הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
ה2000 שלי באיזור ה12, אבל אף פעם לא באמת ניסיתי...
בריצה או חלק מזה אתה הולך? אני זוכר שבתחילת כיתה י"ב היה לי 2000 ב 13 וחצי דקות, לא יכלתי להשלים 2000 בריצה אז הייתי הולך חלק מהזמן. עד סוף י"ב שיפרתי את זה ל 8:30

בריצה או חלק מזה אתה הולך? אני זוכר שבתחילת כיתה י"ב היה לי 2000 ב 13 וחצי דקות, לא יכלתי להשלים 2000 בריצה אז הייתי הולך חלק מהזמן. עד סוף י"ב שיפרתי את זה ל 8:30
הכל בריצה? מה אתה משוגע? בהליכה אני בקושי מסיים הכל ברצף:lol:

אני גם עשיתי 13 דק' במבחן 2000 הראשון שרצתי אי פעם, זה היה בטירונות. אח"כ ירדתי לסביבות ה8 דקות, תמיד שנאתי לרוץ.
עדיין לא קיבלתי את התעודה מוינגייט(עברה כמעט שנה) כי אני צריך לרוץ 2300 מטר ב12 דקות ואין לי כוח לעשות את זה.

נערך לאחרונה:
אני גם עשיתי 13 דק' לק"מ במבחן 2000 הראשון שרצתי אי פעם, זה היה בטירונות. אח"כ ירדתי לסביבות ה8 דקות, תמיד שנאתי לרוץ.
עדיין לא קיבלתי את התעודה מוינגייט(עברה כמעט שנה) כי אני צריך לרוץ 2300 מטר ב12 דקות ואין לי כוח לעשות את זה.
לא דיברתי על דקות לק"מ דיברתי על דקות ל 2000. 13 דקות לק"מ??? אמא שלי עושה הליכות בקצב יותר מהיר מזה

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

05/04/15 - פרס - 3-

פרס - 85X2, 85X2F רציתי, בנסיון הראשון לא הצלחתי, פשוט היה לי כבד מדי. נחתי וניסיתי שוב ואז גם החזרה השניה לא עלתה. טוב נו, חיטוב וזה.. אבל סגרתי את החגורה בחור השישי במקום חמישי (לפעמים רביעי), סימן טוב שהיקף הבטן יורד.
בנץ' - 105X5X5 עצירה בחזרה ראשונה בכל סט. היה די כבד אבל השלמתי הכל.
מקבילים - 25X3X6 משקל גוף במכון 112
דאמבלים עליון - 36X7, 30X8 הטרייספס היה גמור, קשה לנעול, אז הסתפקתי בשני סטים וגם במשקל נמוך יותר.
צ'ין אפס - 7,6,5,4

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

06/04/15 - דדליפט - 3

מאימון קודם הפסקתי לעשות את הנפח בסגנון BBB והתחלתי לעשות 3X5 במקום זה. לכן ביום של הדדליפט אני עושה קודם 3X5 וא עצימות דדליפט כי קשה לי להחזיק גב בסקוואט כבד אחרי דדליפט
סקוואט - 140X3X5
דדליפט - 210X3 PR
מבסוט, עד היום לא היה לי יותר מחזרה אחת עם 210. החזרה האחרונה עלתה קשה עם רעידות ברגליים אבל עלתה.
ומה יותר טוב מלצאת לריצה אחרי סקוואט ודדליפט? 😃
ריצה בחוץ - 25 דקות, 3.99 ק"מ

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה אתה לא יכול לבוא מחר שעשית יומיים רצוף אימון?
PR קטלני בדד ליפט!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית