כמה זמן אמור להיות?מהנדסים מכונות 😆 בגדול כל מה שזז ופועלים עליו כוחות קשור אליי.
בן 32. התחלתי לפני 6 שנים (קצת נמתח התואר)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה זמן אמור להיות?מהנדסים מכונות 😆 בגדול כל מה שזז ופועלים עליו כוחות קשור אליי.
בן 32. התחלתי לפני 6 שנים (קצת נמתח התואר)
4 (?)כמה זמן אמור להיות?
לא. פתאופ נזכרתי בבוב ספוגיש לך את זה ביותר בוגר?
הרעיונות עבודה שהייתי בהם בינתיים זה מפעלים. שבוע שעבר למשל הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים ועוד דברים בשביל הצבא. הם צריכים מהנדסי מכונות שינהלו את הפרוייקטים שהם מקבלים מהתחלה עד הסוף (למשל מקבלים לייצר איזה חרא כלשהו לטנק אז צריך לתכנן וכו' ולהוציא לייצור וכל החרא הזה), וגם מהנדסי מכונות לאבטחת איכות, לבדוק שהוצר עומד בתקנים, שהוא לא יישבר עם הפעילות שלו וזההכוונה היא שתביא לי דוגמה איפה אתה יכול לקבל עבודה עם תואר כזה.
אתה מתכוון להמשיך לתואר שני שפה סיימת את לימודיך?הרעיונות עבודה שהייתי בהם בינתיים זה מפעלים. שבוע שעבר למשל הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים ועוד דברים בשביל הצבא. הם צריכים מהנדסי מכונות שינהלו את הפרוייקטים שהם מקבלים מהתחלה עד הסוף (למשל מקבלים לייצר איזה חרא כלשהו לטנק אז צריך לתכנן וכו' ולהוציא לייצור וכל החרא הזה), וגם מהנדסי מכונות לאבטחת איכות, לבדוק שהוצר עומד בתקנים, שהוא לא יישבר עם הפעילות שלו וזה
רשמית 4. בפועל אני לא מכיר הרבה שסיימו ב 4 שניםכמה זמן אמור להיות?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 תואר שני 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣אתה מתכוון להמשיך לתואר שני שפה סיימת את לימודיך?
פספסתי משהו? :(רשמית 4. בפועל אני לא מכיר הרבה שסיימו ב 4 שנים
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 תואר שני 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
לא... פשוט כל כך בא לי לסיים ולעוף מהטכניון שאני לא רואה את עצמי עושה שום תואר שני.פספסתי משהו? 😭
למה ?לא... פשוט כל כך בא לי לסיים ולעוף מהטכניון שאני לא רואה את עצמי עושה שום תואר שני.
הסיבה היחידה שאני אעשה תואר שני זה אם בעבודה (העתידית כי עדיין עובד בשמירה) יגידו לי שהם רוצים לתת לי קידום רציני (שחייב להיות מלווה בתוספת שכר רצינית) ובשביל הקידום הזה צריך שאני אעשה תואר שני
כןאתה מזדקן?
וזאת הסיבה העקרית?
וזאת הסיבה העקרית?
תשמע אני גם יותר מדי זמן בתואר ראשון, אני רוצה לסיים, לעבוד, להביא משכורת נורמלית...
כי אחרי הצבא עבדתי כמה שנים, אחר כך השלמתי ושיפרתי בגרויות, אחרי זה פסיכומטרי וזהוולמה אתה באמת לא התחלת את תואר מוקדם יותר?
זה לא פיזיקה בכיתה ט׳, תשכח מזה.רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?
השנה קיבלתי 100 אבל כי היה ממש קל
@Tank צריך גוף חדש. תאלתר לו משהו.הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים
ולהתחתן בן אדם, הגיע הזמן כבר בגיל 32 למצוא יבגנית ולהביא יבגנונים קטנים.כן
תשמע אני גם יותר מדי זמן בתואר ראשון, אני רוצה לסיים, לעבוד, להביא משכורת נורמלית...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣זה לא פיזיקה בכיתה ט׳, תשכח מזה.
@Tank צריך גוף חדש. תאלתר לו משהו.
ולהתחתן בן אדם, הגיע הזמן כבר בגיל 32 למצוא יבגנית ולהביא יבגנונים קטנים.
לפני שניה אמרת שאתה פורש מהרעיון ללמוד פיזיקה (?)אני יוכיח לכולכם שאני יצליח בפיסיקה!
אני כבר שבוע מחכה לתשובה מאותו מקום. אם אני אתקבל נארגן לו כתף חדשה וגב חדש 😃@Tank צריך גוף חדש. תאלתר לו משהו.
וואלה לא יודע, לפעמים אני חושב את זה גם ולפעמים אני קולט שכיף לי לבד וחופשי. אולי בגלל שאני אגואיסט קשה לי בזוגיות 🫤ולהתחתן בן אדם, הגיע הזמן כבר בגיל 32 למצוא יבגנית ולהביא יבגנונים קטנים.
אוכיחיוכיח
אצליחיצליח
זה מזכיר לי כשבמחצית הראשונה הייתי עוד בכימיה, עד שאתה לא נכנס לזה, אתה לא מבין עד כמה זה חרא משעמם.לפני שניה אמרת שאתה פורש מהרעיון ללמוד פיזיקה (?)
לא הייתי רציני:wallbash:🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
לפני שניה אמרת שאתה פורש מהרעיון ללמוד פיזיקה (?)
כימיה זה מושלם 😍זה מזכיר לי כשבמחצית הראשונה הייתי עוד בכימיה, עד שאתה לא נכנס לזה, אתה לא מבין עד כמה זה חרא משעמם.