סבבה אם הכל ילך אצלי כמו שצריך אני אוכל להתחיל להתאמן כבר באזור 3-4 בצהוריים 😃אני עוד לא בטוח, אבל כנראה שבצהריים די מוקדם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אם הכל ילך אצלי כמו שצריך אני אוכל להתחיל להתאמן כבר באזור 3-4 בצהוריים 😃אני עוד לא בטוח, אבל כנראה שבצהריים די מוקדם
מצויין אני בערך בשעות האלה מתכנן לבוא גם, יותר קרוב ל 3סבבה אם הכל ילך אצלי כמו שצריך אני אוכל להתחיל להתאמן כבר באזור 3-4 בצהוריים 😃
תגיד מתי אתה מתאמן מחר? הייתי היום במזכירות של הבריכה ואמרו לי שאני יכול להוציא אישור מחר מאס"ט שאני תלמיד מכינה והם יקבלו אותו וירשמו אותי לחד"כ 😃
אני עוד לא בטוח, אבל כנראה שבצהריים די מוקדם
אני בכל מקרה צריך לבוא לשם מוקדם כדי להרשם כי הם אמרו לי שמחר המזכירות פתוחה רק עד 4 ואם כבר יש לי הזדמנות לעשות אימון עם יבגני איך אני יכול לוותר על זה 😃מה קרה ? תבואו ב 7-7:30 כמו כולם.
תודה:bananaparty:מזל טוב יבגני!! עד 120
תודה 😃אני רואה מברכים אותך אז אני יצטרף גם.
מזל טוב גבר עד 120, תאכלס עברתה את זה בהכל פרט לפרס אז עד 120 בפרס 😃
בכל מקרה המון עושר ואושר בריאות והכי חשוב המון המון סקס
את האמת לא ראיתי את זה, זה קצת עזוב יוצא ככה שאתה לא יודע אם הברכה באה מהלב או לא 😃תודה 😃
ראית שאני נותן מוניטין למברכים אז החלטת להצטרף? 😛
איזה קטע, עד שקלטתי שאתה אתה.תגיד מתי אתה מתאמן מחר? הייתי היום במזכירות של הבריכה ואמרו לי שאני יכול להוציא אישור מחר מאס"ט שאני תלמיד מכינה והם יקבלו אותו וירשמו אותי לחד"כ 😃
כן מה זאת אומרת שאתה אתה?איזה קטע, עד שקלטתי שאתה אתה.
מקס, כן?
סקוואט - 170X1
בנץ' - 120X1, 100X2X5
דדליפט - 210F, 210X1 לא מבין למה, אבל בנסיון הראשון ה210 לא עלה. אחרי זה שמתי מוזיקה, התרכזתי וניסיתי שוב, עלה בלי קושי מיוחד
תשמע וגם תראה 😆היה אימון מעולה 😃
מחכה לשמוע תוצאות הרבה יותר טובות בתחרות!!!
איבגני אתה לא יודע כמה זה משנה אם אתה נכנס עם מוזיקה ורייג לבין עם כלום 😉תשמע וגם תראה 😆
כן אחי, תכלס הבדל חבל על הזמן, בין לא להרים לבין להרים בסבבה את אותו משקל 😃איבגני אתה לא יודע כמה זה משנה אם אתה נכנס עם מוזיקה ורייג לבין עם כלום 😉
וכל הכבוד אחלה משקלים !
מקס מגיע?תשמע וגם תראה 😆
עריכה: לא משנה לא הבנתי אותך ולא נראה לי שאני אגיע אם אני לא אשיג טרמפ