Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הייתי צריך להתערב איתך שהיה לך כבר ל 3.
זה היה בגלגול אחר, זה לא נחשב. וזה גם היה במכון במעלות, המשקל יותר קל שם, ותאוצד הכובד יותר נמוכה מחיפה
כבוד אבגני הפצצת !!
תודה 😃
שכחתי להגיד, תחת עלה קצת בחזרה השלישית, אבל כל עוד זה לא תחרות אני מחשיב את זה (בתחרות כנראה לא היו שואלים אותי מה אני מחשיב ומה לא)

זה היה בגלגול אחר, זה לא נחשב. וזה גם היה במכון במעלות, המשקל יותר קל שם, ותאוצד הכובד יותר נמוכה מחיפה
איך עברתה פיסיקה ? משקל הוא אותו משקל לא משנה מה, הכוח שצריך להזיז אותו משתנה בהנתן תאוצת כובד שונה.

איך עברתה פיסיקה ? משקל הוא אותו משקל לא משנה מה, הכוח שצריך להזיז אותו משתנה בהנתן תאוצת כובד שונה.
איך אתה עברת (לא עברתה) פיסיקה? המסה היא אותה מסה. המשקל זה מסהXתאוצת הכובד, לכן אם תאוצת הכובד שונה המשקל שונה

איך אתה עברת (לא עברתה) פיסיקה? המסה היא אותה מסה. המשקל זה מסהXתאוצת הכובד, לכן אם תאוצת הכובד שונה המשקל שונה
צודק, מה שאמרתי נכון לגבי מסה, ומשקל זה מסהXתאוצת הכובד.

בכל מקרה היה לך פאק בלוגיקה, כי רשמתה שהמשקל היה נמוך ו הדגש הוא על ה ו, שתאוצת הכובד יותר נמוכה בחיפה, כאשר הייתה צריך לרשום שתאוצת הכובד שם יותר נמוכה ולכן המשקל יותר קל.

צודק, מה שאמרתי נכון לגבי מסה, ומשקל זה מסהXתאוצת הכובד.

בכל מקרה היה לך פאק בלוגיקה, כי רשמתה שהמשקל היה נמוך ו הדגש הוא על ה ו, שתאוצת הכובד יותר נמוכה בחיפה, כאשר הייתה צריך לרשום שתאוצת הכובד שם יותר נמוכה ולכן המשקל יותר קל.
רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?
השנה קיבלתי 100 אבל כי היה ממש קל

מה יוצא דופן מבין הארבעה:
1. תואר בפיסיקה
2. תואר בהנדסה
3. פיצה משפחתית
4. תואר במדעי החברה

תשובה: 4. שלושת האחרים יכולים להאכיל משפחה שלמה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית