עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנץ' - 125X3!!!!!!, 110X5, 105X2X5 דפדפתי בלוג וראיתי שהיה לי 125X3 באוגוסט שנה שעברה על מ.ג של 110, בכל מקרה אני מחשיב את זה PR על משקל גוף של כמעט 100
פרס - 70X3, 65X2X5
צ'ין אפס - 15X5,4 0X7,6
פייס פולס - 3X12
זה היה בגלגול אחר, זה לא נחשב. וזה גם היה במכון במעלות, המשקל יותר קל שם, ותאוצד הכובד יותר נמוכה מחיפההייתי צריך להתערב איתך שהיה לך כבר ל 3.
תודה 😃כבוד אבגני הפצצת !!
איך עברתה פיסיקה ? משקל הוא אותו משקל לא משנה מה, הכוח שצריך להזיז אותו משתנה בהנתן תאוצת כובד שונה.זה היה בגלגול אחר, זה לא נחשב. וזה גם היה במכון במעלות, המשקל יותר קל שם, ותאוצד הכובד יותר נמוכה מחיפה
איך אתה עברת (לא עברתה) פיסיקה? המסה היא אותה מסה. המשקל זה מסהXתאוצת הכובד, לכן אם תאוצת הכובד שונה המשקל שונהאיך עברתה פיסיקה ? משקל הוא אותו משקל לא משנה מה, הכוח שצריך להזיז אותו משתנה בהנתן תאוצת כובד שונה.
צודק, מה שאמרתי נכון לגבי מסה, ומשקל זה מסהXתאוצת הכובד.איך אתה עברת (לא עברתה) פיסיקה? המסה היא אותה מסה. המשקל זה מסהXתאוצת הכובד, לכן אם תאוצת הכובד שונה המשקל שונה
רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?צודק, מה שאמרתי נכון לגבי מסה, ומשקל זה מסהXתאוצת הכובד.
בכל מקרה היה לך פאק בלוגיקה, כי רשמתה שהמשקל היה נמוך ו הדגש הוא על ה ו, שתאוצת הכובד יותר נמוכה בחיפה, כאשר הייתה צריך לרשום שתאוצת הכובד שם יותר נמוכה ולכן המשקל יותר קל.
תלוי איפה אתה גר וכמה אתה מוכן לשלם.רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?
השנה קיבלתי 100 אבל כי היה ממש קל
מה שהוא אמר ^רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?
השנה קיבלתי 100 אבל כי היה ממש קל
תודה 😃תותח!
רק מתחזק..ובוכה שהוא חלש 😛
דבר איתי שנה הבאה כנראה אני אקח פיזיקהתלוי איפה אתה גר וכמה אתה מוכן לשלם.
פרשתי מפיזיקה אחרי שבועיים בערך בכיתה י.דבר איתי שנה הבאה כנראה אני אקח פיזיקה
😵
אתה מתבלבל. אתה רוצה אתה תדבר.דבר איתי שנה הבאה כנראה אני אקח פיזיקה
😵
כיתה ט זה לא מכניקה זה שטויות.אתה מתבלבל. אתה רוצה אתה תדבר.
בכל מקרה אם קיבלתה בחלק של מכניקה 100 לא רואה סיבה שתצטרך מורה פרטי.
אני אומר לך כבר עכשיו, אני אוהב קולה בלי קרח עם ההמבורגר שלי.פרשתי מפיזיקה אחרי שבועיים בערך בכיתה י.
מדעי החברה best choice of my life
תרצה גם קטשופ ליד?אני אומר לך כבר עכשיו, אני אוהב קולה בלי קרח עם ההמבורגר שלי.
ברור.תרצה גם קטשופ ליד?