עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התלבטתי מה לשים היום, אז בסוף בחרתי שניים, אחד מהשירים הוא של סלאייר ואחד הוא של סודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.
Kicks megadeath's ass
מסכים בהחלטסודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.
מכיר ומכיר, שני שירים מעולים!!! אני רואה שאתה אוהב ת'ראש, אתה הולך לזה עוד פחות משבועיים?
מסכים בהחלט
תבוא לבד, תפגוש אותי במושפיטהלוואי, אין לי חברים שאוהבים מטאל.
התלבטתי מה לשים היום, אז בסוף בחרתי שניים, אחד מהשירים הוא של סלאייר ואחד הוא של סודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.
Kicks megadeath's ass
אורי צריך גוגל? אורי יכול ללמד את גוגל מה המחירים המעודכנים.לפי גוגל הרואין זה 200$ לגרם (בארה"ב), אז כן אתה רוצה דיוק טיפה יותר רציני 😃
בארץ זה 28$, ועוד אומרים שיש פה יוקר מחיה.
הילדים של היום... 🤦♂️
מה קרה לקלאסיקות?
של נעליך כשאתה מדבר על מטאליקה.מטאליקה ממוסחרים. חוץ מזה, סלאייר לא קלאסיקה?
היי.של נעליך כשאתה מדבר על מטאליקה.
(ולא, מטאליקה זו לא הלהקה שאתה רואה היום. מטאליקה התפרקה כשג'ייסון ניוסטד פרש, והטפילד התאבד מדהים ומגניב וחסר קעקועים. יוג'ין, תספר לו)
יש למטאליקה אלבומים טובים כמו ride the lighting לדוגמה אבל באיזושהי נקודה הדרדרו והפכו לקוקסינלים.של נעליך כשאתה מדבר על מטאליקה.
(ולא, מטאליקה זו לא הלהקה שאתה רואה היום. מטאליקה התפרקה כשג'ייסון ניוסטד פרש, והטפילד התאבד מדהים ומגניב וחסר קעקועים. יוג'ין, תספר לו)
הילדים של היום... 🤦♂️
מה קרה לקלאסיקות?
מבחינתי מטאליקה התפרקה אחרי האלבום השחור (לא אכפת לי כמה יגידו שהוא ממוסחר, אלבום יפה). וכן, מגהדת' ומטאליקה זה קלאסיקות, בל לא השירים ששמתשל נעליך כשאתה מדבר על מטאליקה.
השירים האלה היו קלאסיקות עוד כשהפיקו את הנפט שמתוכו זיקקו את הפלסטיק שממנו יצקו את המזרקים שאיתם הטפילד ומאסטיין הזריקו את החומר שנתן להם השראה לשירים האלה ☠️אתה לא יכול לקרוא לשיר מ 97 ולשיר מ 2004 קלאסיקות
עלוב?!?! יוג'ין, @coldfire , שמישהו יחזיק אותי שלא לאכול את התינוק הזה לארוחת בוקר, הוא אומר עלוב על האלבום הכי טוב שנכתב אי פעם! 🤬@stitch האלבום השחור הוא אולי האלבום הכי עלוב שלהם. השיר בסבבה היחיד שם הוא "היכנס איש החול".
למרות שהשיר בעצמו ממוסחר ומתרחק מהתראש...
זה קלאסיקותהשירים האלה היו קלאסיקות עוד כשהפיקו את הנפט שמתוכו זיקקו את הפלסטיק שממנו יצקו את המזרקים שאיתם הטפילד ומאסטיין הזריקו את החומר שנתן להם השראה לשירים האלה ☠️
ממש הגזמת, אבל בכל זאת אלבום מצויין לדעתיעלוב?!?! יוג'ין, @coldfire , שמישהו יחזיק אותי שלא לאכול את התינוק הזה לארוחת בוקר, הוא אומר עלוב על האלבום הכי טוב שנכתב אי פעם! 🤬
(jee, i wonder מה אלכס יכתוב....)
זה קלאסיקות
לא מה ששמת
ממש הגזמת, אבל בכל זאת אלבום מצויין לדעתי
😘🤭אתה לעומת weakid, צריך לדמיין לעצמך עירוב של מוניטין שלילי על שאמרת שהשירים ההם לא קלאסיקות ועל שהעזת לדבר כך על מטאליקה אהבת חיי, וחיובי על השירים ששמת וסתם בגלל שאתה כזה נשמה 👑
טוב אז מה שקניתי אין לו ריח ולא טעם. אני לא חושב שזה אורגני ובכבישה קרה, כי זה לא היה במעבר של המוצרים האורגניים (עברתי שם ולא מצאתי והמוכרת שלחה אותי למעבר של כל השמן זית למיניהם) ולא כתוב עליו כבישה קרה. פשוט זה היחיד שמצאתי שם.אתה רק פותח את הכד של זה ויש ריח מתוק של קוקוס.
למה קנית סתם שמן קוקוס.. בכוונה הדגשתי בכבישה קרה 🫤ועוד שאלה לי אליך, יש לך רעיונות מה לעשות עם חמאת בוטנים טבעית? קניתי עכשיו, זה טעים (טעם של בוטנים מן הסתם) אבל צריך רעיון מה לעשות עם זה.