Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כנראה פלטות על המוט זה עדיף מקוביות על הבטן״:

17/07/15 - נפח תחתון

טוב אז ביומיום יש כאבים עדיין באותו מקום, אמנם פוחתים נראה לי מיום ליום. בכל מקרה אני חושש לחגור כדי לא ליצור לחץ חזק מדי על המקום לכן עד הודעה חדשה כל האימונים הם ללא.
סקוואט - 100X5X5 החדשות הטובות הן שאין שום כאב בזמן הסקוואט אז אפשר להמשיך כרגיל. החדשות הרעות הן שאני מרגיש חלש שה 100 קילו לא עפים למעלה בטיל. הקטע שכאילו יחסית קשה לי לעלות (יחסית למשקל הזה עם חגורה) אבל אני מוכן לסט הבא הרבה יותר מהר. טוב יכול להיות דווקא טוב לעשות סבב ללא ולהתחזק ככה ואז לחגור.
אליפטי - 6...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@berdan בונא הבחור הזה, שהיה עובד בדור כרמל שהיה לך איזה בעיה איתו בדדליפט, הוא מפגר לגמרי... באצי להיכנס לעבוד בכלוב עם מישהו, התחלתי מוט ריק אז הורדנו את הפלטות שהיו לו, ואז ההוא בא לקחת אחת מהפלטות (בזמן שבדיוק עשיתי עם מוט ריק). אני אומר לו שמשתמשים והוא מתחיל להתווכח ש"לא, זה היה בצד המכשיר, מה אתה סטלן". התחלנו להתווכח בקטנה, מפה לשם הוא הלך וזרק לי כזה "תשמע, זה היה בצד המכשיר תבקש יפה אין לי בעיה לתת לך" או משהו בסגנון... ואז באתי לחזור לחימום עם המוט וראיתי שהוא החזיר את הפלטה על המוט שעבדתי איתו, לא בצד איפה שהיא הייתה (כמעט הרמתי מוט עם 20 בצד אחד וכלום בצד שני) 🤦‍♂️
@Tank אתה רואה לפלג גוף תחתון אני לא עובד כמו בילדר. בסוף יהיו לי רגליים קטנות וחזקות (אימוני ליפטינג הרי לא בונים מסה, רק כוח) וגוף עליון גדול

מה פספסתי? איפה נפצעת?
מה?? אתה לא קורא את הלוג? 😡
לפני שבוע באימון נפח סקוואט החגורה הייתה הדוקה מדי ולחצה על משהו בפנים, ומאז יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן, כאן הסיפור המלא. ביום שלישי עשיתי עצימות סקוואט ודדליפט עם חגורה וזה החמיר, ברמה שבהמשך הערב היה לי קשה להתיישב, לקום וכו'. עכשיו אני מרגיש שכל יום זה נהיה קצת יותר טוב, ואני רואה שבלי חגורה אני יכול להתאמן חופשי אני בינתיים אני לא אחגור עד שזה יעבור לגמרי, אולי בכלל אעשה סבב בלי לחגור עד שאני אתקע בסקוואט ודדליפט ואז אחזור לחגורה

יש לך תמונה חדשה מקס (אני משקיע לאחרונה) 🙄

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 240.4 · צפיות: 61
שחום כזה (לא יודע אם פוליטיקלי קורקט להגיד תימני 😆) עם שיער ממש קצר, נמוך, מלא כזה. אני רואה אותו לא מעט בדדליפט.

אשתי חצי תימניה אז זה בסדר, לי מותר 😃

לא נשמע לי מוכר, כמה הוא מרים? עושה סקואטים?

מה?? אתה לא קורא את הלוג? 😡
לפני שבוע באימון נפח סקוואט החגורה הייתה הדוקה מדי ולחצה על משהו בפנים, ומאז יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן, כאן הסיפור המלא. ביום שלישי עשיתי עצימות סקוואט ודדליפט עם חגורה וזה החמיר, ברמה שבהמשך הערב היה לי קשה להתיישב, לקום וכו'. עכשיו אני מרגיש שכל יום זה נהיה קצת יותר טוב, ואני רואה שבלי חגורה אני יכול להתאמן חופשי אני בינתיים אני לא אחגור עד שזה יעבור לגמרי, אולי בכלל אעשה סבב בלי לחגור עד שאני אתקע בסקוואט ודדליפט ואז אחזור לחגורה
בטח שקורא.... פספסתי איכשהו
🙃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית