הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הגיע הזמן שתתייצב על תוכנית, בלי PR ובלי כשלים מיותרים, ונסה לשמור על המשקלים הנוכחיים.

המשקלים מכובדים, אין לך מה להתבאס 😃
בינתיים המשכתי את התכנית כמו שעשיתי לפני החיטוב, יותר נכון את העצימות המשכתי כמו שהיה, ואת הנפח שיניתי ואני מוריד דברים בהדרגה (כבר אין בנץ' דאמבלים ומקבילים, אין 5 סטים של מתח ובנץ'). את העצימות כנראה אשנה מ 5/3/1 לחמישיות כל פעם ואו שאעשה תמיד עם אותו משקל או שאנסה לעלות 2.5 כל פעם עד שאני לא אצליח להשלים חמישיה.
המשקלים מכובדים, אין לך מה להתבאס 😃
קודם כל תודה 😃
לגבי זה, כל עוד אני יורד במשקל בקצב נורמלי זה מרגיע אותי, שאם אני נחלש לפחות אני מתקרב למטה האחרת 😃

בינתיים המשכתי את התכנית כמו שעשיתי לפני החיטוב, יותר נכון את העצימות המשכתי כמו שהיה, ואת הנפח שיניתי ואני מוריד דברים בהדרגה (כבר אין בנץ' דאמבלים ומקבילים, אין 5 סטים של מתח ובנץ'). את העצימות כנראה אשנה מ 5/3/1 לחמישיות כל פעם ואו שאעשה תמיד עם אותו משקל או שאנסה לעלות 2.5 כל פעם עד שאני לא אצליח להשלים חמישיה.

קודם כל תודה 😃
לגבי זה, כל עוד אני יורד במשקל בקצב נורמלי זה מרגיע אותי, שאם אני נחלש לפחות אני מתקרב למטה האחרת 😃
בדיוק 😃

אה עוד כמה דברים (רק מתאמני הטכניון יבינו):
*אלכס ממש מעצבן, חופר לכל אחד עד כמה לא נכון הסקוואט (וכל תרגיל אחר שהוא רואה) שלו. צילמתי את יעקב בסקוואט ובדיוק אלכס בא לפני זה, אמרתי ליעקב "אני מוכן לשים כסף שהוא יתחיל לזיין לך תמוח שנייה אחרי שאתה מסיים סט" וזה מה שהיה. אחר כן הוא ניסה לחפור לעוד איזה מישהו, אמר לו שהנעליים שלו מאוד לא טובות לסקוואט (צודק, כי ההוא עושה עם נעלי ספורט אבל מי שאל אותו) אז ההוא אמר לו "מה אתה דוקטור סקוואט?" והלך.
*ראיתי את עוצלי גוצלי (@Koller אתה יודע למי הכוונה) עושה איזה 20+ חזרות מתח בטווח תנועהשלו, מצחיק בטירוף.
טוב סתם רציתי לחלוק...

*אלכס ממש מעצבן, חופר לכל אחד עד כמה לא נכון הסקוואט (וכל תרגיל אחר שהוא רואה) שלו. צילמתי את יעקב בסקוואט ובדיוק אלכס בא לפני זה, אמרתי ליעקב "אני מוכן לשים כסף שהוא יתחיל לזיין לך תמוח שנייה אחרי שאתה מסיים סט" וזה מה שהיה. אחר כן הוא ניסה לחפור לעוד איזה מישהו, אמר לו שהנעליים שלו מאוד לא טובות לסקוואט (צודק, כי ההוא עושה עם נעלי ספורט אבל מי שאל אותו) אז ההוא אמר לו "מה אתה דוקטור סקוואט?" והלך.
*ראיתי את עוצלי גוצלי (@Koller אתה יודע למי הכוונה) עושה איזה 20+ חזרות מתח בטווח תנועהשלו, מצחיק בטירוף.
טוב סתם רציתי לחלוק...
חח ממש קייטנה אצלכם 🤩

טוב סתם רציתי לחלוק...
חחחחח
לא ראיתי את אלכס איזה חודש.. הוא עדיין עם השטויות שלו? חשבתי שהוא הפסיק

טוב סתם רציתי לחלוק...
מי זה אלכס? אני צעיר מדי בטכניון כדי להבין אותך?

חח ממש קייטנה אצלכם 🤩
קייטנה זה הגדרה טובה 😆
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
לא ראיתי את אלכס איזה חודש.. הוא עדיין עם השטויות שלו? חשבתי שהוא הפסיק
לא איזה הפסיק, והיום עוד לא היה לי מוזיקה אז לא יכלתי לשים אוזניות פשוט חח... דווקא ממני וממך הוא מחזיק, הוא אמר ליעקב שסקוואט LB אצלי הכי טוב (לא יודע למה לא אצל דודי) וHB אצלך 😃
מי זה אלכס? אני צעיר מדי בטכניון כדי להבין אותך?
אלכס זה האמריקאי המבוגר שאוהב לייעץ בין אם זה נחוץ או לא, ולא ממש יודע על מה הוא מדבר. לא יודע אם ראית אותו, אם לא אז כשתראה בטוח תדע שזה הוא

קייטנה זה הגדרה טובה 😆

לא איזה הפסיק, והיום עוד לא היה לי מוזיקה אז לא יכלתי לשים אוזניות פשוט חח... דווקא ממני וממך הוא מחזיק, הוא אמר ליעקב שסקוואט LB אצלי הכי טוב (לא יודע למה לא אצל דודי) וHB אצלך 😃

אלכס זה האמריקאי המבוגר שאוהב לייעץ בין אם זה נחוץ או לא, ולא ממש יודע על מה הוא מדבר. לא יודע אם ראית אותו, אם לא אז כשתראה בטוח תדע שזה הוא
היצורים המוזרים האלה יודעים לא להתקרב אליי אז כנראה בגלל זה לא יצא לי להכיר 😉

היצורים המוזרים האלה יודעים לא להתקרב אליי אז כנראה בגלל זה לא יצא לי להכיר 😉
לא, הוא נותן עצות לכולם, בטח פשוט לא יצא לכם להתאמן באותו זמן. תשמע, מצד אחד הוא נחמד והכל, אבל זה ממש מציק שהוא נותן עצות וגם עצות לא נכונות בהרבה מקרים, חוץ מזה שהוא לפעמים מתחיל לייעץ לאנשים בזמן סט, והוא גם לא יודע מתי להפסיק לדבר, למשל כשאתה בא להכנס לסט ורוצה להתרכז והוא ממשיך לחפור

לא, הוא נותן עצות לכולם, בטח פשוט לא יצא לכם להתאמן באותו זמן. תשמע, מצד אחד הוא נחמד והכל, אבל זה ממש מציק שהוא נותן עצות וגם עצות לא נכונות בהרבה מקרים, חוץ מזה שהוא לפעמים מתחיל לייעץ לאנשים בזמן סט, והוא גם לא יודע מתי להפסיק לדבר, למשל כשאתה בא להכנס לסט ורוצה להתרכז והוא ממשיך לחפור
מישהו אי פעם ניסה לתקן אותו כשהעצות שלו לא נכונות? זה עבד? איך הוא הגיב לזה?

מישהו אי פעם ניסה לתקן אותו כשהעצות שלו לא נכונות? זה עבד? איך הוא הגיב לזה?
אני, כשאני שומע אותו נותן עצות לא נכונות (אתה לא עומד נכון, הגב שלך במצב לא טוב וכו) אני ישר שולל אותו. האמת שזה פשוט מתחיל להימאס שהוא מדבר הרבה והרבה דברים לא נכונים, ואני רואה שיש אנשים שמקשיבים לו ולוקחים אותו ברצינות כי הוא וואלה הוא מבוגר (50+ אני מניח) והוא מדבר בבטחון מלא.
איך הוא מגיב? לפעמים מנסה להתווכח, אבל אחר כך שותק 😃

הוא גם אוהב לדבר על עצמו שכמה קשה לו וכמה הוא לא מצליח להתקדם והטכניקה שלו גרועה.
הוא באמת חופר, אבל הוא מבוגר וגם אמריקאי (הם קצת יותר מתורבתים לדעתי) אז קשה לי להגיד לו תעזוב אותי בשקט 😃
אז למדתי סתם להתעלם ממנו פשוט אומר לו כן כן כן. ומנסה ללכת ממנו למקום אחר 😃

ותאכלס אני זוכר פעם ניסיתי לחלוק עם כל אחד את הידע שלי (שברובו ניראה לי היה לא נכון) עכשיו למדתי לשתוק ומנסה לא להגיד כלום לאף אחד גם כששואלים אותי 😃, אז עכשיו אני רק חופר(הגדרה של מקס לדיבור שלי) לאלו שאני מכיר 😃

רק דבר אחד אני אומר כששואלים אותי זה שסקוואט/דדליפט לא בריא לגב/ברכיים ובכלל בסוף מתים ממנו 😃.

הוא גם אוהב לדבר על עצמו שכמה קשה לו וכמה הוא לא מצליח להתקדם והטכניקה שלו גרועה.
הוא באמת חופר, אבל הוא מבוגר וגם אמריקאי (הם קצת יותר מתורבתים לדעתי) אז קשה לי להגיד לו תעזוב אותי בשקט 😃
אז למדתי סתם להתעלם ממנו פשוט אומר לו כן כן כן. ומנסה ללכת ממנו למקום אחר 😃
כן גם לי קשה להגיד לו שיעזוב אותי, כי סך הכל הוא נחמד כזה וזה נראה שהוא מנסה לעזור. וכן, בדרך כלל אני פשוט שם אוזניות והולך.
תאכלס אני זוכר פעם ניסיתי לחלוק עם כל אחד את הידע שלי (שברובו ניראה לי היה לא נכון) עכשיו למדתי לשתוק ומנסה לא להגיד כלום לאף אחד גם כששואלים אותי 😃, אז עכשיו אני רק חופר(הגדרה של מקס לדיבור שלי) לאלו שאני מכיר 😃
אני דווקא אם שואלים אותי אז משתדל לענות אבל מבהיר שזה "ממה שידוע לי", "ממה שקראתי", "ממה ששמעתי", מנסה לא לדבר כאילו זה עובדות מוחלטות מה שאני אומר.
רק דבר אחד אני אומר כששואלים אותי זה שסקוואט/דדליפט לא בריא לגב/ברכיים ובכלל בסוף מתים ממנו 😃.
זה טקטיקה טובה, שאנשים לא יתפסו את הראק והעמדת דדליפט יותר מדי 😃 צריך גם להפיץ שמועות שעדיף לעשות לחיצת חזה במכונה מאשר בנץ'

אבל צריך שכולם יגידו את זה ולא רק שנינו.
וגם לספר סיפורים, נגיד שאני לא בא אז תספר לאנשים "זוכר את השמן ההוא שעושה סקוואט ודדליפט? אז הוא כבר שבוע מושבת בגלל כאבי גב." או "כאבי כתפיים מהבנץ'"

@Koller אמרת שיכול להיות שתבוא מחר. אם כן, קח בחשבון שהמכון נסגר מחר ב 17:30

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

15/04/15 - דדליפט

כמו שאמרתי, הפסקתי לעשות סינגלים, מעכשיו בעצימות אני עושה שלשה כבדה. התלבטתי בין שלשות לחמישיות, אבל אני מעדיף שלשות כי חמישיות גומרות אותי הרבה יותר ואני מעדיף להרים יותר משקל בעצימות.
סקוואט - 145X3X5
דדליפט - 212.5X3 PRRRR
קשה אבל עלה, זה עלול להיראות כאילו אני רוצה לזיין את המוט בחזרה האחרונה אבל אין לי שום משיכה מינית אליו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית