תסביר בפרטיכי אתה מתאמן כמו דביל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסביר בפרטיכי אתה מתאמן כמו דביל
גם אם לא מעניין אותך קח, כי בא לי לראות את עצמי שוב...
האמת גם אני, זה כנראה בגלל זה השבוע נאבקתי על שלשה עם 145 סקוואט כשהיה לי 172.5 ל 3 פעםכי אתה מתאמן כמו דביל
אולי כי כל החיטוב עבדת בעצימויות גבוהות של סינגלים ושלשותהאמת גם אני, זה כנראה בגלל זה השבוע נאבקתי על שלשה עם 145 סקוואט כשהיה לי 172.5 ל 3 פעם
בונא הסרטון הזה היה גם בלוג וגם בפורום PL/WL, אני נעלב שלא ראית אותו 😆 אבל עזוב זה היה על משקל גוף של יותר מ 113. עכשיו צריך לתת 2 פלטות על משקל גוף של 2 פלטות 😃פאק איזה גריינד מטורף!
אגב אני חושב שהיה לך קצת יותר מזה אם היית נכנס מהר יותר מתחת למוט, ישר כשהוא עובר את המצח.
ירדתי מזה באיזהו שלב, אבל כן, תכנון גרוע בשילוב עם ריצות וגירעון קלורי יכול לגרום לזה. לפחות ההיחלשות בלחיצות די זניחה מבחינתי יחסית לירידה במשקלאולי כי כל החיטוב עבדת בעצימויות גבוהות של סינגלים ושלשות
גם אם לא מעניין אותך קח, כי בא לי לראות את עצמי שוב...
מה גם אתה לא ראית את זה? חח זה סרטון מ 9/3איזה תותח !! אהבתי מאוד איך התעקשת על הנעילה
ברור שראיתי אבללא ראיתי את זה הרבה זמן חחחמה גם אתה לא ראית את זה? חח זה סרטון מ 9/3
ותודה 😃
אה זה שגיא בא לצאת עליי שהורדתי נעליים"גבר גבר אל תכנס גבר" חחחח הרג אותי.
יבגני תותח! 😃
שגיא הזה ... 😖אה זה שגיא בא לצאת עליי שהורדתי נעליים
תשמע, לא יכול להאשים אותו, זה החוקים של המקום שהוא לא קבע, הוא אמור לאכוף אותםשגיא הזה ... 😖
ניסינו להסביר לו עם מורן כבר הרבה פעמים. לא עבד :(כי אתה מתאמן כמו דביל
הוא אמר לי היום לשים סוגרים בדד ליפט של 40 קילו 🤣🤣🤣תשמע, לא יכול להאשים אותו, זה החוקים של המקום שהוא לא קבע, הוא אמור לאכוף אותם
כי זה מסוכן עחי 😆הוא אמר לי היום לשים סוגרים בדד ליפט של 40 קילו 🤣🤣🤣
מזל טוב ידידי, יש לך טריגר פוינט.לא מזמן היה לי משהו דומה בחלק התחתון של הlats(בצד שמאל קצת מעל הגב התחתון) שהתחיל בכלום, עד שעשיתי תנועה חדה והיו לי ממש כאבים. זה הגביל אותי בתנועות רבות אבל יכולתי לסבול. כל פעם שנגעתי במקום הכאבים ממש הוחרפו כאילו כלום. עבר לי במשך הזמן עם מנוחה.
העצה שלי היא פשוט מנוחה של כמה ימים ופשוט אל תיגע במקום.
בהצלחה בהחלמה 😃
מה זה?מזל טוב ידידי, יש לך טריגר פוינט.