Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
י'שור ספרדי!
איזה משקלים 😵‍💫🥊

איך הולך עם ה"חיטוב" ? ☝️ (מגש פיצה...אההמ אההמ..)

'שור ספרדי!
איזה משקלים 😵‍💫🥊
תודה 😃 מה רק עכשיו ראית? הסרטונים כבר משלשום כאן 😡
רק על זה שאתה אומר חיטוב בלוג שלי מגיע לך מוניטין שלילי 😉 החיטוב כנראה יגיע מתישהו, אבל לא עכשיו, עכשיו אני עושה את האימוני קונדישנינג בשביל הכושר.

תודה 😃 מה רק עכשיו ראית? הסרטונים כבר משלשום כאן 😡

רק על זה שאתה אומר חיטוב בלוג שלי מגיע לך מוניטין שלילי 😉 החיטוב כנראה יגיע מתישהו, אבל לא עכשיו, עכשיו אני עושה את האימוני קונדישנינג בשביל הכושר.
חחח מצטער, פספסתי את העדכון הזה.
ומשום מה קישרתי כושר לחיטוב, מיי בד

(מגש פיצה...אההמ אההמ..)
וואי וואי אני רעב, איך באת לי עם הדימוי על מגש פיצה...
אגב המטרה שלי עכשיו זה לעלות כמה שפחות במשקל גוף (תכלס כמה שפחות לעלות שומן, אם הייתה לי אפשרות לעלות 10 קילו שריר נקי בלי שומן בכלל לא הייתי מתנגד) תוך כדי התחזקות, לכן גם התחלתי לספור מה שאני אוכל, שאפשר יהיה להוסיף/להפחית במידת הצורך

וואי וואי אני רעב, איך באת לי עם הדימוי על מגש פיצה...

אגב המטרה שלי עכשיו זה לעלות כמה שפחות במשקל גוף (תכלס כמה שפחות לעלות שומן, אם הייתה לי אפשרות לעלות 10 קילו שריר נקי בלי שומן בכלל לא הייתי מתנגד) תוך כדי התחזקות, לכן גם התחלתי לספור מה שאני אוכל, שאפשר יהיה להוסיף/להפחית במידת הצורך

אצלי הצדדים האחוריים התחילו לתפוח וזה מזה מבאס..
ובנוסף כשאני יושב ורוכן קדימה עם ידיים עם הברכיים אז הכרס נמעכת 😆

למה אי אפשר לעלות נקי יותר למה:secret:

אצלי הצדדים כבר הפסיקו לתפוח, כנראה הגיעו לתפיחה מקסימלית

אני מנסה לדמיין תמיד איך הייתי נראה ללא מסת שריר בגב בכלל ועדיין עם צדדים, תמיד מצחיק אותי.
עיוות של הטבע 😆

בקיצור משעמם לי במשמרת לילה אז קחו תמונות של החיטובים שלי
2015-01-27 23.54.57.jpg
2015-01-27 23.54.13.jpg

2015-01-27 23.55.26.jpg

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

30/01/15 - דדליפט ופרס 5+

דדליפט - 135X5, 155X5, 175X5, 200X4F בחזרה הרביעית עברתי את הברכיים ונתקעתי לא הרבה לפני הנעילה. רציתי לעשות PR (לא היה לי יותר משלשה עם 200) לא יצא הפעם.
פרס - 50X5, 55X5, 60X10, 75X5 ה 75 היה קשה מאוד בחזרה האחרונה אבל עלה וננעל, אני מתרץ בזה שהאירובי עם 60 קילו עייף אותי

בנץ' - 70X3X10
צ'ין אפס 4X6 בלי משקל (111.6)

ספרינטים בחוץ - 5 אינטרוולים של חצי דקה, 3 ראשונים בעליה, 2 במישור. לא רעיון הכי טוב לעשות אימון ספרינטים, ועוד בעליה, אחרי דדליפט כבד.

בכלל...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@incin סורי שלא באתי אתמול, אני זוכר שהבטחתי להביא את השרוולי ברכיים, זה בגלל שנ"ץ שיצא משליטה 😃

ממליץ לך לפצל ככה :

יום אחד בנץ
יום 2 סקוואט
3 פרס
4 דדליפט
ותוסיף תרגילי עזר לפי הצורך
זאת דעתי ככה יהיה לך הכי טוב ונוח ותוסיף נגיד בימי לחיצות ת אירובי ....

ממליץ לך לפצל ככה :

יום אחד בנץ
יום 2 סקוואט
3 פרס
4 דדליפט
ותוסיף תרגילי עזר לפי הצורך
זאת דעתי ככה יהיה לך הכי טוב ונוח ותוסיף נגיד בימי לחיצות ת אירובי ....
בעיקרון זה הכיוון שחשבתי, כלומר יום עליון יום תחתון. תרגילי עזר אני אעשה BBB בינתיים, כשיתחיל ממש לשעמם אותי אולי אעשה בנץ' עליון, פרונט סקווט או משהו... וכן, את האימוני ספרינטים כנראה באמת אתחיל בימי הלחיצות לעשות, ככה יהיו יותר ימים של מנוחה מוחלטת.
אגב מכרתי את האוטו אתמול אז כנראה שיהיה לי עכשיו ביומיום יותר אירובי בעצימות נמוכה (הליכה) ככה שאצטרך לאכול יותר (לא שאני מתנגד) 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

01/02/15 - בנץ' - 3+

בנץ' - 80X3, 92.5X3, 102.5X8, 115X3, 120X2F תכלס ה115 היה כבד אבל רציתי בכל זאת לעשות 120, הצלחתי רק אחת...

צ'ין אפס - 6,6,6,6,3X111
פרס - 30X2X10, 3X12
בייספס דאמבלים - 14X2X12

שוב יצא אימון ארוך, אבל זה כבר בגללי, לא ממש מיהרתי לשום מקום אז נחתי ודיברתי יותר מדי בין הסטים של בנץ' ומתח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי היה אסור לך לעשות 115
היית נותן 105-110 גג לסינגל חימום אחרון
ואז נותן 120...

אם היית מוותר על ה 115 היית מצליח יותר ב 120 לדעתי.
ומה זה בייספס?? התחלת לפמפם קצת??? 😛😛😛

נו, ביררת לי לגביי האימון החד פעמי במכון?
🙄

רתה נחלש או שנדצה לי ?
אני יותר חזק מהסבב הקודם (לפני 3 שבועות), בכללי לא עשיתי PR מזמן, אני חושב שהסטים האחרונים של ה+ גומרים אותי ואחריהם קשה להרים ממש כבד. וגם מבחינת אוכל אני לא ממש מתפרע כי לא רוצה לעלות במשקל.
לפי דעתי היה אסור לך לעשות 115
היית נותן 105-110 גג לסינגל חימום אחרון
ואז נותן 120...

אם היית מוותר על ה 115 היית מצליח יותר ב 120 לדעתי.
ומה זה בייספס?? התחלת לפמפם קצת??? 😛😛😛

נו, ביררת לי לגביי האימון החד פעמי במכון?
🙄
אם הייתי מוותר על 115 ולא עושה את ה 8 חזרות עם 102.5 אני בטוח שהייתי מצליח את השלשה עם 120...
מורן, המדריכים לא ממש יודעים, אמרו לי שכנראה שאי אפשר אבל צריך לשאול במזכירות בשביל להיות בטוח. המזכירות כבר הייתה סגורה בשעה ששאלתי, אני אנסה בימים הקרובים לברר לך על בטוח...
והבייספס כן, הרי הבטחתי לך תמונה של דאבל בייספס אז צריך להתכונן 😆

אה כמעט שכחתי לעדכן, משקל גוף הבוקר 110. שבוע שעבר היה 110.4, מבחינתי זה אותו דבר, לא ממש מתייחס להפרש של 400 גרם במשקלים האלה

02/02/15 - סקוואט - 3+

סקוואט - 110X3, 125X3, 140X6, 160X3 אתמול INCIN התותח הביא לי את הנעליים הישנות שלו, נעלי הרמה של ריסטו, היום פעם ראשונה ניסיתי אותן. מרגיש אמנם קצת שונה בגלל העקב אבל אני חושב שעדיף מאשר בלי עקב. יש סרטונים, אם יש ביקורת על הטכניקה תגידו.

דדליפט - 100X3X10, 90X2X10

אינטרוולים על מכשיר אליפטי - 6 "ספרינטים" של חצי דקה עם דקה וחצי ביניהם. על אליפטי עוד אפשרי לעשות את זה אחרי אימון רגליים, בחוץ אין מצב שהייתי עושה היום, במיוחד בעליות

קרא את שאר עדכון הלוג...

חייב לציין שהטכניקה נראית יותר טוב ויש יותר עומק עם הנעליים !
וכל הכבוד אחלהה משקל כבוד!!!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית