הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אתה מחפש להיראות יותר טוב?
אני יודע שזה ניראה מוזר שאני רוצה להיראות יותר טוב, הרי אני כבר ניראה כמו דוגמן (רק חכם יותר) 😃 , אבל עדיין הייתי רוצה יותר מסת שריר 😃.
מסכים

שבוע שעבר נשקלתי כמה פעמים כל יום, הבעיה ששכחתי כמה היה. אני ארשום כאן נראה לי כל יום את המשקל. ומיום רביעי הייתי אצל אמא שלי ואין שם משקל דיגיטלי אז נשקלתי רק היום.
כנראה שזה גם החוסר סבלנות שלי, מצד אחד אני רואה שהתחלתי קצת לקבל צורה מצד שני אתה יודע, כבר חודש אני מתמיד, יאללה איפה הקוביות 😆

לדעתי לכתוב פה כל יום זה יהיה מוגזם אני משתמש באפליקציה למשקלים של החדר כושר ויש שם אפשרות לרשום משקל יומי StrongLog, ממש אהבתי אותה, יש שם קצת דברים שחסרים לי אבל סה"כ נחמד.

בכל מקרה אמרתי לך שיש לך דרך ארוכה לקוביות. אבל תמיד צריך להתחיל אותה מאיפשהוא

אני אסטה רגע מהנושא של SS,
אני מתלבט אם להשאיר את התזונה שלי כמו שהייתה או להעלות הילוך קצת ולהוריד 50 גרם פחמימה (200 קלוריות כידוע). מה אומרים?
רד ל 150.
תיפטר מנוזלים עודפים גם על הדרך.

רד ל 150.
תיפטר מנוזלים עודפים גם על הדרך.
דווקא אני נוטה להסכים עם ארקדי, בינתיים שאני יורד במשקל אני לא אשנה, אני אשקל שוב מחר ומחרתיים, ואז אם אחליט להוריד אז אוריד ל 150

דווקא אני נוטה להסכים עם ארקדי, בינתיים שאני יורד במשקל אני לא אשנה, אני אשקל שוב מחר ומחרתיים, ואז אם אחליט להוריד אז אוריד ל 150
אני לא מבין למה אתה כל פעם מתייעץ אם להוריד או לא, ואחרי שהרוב (אני ויעקב) מייעצים לך להוריד אתה לוקח את הדעה הנוחה יותר 🤣

אני לא מבין למה אתה כל פעם מתייעץ אם להוריד או לא, ואחרי שהרוב (אני ויעקב) מייעצים לך להוריד אתה לוקח את הדעה הנוחה יותר 🤣
פעם שעברה התייעצתי לגבי אם לעשות צ'יט או לא, לא לגבי הורדה. עכשיו פשוט אחרי התשובה של ארקדי התחלתי לחשוב שבאמת אם אני יורד במשקל בתזונה הנוכחית אז למה לשנות. כמו שאמרתי, אני אשקל מחר ומחרתיים שוב, אני רוצה לראות עד כמה השקילה של היום הייתה מייצגת, אם אני אראה שהמשקל גבוה יותר מאשר היום אז אוריד עוד פחמימה.

פעם שעברה התייעצתי לגבי אם לעשות צ'יט או לא, לא לגבי הורדה. עכשיו פשוט אחרי התשובה של רקדי התחלתי לחשוב שבאמת אם אני יורד במשקל בתזונה הנוכחית אז למה לשנות. כמו שאמרתי, אני אשקל מחר ומחרתיים שוב, אני רוצה לראות עד כמה השקילה של היום הייתה מייצגת, אם אני אראה שהמשקל גבוה יותר מאשר היום אז אוריד עוד פחמימה.
אל תתייחס אליי.
צרות עין של מחטב בדל-פחמימה.

אל תתייחס אליי.
צרות עין של מחטב בדל-פחמימה.
זה עוד עניין, אתה ויעקב סתם מקנאים בי שאני יורד קילו בשבוע עם 180 פחמימה ואתם רוצים שאני אסבול 😛
אבל אל תדאג, עכשיו אני מבסוט והכל, אבל שניכם תסיימו חיטוב לפניי כנראה ואז כשתהיו חטובים וגם תאכלו כאוות נפשכם, אני אאבק לרדת את הקילוגרמים האחרונים ואקנא בכם 😆

תחשוב איזה כייף לו שהוא עושה חיטוב על 2400 קלוריות כמעט ללא אירובי.

אני כנראה יהיה על 1800 עם אירובי :(

קצת באיחור אבל אני רוצה להגיד שאני דווקא מסכים פה עם @Tom . הסיכוי שמתאמן שבחיים לא דרך במכון ילמד טוב תרגילי בסיס הוא אפסי. לא קראתי הכל עדיין.
אני דווקא מסכים בגלל העניין שהם מציעים להוסיף תרגילי עזר. לאנשים שרוצים להתחרות או סתם מעניין אותם משקל על המוט אולי זה לא טוב אבל לכל השאר אני חושב שזה כן תורם

תחשוב איזה כייף לו שהוא עושה חיטוב על 2400 קלוריות כמעט ללא אירובי.

אני כנראה יהיה על 1800 עם אירובי 😭
ואני פצוע אז תשמח כי יכול להיות יותר גרוע 😭

אני דווקא מסכים בגלל העניין שהם מציעים להוסיף תרגילי עזר. לאנשים שרוצים להתחרות או סתם מעניין אותם משקל על המוט אולי זה לא טוב אבל לכל השאר אני חושב שזה כן תורם

דווקא לדעתי מתאמן מתחיל שעושה ss ויודע טכניקה של תרגילי בסיס ברמה טובה ירוויח יותר בלי תרגילי עזר בגלל התקדמות שלא תיעצר מסיבות של טכניקה. מי שעדיין בשלבי למידת טכניקות ירוויח יותר מתוספת תרגילי עזר.

ואני פצוע אז תשמח כי יכול להיות יותר גרוע 😭

דווקא לדעתי מתאמן מתחיל שעושה ss ויודע טכניקה של תרגילי בסיס ברמה טובה ירוויח יותר בלי תרגילי עזר בגלל התקדמות שלא תיעצר מסיבות של טכניקה. מי שעדיין בשלבי למידת טכניקות ירוויח יותר מתוספת תרגילי עזר.

לרגליים באמת שלא רואה סיבה להוסיף תרגילים, אבל אני מסתכל על עצמי ועל רוב האנשים שבאים לחדר כושר, שכן רוצים ידיים גדולות, ואישית לא ראיתי גדילה בידיים ללא הוספת תרגילי עזר, כן יכול להיות שאני חלש והבנץ שלי נמוך, אבל המתח שלי לא רע, והידיים שלי כן קטנות, קיצור זה לדעתי דיי אינדיבודואלי, וכל בחורה שהכרתי אמרה לי שהיא מסתכלת על ידיים כתפיים וגב, כאשר כתפיים לרוב בשבילם זה גב רחב.

אישית לא עושה את זה בשביל שגברים יגידו לי ואו איזה סקוואט/דדליפט/בנץ כל דבר אחר חזק יש לך (אין לי אבל זה לא העניין).
מה שאכפת לי זה שבחורה תראה אותי ותגיד אני רטובה כך אותי עכשיו 😃.
עכשיו ברצינות התחלתי ללכת לחדר כושר בשביל בחורות, עכשיו זה פשוט סוג של אהבה (כמו של יבגני בדדליפט), ואני כן רוצה להיראות "טוב" וזה מה שחושב לי בסופו של דבר, וגם זה שאני בעבודה יושב כל היום אז זה קצת חילוץ עצמות בשבילי. תוכניות ה"כוח" שאני עושה הם רק בגלל שהאימון בשבילי יותר מהנה ומעניין מאשר לעשות AB.

לרגליים באמת שלא רואה סיבה להוסיף תרגילים, אבל אני מסתכל על עצמי ועל רוב האנשים שבאים לחדר כושר, שכן רוצים ידיים גדולות, ואישית לא ראיתי גדילה בידיים ללא הוספת תרגילי עזר, כן יכול להיות שאני חלש והבנץ שלי נמוך, אבל המתח שלי לא רע, והידיים שלי כן קטנות, קיצור זה לדעתי דיי אינדיבודואלי, וכל בחורה שהכרתי אמרה לי שהיא מסתכלת על ידיים כתפיים וגב, כאשר כתפיים לרוב בשבילם זה גב רחב.
מסכים איתך, לרוב הבחורות לא משנה כמה רגליים לך גדולות או לא, וגם לרובן אם תגי שאתה מרים 100 קילו סקוואט או 200, הן יגידו "וואו איזה חזק אתה". ובאופן כללי רוב האנשים שבאים למכון רוצים להיראות טוב סך הכל ואין שום דבר רע בזה כמובן, עובדה שאני ועוד הרבה מהפורום לקראת הקיץ התחילו לחטב, אז כנראה שגם מי שמתאמן בשביל כוח בסופו של דבר לרובנו חשוב איך אנחנו נראים.
לגבי SS אני אישית ראיתי גדילה גם בידיים בזמן התכנית, התרגילי עזר היו רק צ'ין אפס ביום של בנץ' ומקבילים ביום השני, והייתי עושה מתח במקום פאוורקלין. אבל מצד שני התחלתי את התכנית עם פלג גוף עליון חזק יחסית למתחילים ויחסית לפלג גוף תחתון שלי, אז אולי יש לזה השפעה

ומה עם גדילה בבטן ?
ניראה לי השריר שהכי גדל לי בכל התקופה של המסה זה הבטן, יש לי שריר ענק עכשיו שם.

ומה עם גדילה בבטן ?
ניראה לי השריר שהכי גדל לי בכל התקופה של המסה זה הבטן, יש לי שריר ענק עכשיו שם.
אתה בטוח שזה שריר? תעשה בדיקה
Bpb5IWKCAAAnIbd.png:large

ובנימה אופטימית זאת אני הולך לאכול את הגלידה JOYA שקנו במיוחד בשבילי בעבודה, ואני חשבתי שבאינטל יש אוכל טוב.
עד עכשיו הייתי מבקש שיקנו לי קוטג, FUCK IT, רק JOYA.
אתה בטוח שזה שריר? תעשה בדיקה
Bpb5IWKCAAAnIbd.png:large

זה נאמר על עצמות ולא שריר, כי ניראה לי גם שריר עושה JIGGLE

ובנימה אופטימית זאת אני הולך לאכול את הגלידה JOYA שקנו במיוחד בשבילי בעבודה, ואני חשבתי שבאינטל יש אוכל טוב.
עד עכשיו הייתי מבקש שיקנו לי קוטג, FUCK IT, רק JOYA.
תיזהר, בסוף אתה תגיע לאחוז שומן יותר גבוה משלי במסה הזאת
זה נאמר על עצמות ולא שריר, כי ניראה לי גם שריר עושה JIGGLE
לא יודע, האינטרנט אמר שזה ציטוט של ארנולד ואני מאמין לאינטרנט

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית