הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אני אישית מסכים איתך, אבל מהצד של ההנהלה למה שהם יתייעצו עם קבוצה של איזה 6 אנשים מתוך כל המכון? ואם יתייעצו עם כולם מה כל אחד מעדיף אז לא נראה לי שזה ייגמר טוב

אני לא מדבר על ייעוץ לגבי כל מכשיר ומכשיר, אבל כולם יודעים שהשימוש בכלוב הוא ברובו ע"י אוכלוסיה מאוד מסויימת, בכלל היעוד שלו הוא בשביל זה, ואם היו מתייעצים איתנו לא צריך אם כולם, אפילו דוד המאמן היה מספיק, הוא היה אומר בוא נקח את כלוב א' ולא ב' כי הוא יהיה יותר טוב. אולי ב' ניראה יותר יפה אבל א' יותר פרקטי.

בנוסף אם יחליפו את הספות אז גם מן הסתם האוכלוסיה של המתאמני כוח תדע להגיד מה עדיף, ותאכלס זה יהיה לטובה בשביל כל השאר אפילו שהם לא יודעים את זה.

אבל עוד פעם יש בערך 3-4 מתקנים שאפשר שבקנייה שלהם ייתייעצו אם אנשים שבאמת משתמשים בהם על בסיס קבוע. זה לא כזה הרבה, הם פשוט יכולים להראות קטלוג להגיד אנחנו יכולים לקנות מהתמקן הזה את א' או ב' או ג' ואותם אנשים יוכלו לתת להגיד חוות דעת, בנוסף יכול מאוד להיות שהיינו מורידים להם עלויות, כי יש מצב שכלוב יותר "פשוט" היה עולה פחות אבל היה בסופו של דבר הרבה יותר פרקטי.

אני לא מדבר על ייעוץ לגבי כל מכשיר ומכשיר, אבל כולם יודעים שהשימוש בכלוב הוא ברובו ע"י אוכלוסיה מאוד מסויימת,
זה ממש לא נכון ואני בטוח שאתה רואה את זה במכון. אז יש את החבר'ה של הפורום ועוד כמה בודדים שבאמת עושים סקוואט ופרס, ויש עוד מלא שמשתמשים בראק שחושבים שהם עושים סקוואט ופרס, ויש יותר אנשים כאלה במכון. אז כשהם בחרו כלוב, למה שהם ישאלו אותך או את דודי או אותי או את אלון, ולא אחד מעשרות הנשים האחרים שמשתמשים בראק? כנ"ל לגבי הספסלים אם יחליפו, כמעט כולם משתמשים בהן אז למה לשאול רק כמה אנשים בודדים? כי הם מרימים הכי הרבה? (גם לא בהכרח נכון).
תראה, כמו שאמרתי, אני אישית מסכים איתך וזה היה יותר טוב אם זה היה כמו שאתה אומר. היה גם טוב אם היו מתייעצים איתנו לגבי איפה לעשות מקום לדדליפט, והיה גם מעולה אם היו מבינים שמה שמותר לבוש בתחרות ספורט (פאוורליפטינג) אין סיבה שלא יהיה מותר ללבוש באימונים, אני מדבר על דדליפט סליפרס, במיוחד שאין בעיה להסתובב במכון עם ויברם 5 אצבעות.
עכשיו אני מבין לגמרי את היתרון למתאמני כוח במכון כמו אקטיב למשל שהבעלים שם הוא פאוורליפטר מנוסה ויודע מה טוב לסוג כזה של אימונים ולא מנסה להתאים את המקום ל"99% מאוכלוסיית המתאמנים" (כמו שעופר אמר)

נערך לאחרונה:
אגב, קנו כלוב חדש שיחליף את הראק לצערי, 38 אלף שקל - עופר חיפש אותו אתמול בשביל להראות לי ולקבל אישור אבל הוא כל כך חדש ש(ציטוט) "הוא אפילו לא נמצא בקטלוג".

הזמינו גם עוד הרבה פלטות חדשות שיתווספו למה שיש אצלנו, מקווה שיהיה טוב.

עוד כמה שנים החד"כ יעבור במקום מגרש הכדורסל ושם המקום הוא פי 4, התכנון הוא לעשות רחבה או חדר רק בשבילנו.

אגב, קנו כלוב חדש שיחליף את הראק לצערי, 38 אלף שקל - עופר חיפש אותו אתמול בשביל להראות לי ולקבל אישור אבל הוא כל כך חדש ש(ציטוט) "הוא אפילו לא נמצא בקטלוג".
רגע מה הם מתכוונים להעיף את הראק?? באסה, דווקא הוא ממש סבבה מבחינתי.
עוד כמה שנים החד"כ יעבור במקום מגרש הכדורסל ושם המקום הוא פי 4, התכנון הוא לעשות רחבה או חדר רק בשבילנו.
כמה שנים זה יותר מדי זמן... טוב נסתדר עם מה שיש בינתיים, פלטות נוספות זה כבר טוב, ומקווה שאנשים ילמדו לא לעבור ס"מ ליד המוט כשעושים שם דדליפט.
באסה שזה נראה שהם סה"כ רצו להשקיע, הביאו כלוב נוסף, עשו יותר מקום לדדליפט, פשוט נראה שהם לא חשבו עד הסוף על הכל ויצא גרוע.
זה והחוקים המפגרים החדשים ששרון קבע

רגע מה הם מתכוונים להעיף את הראק?? באסה, דווקא הוא ממש סבבה מבחינתי.

גם מבחינתי, שאלתי אותו מה הם עושים עם הראק הישן והוא אמר שאמה כבר ביקשה לקנות אותו.

כמה שנים זה יותר מדי זמן... טוב נסתדר עם מה שיש בינתיים, פלטות נוספות זה כבר טוב, ומקווה שאנשים ילמדו לא לעבור ס"מ ליד המוט כשעושים שם דדליפט.
באסה שזה נראה שהם סה"כ רצו להשקיע, הביאו כלוב נוסף, עשו יותר מקום לדדליפט, פשוט נראה שהם לא חשבו עד הסוף על הכל ויצא גרוע.
זה והחוקים המפגרים החדשים ששרון קבע

אני חושב שהחוקים המפגרים נובעים מאחת ממספר סיבות:
1. דוד אמר לי אתמול שהם קבעו את הקטע שאסור שני מוטות במקביל בגלל בעיית המקום הנוכחית, אולי אחרי שיגדרו את הכל זה ירד.
2. הפציעה של שי ביום שישי.
3. הצלילים החדשים שיש בחד"כ של אנשים צועקים, אני יודע ששרון מאוד לא אוהב את זה.

1. דוד אמר לי אתמול שהם קבעו את הקטע שאסור שני מוטות במקביל בגלל בעיית המקום הנוכחית, אולי אחרי שיגדרו את הכל זה ירד.
זה הגיוני, אבל אמרת לפני כמה זמן שאחד המדריכים ניסה לעשות לך בעיות על זה גם במיקום הישן.
2. הפציעה של שי ביום שישי.
הגיוני שלא ירצו דברים כמו אמבולנס במכון, אבל הדרך היחידה למנוע את זה לגמרי זה לאסור על להרים משקל כבד במכון, כאשר משקל כבד זה משקל שבו רואים מהצד שהבנאדם ממש מתאמץ להרים אותו. ואני מקווה שלא יעשו דבר כזה כי אז פשוט אין מה לשות במכון הזה.
3. הצלילים החדשים שיש בחד"כ של אנשים צועקים, אני יודע ששרון מאוד לא אוהב את זה.
צריך להגיד להם ש @Tank לא מתאמן בינתיים אז אין צעקות 😃 אבל האמת זה לא צלילים כאלה חדשים, יש את הבחור ההוא שצועק על כל המכון במיוחד בלג פרס (קרוב משפחה של תמרה נראה לי), ואני זוכר עוד לפני כמה שנים שיוסי היה דופק צעקות רציניות בזמן דדליפט (לא הייתי מבין אז מה הקטע שלו חח), וגם שגיא צועק בכל תרגיל שהוא עושה כולל כפיפות בטן...
בכל מקרה זה מראה על הכיוון שרוצים לקחת את המכון אליו, וזה לא כיוון טוב בשבילנו

זה הגיוני, אבל אמרת לפני כמה זמן שאחד המדריכים ניסה לעשות לך בעיות על זה גם במיקום הישן.

הגיוני שלא ירצו דברים כמו אמבולנס במכון, אבל הדרך היחידה למנוע את זה לגמרי זה לאסור על להרים משקל כבד במכון, כאשר משקל כבד זה משקל שבו רואים מהצד שהבנאדם ממש מתאמץ להרים אותו. ואני מקווה שלא יעשו דבר כזה כי אז פשוט אין מה לשות במכון הזה.

צריך להגיד להם ש @Tank לא מתאמן בינתיים אז אין צעקות 😃 אבל האמת זה לא צלילים כאלה חדשים, יש את הבחור ההוא שצועק על כל המכון במיוחד בלג פרס (קרוב משפחה של תמרה נראה לי), ואני זוכר עוד לפני כמה שנים שיוסי היה דופק צעקות רציניות בזמן דדליפט (לא הייתי מבין אז מה הקטע שלו חח), וגם שגיא צועק בכל תרגיל שהוא עושה כולל כפיפות בטן...
אם יש להם בעיה עם הצעקות שלי שיגידו לי בפנים גם ככה כולם יודעים שאף אחד לא צועק חוץ ממני למה להרוס לכולם בגללי

זה ממש לא נכון ואני בטוח שאתה רואה את זה במכון. אז יש את החבר'ה של הפורום ועוד כמה בודדים שבאמת עושים סקוואט ופרס, ויש עוד מלא שמשתמשים בראק שחושבים שהם עושים סקוואט ופרס, ויש יותר אנשים כאלה במכון. אז כשהם בחרו כלוב, למה שהם ישאלו אותך או את דודי או אותי או את אלון, ולא אחד מעשרות הנשים האחרים שמשתמשים בראק? כנ"ל לגבי הספסלים אם יחליפו, כמעט כולם משתמשים בהן אז למה לשאול רק כמה אנשים בודדים? כי הם מרימים הכי הרבה? (גם לא בהכרח נכון).
תראה, כמו שאמרתי, אני אישית מסכים איתך וזה היה יותר טוב אם זה היה כמו שאתה אומר. היה גם טוב אם היו מתייעצים איתנו לגבי איפה לעשות מקום לדדליפט, והיה גם מעולה אם היו מבינים שמה שמותר לבוש בתחרות ספורט (פאוורליפטינג) אין סיבה שלא יהיה מותר ללבוש באימונים, אני מדבר על דדליפט סליפרס, במיוחד שאין בעיה להסתובב במכון עם ויברם 5 אצבעות.
עכשיו אני מבין לגמרי את היתרון למתאמני כוח במכון כמו אקטיב למשל שהבעלים שם הוא פאוורליפטר מנוסה ויודע מה טוב לסוג כזה של אימונים ולא מנסה להתאים את המקום ל"99% מאוכלוסיית המתאמנים" (כמו שעופר אמר)

בכללי כמו שדודי רשם החדר כושר יורחב בעתיד, ואת זה רשמתי ניראה לי כבר מזמן כי אבא של חבר הוא בוועדת הספורט של הטכניון. אז היה מידע מבפנים , אבל זה באמת הרבה זמן.

הסיבה שעדיף שישאלו את דודי מקס אותך, זה מהסיבה הפשוטה אתה מבין יותר מהם, מה שאתה תבחר יהיה בטוח יותר טוב בשביל כולם בסוף.

כן, הם לא אוהבים שאנשים מסתובבים עם מוטות כי כביכול "לכל מתקן יש את המוט שלו".

אני עדיין לא יודע בדיוק איך שי הגיע למצב שהוא היה צריך פינוי באמבולנס, אני אחכה שהוא יחזור ואשאל אותו.

ליוסי היו יותר נהמות כוח מאשר צעקות, יעקב קצת משמיע רעשים - אבל לא נראה לי ששרון שמע אותו.
שגיא בכלל מתאמן? אני חושב שראיתי אותו פעמיים בכל התקופה שלי בחד"כ עושה מכונות.

נראה מה יהיה אצלנו, קשה לי לשפוט לפי המצב כרגע.

בכללי כמו שדודי רשם החדר כושר יורחב בעתיד, ואת זה רשמתי ניראה לי כבר מזמן כי אבא של חבר הוא בוועדת הספורט של הטכניון. אז היה מידע מבפנים , אבל זה באמת הרבה זמן.
זהו, זה עניין של שנה לפחות, ועד אז צריך להתאמן..
הסיבה שעדיף שישאלו את דודי מקס אותך, זה מהסיבה הפשוטה אתה מבין יותר מהם, מה שאתה תבחר יהיה בטוח יותר טוב בשביל כולם בסוף.
אני מבין מה אתה אומר, שאני חוזר שוב שאני מסכים עם זה, אבל לך תסביר את זה להנהלה

אה, אגב, היה אצלנו פעם מישהו שצעק (אמריקאי) והתלוננו עליו שיפסיק להשמיע רעשים, היה ממש הזוי.

אני דווקא אוהב לשמוע רעשים וצעקות 😃

שגיא בכלל מתאמן? אני חושב שראיתי אותו פעמיים בכל התקופה שלי בחד"כ עושה מכונות.
ראיתי אותו כמה פעמים בעיקר עושה מכונות וקצת דאמבלים, וכל חזרה יש לו נהמות בקול די חזק וזה ממש מצחיק לשמוע את זה בזמן כפיפות בטן או בייספס עם דאמבלים של 10 קילו 😃
אה, אגב, היה אצלנו פעם מישהו שצעק (אמריקאי) והתלוננו עליו שיפסיק להשמיע רעשים, היה ממש הזוי.
נמוך קירח ומנופח?
אני דווקא אוהב לשמוע רעשים וצעקות 😃
זהו, זה נחמד לשמוע, מכניס לאווירה של אימון. חבר שהמדריכים לא אומרים לאנשים שמתלוננים על זה שאם הם רוצים מקום שקט שילכו לספריה
והרבה יותר כיף לשמוע צעקות ורעשים של מוט נדפק ברצפה, מאשר לבוא בשבת בלי מוזיקה ולשמוע "סוף שבוווע רגוווע בגלגל"צ... רגווווווווועעעע"

הזמינו גם עוד הרבה פלטות חדשות שיתווספו למה שיש אצלנו, מקווה שיהיה טוב.

38 אלף שקל לכלוב? יש כזאת חיה?

38 אלף שקל לכלוב? יש כזאת חיה?
אני לא מכיר יותר מדי מחירים של מכשירים בכללי, אבל ממה ששמעתי עוד מזמן במכון אחר, הבנתי שציוד למכון הוא הרבה יותר יקר מציוד ביתי, כי נגיד אתה קונה כלוב, או מכשיר כלשהו אחר, לבית אז נגיד הוא נמצא בשימוש 6-7 שעות בשבוע בהגזמה, ובמכון אותו מכשיר נמצא בשימוש הרבה יותר מזה (לפחות אמור להיות ככה), אז אם אתה קונה משהו שמתאים לבית הבלאי שלו יהיה מהיר מדי. קח את זה בערבון מוגבל, אבל נשמע לי הגיוני.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

20/04/15 - פרסמ

פרס - 82.5X3 עלה בסדר, אמנם כבד אבל בכל זאת זה ה RM3 כבר כמה זמן.
בנץ' - 105X3X5 מקצץ עוד בנפח, הרגשתי ש3 סטים הספיקו לי.
צ'ין אפס - 5X6,5,5 משקל גוף במכון 109.2, מעדיף להוסיף משקל ולעבוד בחזרות נמוכות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לצערי לא יכול לזרוק עוד מוניטין אבל כל הכבוד על השמירה על המשקלים 😃
אתה לא מרגיש שבשלב הזה הבנץ' והפרס מפריעים זה לזה באימון? אתה כבר בשלב דיי מתקדם בחיטוב אולי במקום להוריד נפח עדיף לך לעשות רוטציה בתוכנית ולהפסיק לעשות פלג עליון/תחתון?
זאת רק דעה שלי אולי אתה מרגיש אחרת 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית