- פותח/ת השרשור
אולי הוא שינה את השם ליעקב 😉אעקוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הוא שינה את השם ליעקב 😉אעקוב
בנץ' 75X5, 85X5, 95X9, 105X5 הצלחתי 9 חזרות בסט האחרון אז עשיתי ג'וקר אחד, ה 105 היה קשה.
פרס 45X5, 52.5X5, 60X8, 67.5X5F עשיתי ג'וקר אחד ונכשלתי בחזרה 5, לא ציפיתי... זה גם בגלל שזה היה אחרי כל הסטים של בנץ' וגם אני מרגיש שנחלשתי בזמן שלא התאמנתי.
עזר:
בנץ' - 50X3X10
פרס - 30X10, 30X7, 20X8
היה די מתיש הסטים של ה 10 חזרות, בבנץ' הרגשתי שהטרייספס בעיקר מותשים, בפרס בסט השני לא הצלחתי להשלים 10 חזרות עם 30.
אירובי - על אליפטי, חמישה אינטרוולים של דקה ספרינט ודקה...
קודם כל כל הכבוד על האימון דבר שני תתחיל לאכול כמו שאמרת ...ואירובי תעשה רק בקלילyujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:
08/01/15 - 5/3/1 - לחיצות - 5+
קרא את שאר עדכון הלוג...
תראה, כרגע אני רוצה לשפר גם את הכושר האירובי שלי בנוסף לכוח, בגלל זה גם התחלתי 531, לכן אני מעדיף לעשות אינטרוולים שאני מרגיש שאני מתאמץ ומצד שני זה לא לוקח הרבה זמן. בהמשך נראה איך זה מסתדר ביחד...קודם כל כל הכבוד על האימון דבר שני תתחיל לאכול כמו שאמרת ...ואירובי תעשה רק בקליל
ומהר מאוד אתה תחזור לתת בראש !!!
סבבה איך שמתאים לך 😉תראה, כרגע אני רוצה לשפר גם את הכושר האירובי שלי בנוסף לכוח, בגלל זה גם התחלתי 531, לכן אני מעדיף לעשות אינטרוולים שאני מרגיש שאני מתאמץ ומצד שני זה לא לוקח הרבה זמן. בהמשך נראה איך זה מסתדר ביחד...
חייב לשתף אותכם בסיוט הנוראי שהיה לי בלילה: חלמתי שאני בא למכון לעשות סקוואט והכלוב לא היה שם
הבאת לי רעיון מצויין לסרט אימה.
קיבינימט איתכם עכשיו הרסתם לנו את הסרט.חייב לשתף אותכם בסיוט הנוראי שהיה לי בלילה: חלמתי שאני בא למכון לעשות סקוואט והכלוב לא היה שם
אני רוצה להרגיע את כל מתאמני הטכניון, עכשיו סיימתי אימון והכלוב חי וקיים (עדכון בקרוב)
סקוואט - 105X3, 120X3, 135X6, 145X3 ה135 הרגיש טוב אז עשיתי ג'וקר אחד, ה 145 היה די קשה
בנץ' - 80X3, 90X3, 100X7, 110X3, ב100 הרגשתי שיש לי עו חזרה אחת לפחות, ה110 היה ממש קשה, חזרה אחרונה בקושי עלתה, אל הייתי בלי ספוטר אז אין ברירה 😃
דדליפט - 80X10, 100X2X10
פרס- 30X3X10
צ'ין אפס - 3X5 בלי משקל (משקל עצמי 110)
אירובי - שישה אינטרוולים על אליפטי, דקה ספרינט דקה קצב איטי
לא מחטב, רוצה לשפר את הסיבולת לב ריאה או איך שלא קוראים לזהנדמה לי או שאתה מחטב ?
כן חמוד אני כאן בשבילך 😘תתיחס אליי !!!!!
🤬🤬🤬🤬🤬
הבנת ?אני מרגיש שיש כאן איזה בדיחה פנימית שאני לא מודע לה, וזה לא מתאים בלוג שלי אז אני מבקש הסבר
קראתי את זה "אתה מוזר מאוד" לכן לא הבנתי בהתחלה 😃