Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יש איזה ערוץ ביוטיוב (powerlifting2win או משהו כזה) שבו הוא מערך מישהו שאני לא זוכר את שמו (אבל כנראה הוא ביג דיל וזה) ,אז הוא מספר שבחיטוב מה שיורד ,זה התרגיל שהבנאדם הכי פוחד ממנו מנטלית . אם אנשים פוחדים מלעמוד תחת משקל מעל הגב שלהם (סקוואט),אז כמעין נבואה הם נחלשים בתרגיל הזה-סתם דוגמא . הוא אומר שזאת אחת מהסיבות למה אנשים חוזרים מהר מאוד למשקלי עבודה המקוריים אחרי שהם מפסיקים להתחטב .

יש איזה ערוץ ביוטיוב (powerlifting2win או משהו כזה) שבו הוא מערך מישהו שאני לא זוכר את שמו (אבל כנראה הוא ביג דיל וזה) ,אז הוא מספר שבחיטוב מה שיורד ,זה התרגיל שהבנאדם הכי פוחד ממנו מנטלית . אם אנשים פוחדים מלעמוד תחת משקל מעל הגב שלהם (סקוואט),אז כמעין נבואה הם נחלשים בתרגיל הזה-סתם דוגמא . הוא אומר שזאת אחת מהסיבות למה אנשים חוזרים מהר מאוד למשקלי עבודה המקוריים אחרי שהם מפסיקים להתחטב .
מסביר אצלי המון.
אחרי הסינגל של ה 140 התחלתי לפחד מהדדליפט, ועכשיו אנחנו כבר לא חברים.
העמסה אצלי זה יותר בשביל מנטלי, לאכול טעים והמון.
סבבה 😃

בשביל זה אני אצטרך להיות ברמדאן של יום אחד.

סגור 🤯
ואולי @Tank יצטרף אם הוא קרנבור כמונו.. ולא כמו @berdan שאכל בקושי חצי המבורגר בזמן שאנחנו אכלנו 2 כמו בהמות. 😆

הכל בגלל שלא יכולתי למשוך כסף מהאשראי אז (מדינת מזדיינים ,נכנסתי לחריגה בחשבון :( ) .

בשביל זה אני אצטרך להיות ברמדאן של יום אחד.
image.jpg

וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוי

וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוי

מעין נבואה שמגשימה את עצמה , אתה מצפה שתיחלש ,ואז בתרגיל שאתה הכי פוחד ממנו אתה מעין מוצא גושפנקה לא לשים יותר משקל . זה המוח שלך שמשחק איתך . בקיצר אני אמצא את הסרטון אני אשים פה .

מה הכוונה?
NVa-40xM018.jpg

מזל רע, המוט מתנקם אחר כך
ה190 עלה בקלות כי אני צילמתי, ברגע שהלכתי גם הכוח הלך איתי 😃
אוףףף פעם הבאה אני מתאמן רק כשאתה ליד
הסקוואט 140X3 לא נראה כל כך קשה, אני לא חושב שעד כדי כך נחלשת ש150 לא היה עולה.
טוב אולי הגזמתי קצת 😃

תקשיב כל פעם לפני שנכנסתה לסט מישהוא עבר לך מעל המוט, ממש רציתי להגיד לאחד מהם "עכשיו הזין לא יעמוד לך שנה"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית