Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הכוונה היא שתביא לי דוגמה איפה אתה יכול לקבל עבודה עם תואר כזה.
הרעיונות עבודה שהייתי בהם בינתיים זה מפעלים. שבוע שעבר למשל הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים ועוד דברים בשביל הצבא. הם צריכים מהנדסי מכונות שינהלו את הפרוייקטים שהם מקבלים מהתחלה עד הסוף (למשל מקבלים לייצר איזה חרא כלשהו לטנק אז צריך לתכנן וכו' ולהוציא לייצור וכל החרא הזה), וגם מהנדסי מכונות לאבטחת איכות, לבדוק שהוצר עומד בתקנים, שהוא לא יישבר עם הפעילות שלו וזה

הרעיונות עבודה שהייתי בהם בינתיים זה מפעלים. שבוע שעבר למשל הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים ועוד דברים בשביל הצבא. הם צריכים מהנדסי מכונות שינהלו את הפרוייקטים שהם מקבלים מהתחלה עד הסוף (למשל מקבלים לייצר איזה חרא כלשהו לטנק אז צריך לתכנן וכו' ולהוציא לייצור וכל החרא הזה), וגם מהנדסי מכונות לאבטחת איכות, לבדוק שהוצר עומד בתקנים, שהוא לא יישבר עם הפעילות שלו וזה
אתה מתכוון להמשיך לתואר שני שפה סיימת את לימודיך?

פספסתי משהו? 😭
לא... פשוט כל כך בא לי לסיים ולעוף מהטכניון שאני לא רואה את עצמי עושה שום תואר שני.
הסיבה היחידה שאני אעשה תואר שני זה אם בעבודה (העתידית כי עדיין עובד בשמירה) יגידו לי שהם רוצים לתת לי קידום רציני (שחייב להיות מלווה בתוספת שכר רצינית) ובשביל הקידום הזה צריך שאני אעשה תואר שני

לא... פשוט כל כך בא לי לסיים ולעוף מהטכניון שאני לא רואה את עצמי עושה שום תואר שני.
הסיבה היחידה שאני אעשה תואר שני זה אם בעבודה (העתידית כי עדיין עובד בשמירה) יגידו לי שהם רוצים לתת לי קידום רציני (שחייב להיות מלווה בתוספת שכר רצינית) ובשביל הקידום הזה צריך שאני אעשה תואר שני
למה ?
התואר קשה,אורך,מייגע,לא שווה תואר שני,אין לך מושג ללמוד לתואר שני?
(אתה מזדקן?🥷 )

וזאת הסיבה העקרית?
תשמע אני גם יותר מדי זמן בתואר ראשון, אני רוצה לסיים, לעבוד, להביא משכורת נורמלית...
ולמה אתה באמת לא התחלת את תואר מוקדם יותר?
כי אחרי הצבא עבדתי כמה שנים, אחר כך השלמתי ושיפרתי בגרויות, אחרי זה פסיכומטרי וזהו

רוצים להביא לי שיעורים פרטיים?
השנה קיבלתי 100 אבל כי היה ממש קל
זה לא פיזיקה בכיתה ט׳, תשכח מזה.

הייתי במפעל שמייצרים שם כל מיני רכיבים לטנקים
@Tank צריך גוף חדש. תאלתר לו משהו.
כן
תשמע אני גם יותר מדי זמן בתואר ראשון, אני רוצה לסיים, לעבוד, להביא משכורת נורמלית...
ולהתחתן בן אדם, הגיע הזמן כבר בגיל 32 למצוא יבגנית ולהביא יבגנונים קטנים.

זה לא פיזיקה בכיתה ט׳, תשכח מזה.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אני יוכיח לכולכם שאני יצליח בפיסיקה!
לפני שניה אמרת שאתה פורש מהרעיון ללמוד פיזיקה (?)

אני כבר שבוע מחכה לתשובה מאותו מקום. אם אני אתקבל נארגן לו כתף חדשה וגב חדש 😃
וואלה לא יודע, לפעמים אני חושב את זה גם ולפעמים אני קולט שכיף לי לבד וחופשי. אולי בגלל שאני אגואיסט קשה לי בזוגיות 🫤
אוכיח
אצליח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית