Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
התלבטתי מה לשים היום, אז בסוף בחרתי שניים, אחד מהשירים הוא של סלאייר ואחד הוא של סודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.

Kicks megadeath's ass

התלבטתי מה לשים היום, אז בסוף בחרתי שניים, אחד מהשירים הוא של סלאייר ואחד הוא של סודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.

Kicks megadeath's ass

מכיר ומכיר, שני שירים מעולים!!! אני רואה שאתה אוהב ת'ראש, אתה הולך לזה עוד פחות משבועיים?

סודום שלדעתי מאוד אנדרייטד.
מסכים בהחלט

הלוואי, אין לי חברים שאוהבים מטאל.
תבוא לבד, תפגוש אותי במושפיט
10661705_479692638853762_6843738666091394883_o.jpg

שותף שלי בדירה כשראה לראשונה את המשקל מטבח שלי חשב שהייתי שוקל בו סמים לפני שהתחלתי לשקול אוכל

Kicks megadeath's ass

הילדים של היום... 🤦‍♂️
מה קרה לקלאסיקות?

זה לא כזה פשוט כי בסמים צריך דיוק של 0.1 גרם, שאין במשקל מטבח רגיל, או לפחות כך שמעתי..😃

לפי גוגל הרואין זה 200$ לגרם (בארה"ב), אז כן אתה רוצה דיוק טיפה יותר רציני 😃
בארץ זה 28$, ועוד אומרים שיש פה יוקר מחיה.

לפי גוגל הרואין זה 200$ לגרם (בארה"ב), אז כן אתה רוצה דיוק טיפה יותר רציני 😃
בארץ זה 28$, ועוד אומרים שיש פה יוקר מחיה.
אורי צריך גוגל? אורי יכול ללמד את גוגל מה המחירים המעודכנים.

מטאליקה ממוסחרים. חוץ מזה, סלאייר לא קלאסיקה?
של נעליך כשאתה מדבר על מטאליקה.
(ולא, מטאליקה זו לא הלהקה שאתה רואה היום. מטאליקה התפרקה כשג'ייסון ניוסטד פרש, והטפילד התאבד מדהים ומגניב וחסר קעקועים. יוג'ין, תספר לו)

(ולא, מטאליקה זו לא הלהקה שאתה רואה היום. מטאליקה התפרקה כשג'ייסון ניוסטד פרש, והטפילד התאבד מדהים ומגניב וחסר קעקועים. יוג'ין, תספר לו)
היי.
קורט קוביין.

עשיתי את שלי.

יש למטאליקה אלבומים טובים כמו ride the lighting לדוגמה אבל באיזושהי נקודה הדרדרו והפכו לקוקסינלים.
@stitch האלבום השחור הוא אולי האלבום הכי עלוב שלהם. השיר בסבבה היחיד שם הוא "היכנס איש החול".
למרות שהשיר בעצמו ממוסחר ומתרחק מהתראש...

הילדים של היום... 🤦‍♂️
מה קרה לקלאסיקות?

אתה לא יכול לקרוא לשיר מ 97 ולשיר מ 2004 קלאסיקות
ואגב סקורפיון זה אכן שיר בנזונה
מבחינתי מטאליקה התפרקה אחרי האלבום השחור (לא אכפת לי כמה יגידו שהוא ממוסחר, אלבום יפה). וכן, מגהדת' ומטאליקה זה קלאסיקות, בל לא השירים ששמת

אתה לא יכול לקרוא לשיר מ 97 ולשיר מ 2004 קלאסיקות
השירים האלה היו קלאסיקות עוד כשהפיקו את הנפט שמתוכו זיקקו את הפלסטיק שממנו יצקו את המזרקים שאיתם הטפילד ומאסטיין הזריקו את החומר שנתן להם השראה לשירים האלה ☠️

@stitch האלבום השחור הוא אולי האלבום הכי עלוב שלהם. השיר בסבבה היחיד שם הוא "היכנס איש החול".
למרות שהשיר בעצמו ממוסחר ומתרחק מהתראש...
עלוב?!?! יוג'ין, @coldfire , שמישהו יחזיק אותי שלא לאכול את התינוק הזה לארוחת בוקר, הוא אומר עלוב על האלבום הכי טוב שנכתב אי פעם! 🤬

(jee, i wonder מה אלכס יכתוב....)

השירים האלה היו קלאסיקות עוד כשהפיקו את הנפט שמתוכו זיקקו את הפלסטיק שממנו יצקו את המזרקים שאיתם הטפילד ומאסטיין הזריקו את החומר שנתן להם השראה לשירים האלה ☠️
זה קלאסיקות

לא מה ששמת
עלוב?!?! יוג'ין, @coldfire , שמישהו יחזיק אותי שלא לאכול את התינוק הזה לארוחת בוקר, הוא אומר עלוב על האלבום הכי טוב שנכתב אי פעם! 🤬

(jee, i wonder מה אלכס יכתוב....)
ממש הגזמת, אבל בכל זאת אלבום מצויין לדעתי

זה קלאסיקות

לא מה ששמת

ממש הגזמת, אבל בכל זאת אלבום מצויין לדעתי

אתה לעומת weakid, צריך לדמיין לעצמך עירוב של מוניטין שלילי על שאמרת שהשירים ההם לא קלאסיקות ועל שהעזת לדבר כך על מטאליקה אהבת חיי, וחיובי על השירים ששמת וסתם בגלל שאתה כזה נשמה 👑

אתה לעומת weakid, צריך לדמיין לעצמך עירוב של מוניטין שלילי על שאמרת שהשירים ההם לא קלאסיקות ועל שהעזת לדבר כך על מטאליקה אהבת חיי, וחיובי על השירים ששמת וסתם בגלל שאתה כזה נשמה 👑
😘🤭
אתה רק פותח את הכד של זה ויש ריח מתוק של קוקוס.
טוב אז מה שקניתי אין לו ריח ולא טעם. אני לא חושב שזה אורגני ובכבישה קרה, כי זה לא היה במעבר של המוצרים האורגניים (עברתי שם ולא מצאתי והמוכרת שלחה אותי למעבר של כל השמן זית למיניהם) ולא כתוב עליו כבישה קרה. פשוט זה היחיד שמצאתי שם.
ועוד שאלה לי אליך, יש לך רעיונות מה לעשות עם חמאת בוטנים טבעית? קניתי עכשיו, זה טעים (טעם של בוטנים מן הסתם) אבל צריך רעיון מה לעשות עם זה.

ועוד שאלה לי אליך, יש לך רעיונות מה לעשות עם חמאת בוטנים טבעית? קניתי עכשיו, זה טעים (טעם של בוטנים מן הסתם) אבל צריך רעיון מה לעשות עם זה.
למה קנית סתם שמן קוקוס.. בכוונה הדגשתי בכבישה קרה 🫤
לגביי החמאת בוטנים, שפוך את זה לשייק חלבון יוצא מעולה. זה מוסיף מתיקות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית