הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אם איך שאתה ניראה אתה והוא הייתם BFF, ככה אתה מתייחס ל BFF שלך ?
תשמע היינו BFF והכל היה טוב ויפה, אבל וואלה הוא מתחיל לעצבן, מנסה להשתלט לי על החיים. אז אמרתי יאללה בוא נפנה כל אחד לדרכו שלו וניפרד יפה בלי דרמות מיותרות, אבל הוא פשוט לא מוכן לשחרר אותי, כזה עקשן! אז אני נלחם בו ולאט לאט מוציא אותו מחיי

תשמע היינו BFF והכל היה טוב ויפה, אבל וואלה הוא מתחיל לעצבן, מנסה להשתלט לי על החיים. אז אמרתי יאללה בוא נפנה כל אחד לדרכו שלו וניפרד יפה בלי דרמות מיותרות, אבל הוא פשוט לא מוכן לשחרר אותי, כזה עקשן! אז אני נלחם בו ולאט לאט מוציא אותו מחיי
מפקיר

לא ניראה לי תוכל להיות נשוי.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

30/04/15 - פרס

אימון במעלות

פרס - 85X3F, 85X3 PRRRR גם בסוף שבוע 6 לחיטוב יכול לבוא PR:bananaparty:🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬
אני חושב שהשלישית הייתה יכולה לעלות גם בניסיון הראשון, כי זה עבר קצת את הסטיקי פוינט, אבל ויתרתי. אז החלטתי שאני חייב לנסות שוב. ראשונה עלתה קשה, שניה עלתה מאוד קשה, שלישית עלתה קשה ולאט נורא אבל עלתה. אני לא חושב שאנסה 87.5 לשלשה, אבל נראה אולי אנסה לזוג, או אשאר עם 85, אחליט באימון הבא.
בנץ' - 105X3X5 די קשה בייחוד אחרי שני הסטים של...

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

02/05/15 - דדליפט

אימון במעלות

סקוואט - 145X3, 140X2X3 הרגיש כבד מדי משום מה
דדליפט - 215X1 גם היה כבד מדי, עלה בגריינד. נראה לי שזה בגלל המוטות במכון, מעבר לזה שאולי נחלשתי. אימון דדליפט הבא אמור להיות בטכניון, נראה מה יהיה עם 215.

ריצה בחוץ - 25 דקות, 4.24 ק"מ

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה,
אתה יורד במהירות הבזק.
אבל אחרי שירדת כבר נוזלים, ירידה של 1.6 בשבוע קצת מדאיגה.
קצת מאוד אפילו.

יפה,
אתה יורד במהירות הבזק.
אבל אחרי שירדת כבר נוזלים, ירידה של 1.6 בשבוע קצת מדאיגה.
קצת מאוד אפילו.
מצד אחד כן, מצד שני הורדתי קצת פחמימה לפני שבוע אז אולי עוד טיפה נוזלים ירדו (מקווה שזה זה ולא מסת שריר)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית