Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
huh ?when calories are offered free you shall not refuse. even if most of them will be thrown up,you never say no to food

הזמנתי פעם עם חברים מהסניף בקריית חיים עשינו משלוח. המדיום וול שלי היה מגעיל ומדמם. אף אחד לא אהב ואני חודשיים אחרי זה הפלצתי כמו משוגע
בגלל גישה כזו אתה עובר ניתוח תוספתן ומחטב כשאתה שוקל 70

אתה צריך שמישהו גדול יביא לך מכה חזקה בגב בתחילת סט להקפיץ את האדרנלין זה יעזור לך להעלות משקל שלא עולה 😃

אתה צריך שמישהו גדול יביא לך מכה חזקה בגב בתחילת סט להקפיץ את האדרנלין זה יעזור לך להעלות משקל שלא עולה 😃
אולי אני אנסה מתישהו. העניין שהRM1 שלי זה 225, רציתי בכלל לעשות שלשה עם 210, משהו מוזר...
אכלתה במקרה בזסטי ?
לא, שוב ברח לי מהראש השם של המקום, אבל אין מה להשוות עם זסטי

אה, נראה לי RUBEN נקרא המקום

מי?

לא אכלתי שם, מקום טוב ? חדש ?

מאמן רוסי יחסית חדש (כמה חודשים), זה שעשה אתמול אימון אישי שם לאיזה בחורה (לא זוכר עם באתה כשהו עוד היה שם)
אה ו @Koller הראה לי את הבחורה שנתנה לו מספר, אני אישית גם עם שקית על הראש שלה לא הייתי נוגע בא

לא אכלתי שם, מקום טוב ? חדש ?
לא יודע אם הוא חדש, ההמבורגר ממש טעים, אבל זה לא מקום כמו בלאק נגיד שטוב לשבת שם, המקום עצמו הוא דומה לזסטי, קטן כזה
מאמן רוסי יחסית חדש (כמה חודשים), זה שעשה אתמול אימון אישי שם לאיזה בחורה (לא זוכר עם באתה כשהו עוד היה שם)
אה, נו מה שהיה דיון בלוג של אלון, זה שעשה קרחת השבוע?

לא יודע אם הוא חדש, ההמבורגר ממש טעים, אבל זה לא מקום כמו בלאק נגיד שטוב לשבת שם, המקום עצמו הוא דומה לזסטי, קטן כזה

אה, נו מה שהיה דיון בלוג של אלון, זה שעשה קרחת השבוע?

צריך לקפוץ לשם, יש לך כתובת ?

כן הרפרנס היה בדיוק ללוג של אלון, אפילו נתתי לו קרדיט 😃

אתה הולך לסאונה בבריכה מידי פעם ?

צריך לקפוץ לשם, יש לך כתובת ?
לא, זה די בהתחלה שם (אם אתה נוסע מכיוון חורב), מול התחנת דלק פז.
כן הרפרנס היה בדיוק ללוג של אלון, אפילו נתתי לו קרדיט 😃
כן ראיתי אח"כ
אתה הולך לסאונה בבריכה מידי פעם ?
מזמן לא הייתי. פעם אחרונה שהלכתי לשם זה לפני השקילה של התחרות בדצמבר 😃

רובן זה המקום הכי טעים בחיפה. לא אכלתי שם המבורגר אבל אני מוכן היום לשים טבעת ולהתמסד עם הסנדוויץ' קורנביף שלהם.

רובן זה המקום הכי טעים בחיפה. לא אכלתי שם המבורגר אבל אני מוכן היום לשים טבעת ולהתמסד עם הסנדוויץ' קורנביף שלהם.
תנסה את ההמבורגר, יש גם מחיר טוב לסטודנטים/חיילים

אנסה פעם הבאה. אתה תנסה את הסנדוויץ' קורנביף 400 עם תוספת ביצת עין, שמע לי 😉 😋🍴
זה שהם שמים בין שתי פרוסות לחם מלא בשר שנראה כמו מין פסטרמה חמה? ראיתי אותם מכינים את זה שם, חשבתי לטרוף אחד כזה אחרי ההמבורגר 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית