עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, כמעט 100% שאני שם. אתה?מתכונן למרץ?
אם הכל ילך כמתוכנן אני אתחרהכן, כמעט 100% שאני שם. אתה?
גם לךאם הכל ילך כמתוכנן אני אתחרה
בהצלחה.
תיקנתי לךאני אתחרה
בהצלחה.
אה, חשבתי תיקנת אותי חחחתיקנתי לך
סך הכל אם אתה תתחרה זה גם סבבה אבל אפי בחבורת האחים.אה, חשבתי תיקנת אותי חחח
כן אבל... אבל... נתתי לך מוניטין כי חשבתי שציטטת ותיקנת אותי, מי יחזיר לי אותו עכשיוסך הכל אם אתה תתחרה זה גם סבבה אבל אפי בחבורת האחים.
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.כן אבל... אבל... נתתי לך מוניטין כי חשבתי שציטטת ותיקנת אותי, מי יחזיר לי אותו עכשיו
תיקנתי לךכן, 100% שאני שם. אתה?
רק אני בחסך פייסבוק של חבר'ה מהפורום כאן?בהצלחה, עוקב. סתם שתדע שהתמונת פרופיל שלך בפייסבוק מוציאה אותך שחיף 🙄
אה ו... אפשר לשאול איזה תואר אתה עושה?
אני לא אצלו בחברים, אל תדאג 😃 פרסמתי את הסרטון של הדדליפט בקבוצה של פאוורליפטינג בפייסבוקרק אני בחסך פייסבוק של חבר'ה מהפורום כאן?
מהר לתת לי את השמות שלכם.
מהר!!🤪
אם אתה ממש רוצה לראות אותי בפייסבוק, קוראים לי ZHENYA YUJ 😉רק אני בחסך פייסבוק של חבר'ה מהפורום כאן?
מהר לתת לי את השמות שלכם.
מהר!!🤪
אתה גם לא אצלי בחבריםאני לא אצלו בחברים, אל תדאג 😃 פרסמתי את הסרטון של הדדליפט בקבוצה של פאוורליפטינג בפייסבוק
אם אתה ממש רוצה לראות אותי בפייסבוק, קוראים לי ZHENYA YUJ 😉
האמת שאני בחברים בעיקר אצל אנשים שאני מכיר אישית, וכמה בודדים שלא אבל הם מפרסמים מידע שעלול לעניין אותיאתה גם לא אצלי בחברים
אני מכיר אותך אישית, הייתי הספוטר שלךהאמת שאני בחברים בעיקר אצל אנשים שאני מכיר אישית, וכמה בודדים שלא אבל הם מפרסמים מידע שעלול לעניין אותי
צודק, אם אתה רוצה להוסיף אותי אני כנראה אאשראני מכיר אותך אישית, הייתי הספוטר שלך
אני לא יכול אני חסוםצודק, אם אתה רוצה להוסיף אותי אני כנראה אאשר
הפייסבוק חסם אותך? למה?אני לא יכול אני חסום
גם אני נחסמתי פעם.הפייסבוק חסם אותך? למה?
כי הייתי מפרסם בקבוצות של ביקורות תמונה בלי חולצה כשאני מניח כובע והייתי רושם "רווקות תוסיפו"הפייסבוק חסם אותך? למה?