עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
28:20 דקות, 4.6 ק"מ
כבר דיברנו על זה. כלוב לכל מי שמסקוויט 3 פלטות או יותר ל5 חזרות או פחות 😆חחח ראיתי עכשיו בפייסבוק. אם כן אז וואלק כל הכבוד, יהיה מעניין איך יהיה עכשיו
איזה רמי לוי?סליחה שאני מספים לך את הלוג אבל אם כבר הפנית לפה את כל הטכניון אז מישהו יכול לספר לי איזה קו כדאי לי לקחת מהטכניון לרמי לוי ובאיזה תחנה לרדת?
אני יודע רק שקיים רמי לוי בכיוון של נשר למאטה. יש עוד אחד? אם כן לאיזה יותר קל להגיע?איזה רמי לוי?
כן לזה התכוונתי. 76 מגיע קרוב לשם. תשאל את הנהג הוא יגיד לך מתי לרדת.אני יודע רק שקיים רמי לוי בכיוון של נשר למאטה. יש עוד אחד? אם כן לאיזה יותר קל להגיע?
סבבה אני אדבר איתך מחר חושב ליסוע אחרי האימון כנראה באזור 12-176 מגיע לרמי לוי, אם תיסע דבר איתי, יש מצב אני אצטרף, 76 עובר גם ליד הבית שלי 😃
אה אז אני לא אסע איתך, אני במעלותסבבה אני אדבר איתך מחר חושב ליסוע אחרי האימון כנראה באזור 12-1
בכיף 😃אה אז אני לא אסע איתך, אני במעלות
אבל אם יש כלוב חדש אשמח לתמונה שלו 😃
@Tank נעשה סלפי עם הכלוב 😃 או יותר טוב, בייספס בכלוב 😃אה אז אני לא אסע איתך, אני במעלות
אבל אם יש כלוב חדש אשמח לתמונה שלו 😃
לא רק סלפי אני רוצה סרטון גם!! מהיום עד שאני מחלים אני עושה בייספס רק בכלוב 😆@Tank נעשה סלפי עם הכלוב 😃 או יותר טוב, בייספס בכלוב 😃
רק אם זה 3 פלטות.לא רק סלפי אני רוצה סרטון גם!! מהיום עד שאני מחלים אני עושה בייספס רק בכלוב 😆
הציטוט של דודי רלוונטי רק לראק לא? הכלוב אוהב אותי כפי שאני!שתדעו שהכלוב לא יסלח לכם על זה. אני אצטט את דודי: אם לא תכבד את הראק, הראק לא יכבד אותך