נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
הכל שם בשר, איך העמסה? 🤣אני גם יבוא, יתכנן יום העמסה בשביל זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל שם בשר, איך העמסה? 🤣אני גם יבוא, יתכנן יום העמסה בשביל זה.
העמסה אצלי זה יותר בשביל מנטלי, לאכול טעים והמון.הכל שם בשר, איך העמסה? 🤣
ראיתי את התגובה הלא קשורה שכתבת לפני העריכה 🤣יאללה זורם
מסביר אצלי המון.יש איזה ערוץ ביוטיוב (powerlifting2win או משהו כזה) שבו הוא מערך מישהו שאני לא זוכר את שמו (אבל כנראה הוא ביג דיל וזה) ,אז הוא מספר שבחיטוב מה שיורד ,זה התרגיל שהבנאדם הכי פוחד ממנו מנטלית . אם אנשים פוחדים מלעמוד תחת משקל מעל הגב שלהם (סקוואט),אז כמעין נבואה הם נחלשים בתרגיל הזה-סתם דוגמא . הוא אומר שזאת אחת מהסיבות למה אנשים חוזרים מהר מאוד למשקלי עבודה המקוריים אחרי שהם מפסיקים להתחטב .
סבבה 😃העמסה אצלי זה יותר בשביל מנטלי, לאכול טעים והמון.
יאללה זורם
גם אניראיתי את התגובה הלא קשורה שכתבת לפני העריכה 🤣
עברתה פעם מעל המוט ?מסביר אצלי המון.
אחרי הסינגל של ה 140 התחלתי לפחד מהדדליפט, ועכשיו אנחנו כבר לא חברים.
בשביל זה אני אצטרך להיות ברמדאן של יום אחד.
אתה רציני?!הכל בגלל שלא יכולתי למשוך כסף מהאשראי אז (מדינת מזדיינים ,נכנסתי לחריגה בחשבון 😭 ) .
וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוייש איזה ערוץ ביוטיוב (powerlifting2win או משהו כזה) שבו הוא מערך מישהו שאני לא זוכר את שמו (אבל כנראה הוא ביג דיל וזה) ,אז הוא מספר שבחיטוב מה שיורד ,זה התרגיל שהבנאדם הכי פוחד ממנו מנטלית . אם אנשים פוחדים מלעמוד תחת משקל מעל הגב שלהם (סקוואט),אז כמעין נבואה הם נחלשים בתרגיל הזה-סתם דוגמא . הוא אומר שזאת אחת מהסיבות למה אנשים חוזרים מהר מאוד למשקלי עבודה המקוריים אחרי שהם מפסיקים להתחטב .
עוד שבוע וחצי החיטוב נגמר.. אתאפק עוד טיפה 😃
מה הכוונה?עברתה פעם מעל המוט ?
כשהמוט היה על הרצפה והיו אליו נגיד פלטות, אז בשביל לעבור לצד שני אתה עובר מסביב למוט או מעליו ?עוד שבוע וחצי החיטוב נגמר.. אתאפק עוד טיפה 😃
מה הכוונה?
וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוי
זה ימשך כל יולי-אוגוסט.עוד שבוע וחצי החיטוב נגמר.. אתאפק עוד טיפה 😃
חשבתי שהתייחסתם למשהו שBERDAN אמר לגבי CARB CYCLING כי לא עקבתי בגלל כל החפירות שלכם. אחר כך ראיתי שאתם מדברים על משהו אחר וערכתיראיתי את התגובה הלא קשורה שכתבת לפני העריכה 🤣
מה הכוונה?
אוףףף פעם הבאה אני מתאמן רק כשאתה לידה190 עלה בקלות כי אני צילמתי, ברגע שהלכתי גם הכוח הלך איתי 😃
טוב אולי הגזמתי קצת 😃הסקוואט 140X3 לא נראה כל כך קשה, אני לא חושב שעד כדי כך נחלשת ש150 לא היה עולה.
המוט הוא קדוש.כשהמוט היה על הרצפה והיו אליו נגיד פלטות, אז בשביל לעבור לצד שני אתה עובר מסביב למוט או מעליו ?