעות שלי אז מצידי שכל החדר כושר יעשה סקוואט ודדליפט

אני בחדר כושר בשביל איך שאני נראה, בגלל זה התחלתי ללכת ובגלל זה אני ממשיך ללכת. אז חיטוב תמיד יהיה, רק זה כייף לדעת שהוא עוד המון המון זמן ממני.
התכוונתי שאתה לא נראה כאילו תצטרך חיטוב מתישהו בקרוב, אלא אם כן תתחיל לאכול אוראו לארוחת בוקר צהריים וערב

התכוונתי שאתה לא נראה כאילו תצטרך חיטוב מתישהו בקרוב, אלא אם כן תתחיל לאכול אוראו לארוחת בוקר צהריים וערב

אני מסכים עם זה לגמרי, לעלות 5 ק"ג ואז לרדת 5 ק"ג לא ממש מקדם אותך - לא מבחינת מראה ובטח לא מבחינת כוח.

כל הכבוד, בסוף אני רואה שלא הייתי נציג יחיד מהמכון 😃
היית שם ?
כל הכבוד! חיכיתי בקוצר רוח לעדכון שלך.
טוטאל מכובד מאוד - הדדליפט 230 היה מאוד קרוב להינעל, קבעת נקודת רפרנס - מכאן אפשר רק לעלות, תחרות הבאה תיקח איתך את @Koller 😃
תחרות הבאה תיקח איתך את @incin

אני מסכים עם זה לגמרי, לעלות 5 ק"ג ואז לרדת 5 ק"ג לא ממש מקדם אותך - לא מבחינת מראה ובטח לא מבחינת כוח.

מסכים ש 5+ ואז 5- לא כל כך מקדם, אבל אני מעלה 10 מוריד 7-8. עד עכשיו זה לא הלך הכי טוב אבל הפעם מקווה ילך יותר טוב.

גם להוסיף 10 ולהוריד 8 זה בזבוז זמן.

אני מסכים שהי טוב זה לעלות 10 קילו רק שריר, אבל לצערי אני לא מסוגל לכן מעלה מוריד, מנסה עכשיו לעשות מסה יותר "נקייה"
בשביל לא לסבול יותר מידי בחיטוב.

אף אחד לא עולה 10 קילו רק שריר. הכי טוב זה להגיע למשקל גוף הגיוני ואז להוריד קצת אם צריך.

אני מסכים שהי טוב זה לעלות 10 קילו רק שריר, אבל לצערי אני לא מסוגל לכן מעלה מוריד, מנסה עכשיו לעשות מסה יותר "נקייה"
בשביל לא לסבול יותר מידי בחיטוב.
זה במצב האידיאלי, אבל גם לעלות למשל 6-7 קילו שריר ו 3-4 קילו שומן זה סבבה לדעתי, ואז להוריד 3 קילו, אבל לא לעלות 10 ולרדת 8

זה במצב האידיאלי, אבל גם לעלות למשל 6-7 קילו שריר ו 3-4 קילו שומן זה סבבה לדעתי, ואז להוריד 3 קילו, אבל לא לעלות 10 ולרדת 8

זה מה שהיה אצלי בערך בגלל הלימודים עד עכשיו, מקווה שהמסה הזאת תיהיה שונה.

אני חושב לגבי האימונים מה לעשות הלאה, בטקסס התקדמתי במשקלים אבל אני לא רוצה לעלות יותר במשקל גוף ורוצה גם לשלב אירובי כלשהו באימונים ואני לא חושב שזה יעבוד עם טקסס. מצד שני לא ממש בא לי לעשות חיטוב כי אני כן רוצה להמשיך להתקדם במשקלי עבודה, גם אם זה לא כל שבוע. אני חושב להתחיל 5/3/1 במתכונת BBB, ולהתחיל להוסיף אירובי בהדרגה אחרי אימונים. השאלה אם בתכנית הזאת אני אוכל להתחזק בלי עליה במשקל גוף, או בלי עליה משמעותית? וגם יכול להיות שבימים של סקוואט ודדליפט אני אראה ש 5X10 זה מספיק אירובי לאותו יום 😃
מה אומרים? יש הצעות יותר טובות?
עריכה: אני רוצה גם להוריד את כמות הפחמימות (200 ומטה) ולהעלות את כמות השומן בהתאם, כלומר להיות על כמות קלוריות גבוהה (נטרלי או פלוס קטן) אבל עם לא יותר מדי פחמימה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית