אז אם אני עכשיו לא בנאדם אז מה אני? זבוב?לא מגיע לו עוגה הוא עשה בסמית 😲
תסיים כבר את החיטוב ותעשה מסה כמו בן אדם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אם אני עכשיו לא בנאדם אז מה אני? זבוב?לא מגיע לו עוגה הוא עשה בסמית 😲
תסיים כבר את החיטוב ותעשה מסה כמו בן אדם
זה מה שאני עושה זה הכי אנאבולי.מה זה כמו בנאדם? לאכול פיצות שווארמות ובן אנד ג'ריס כל היום כי "אני במסה ומותר לי וזה הזמן להנות" ואז להגיע (שוב) לאחוז שומן של גבינת נפוליאון ושוב לחטב כמה חודשים., להיות רעב ולאבד כוח, וחוזר חלילה? לא תודה
זה לא מה שהתכוונתי.. התכוונתי שבמקום לדחות את החיטוב פשוט תחזור ותסיים אותו ותחזור לעלות במשקליםמה זה כמו בנאדם? לאכול פיצות שווארמות ובן אנד ג'ריס כל היום כי "אני במסה ומותר לי וזה הזמן להנות" ואז להגיע (שוב) לאחוז שומן של גבינת נפוליאון ושוב לחטב כמה חודשים., להיות רעב ולאבד כוח, וחוזר חלילה? לא תודה
כן 🤡אז אם אני עכשיו לא בנאדם אז מה אני? זבוב?
אני לא דוחה את החיטוב ואני עכשיו חוזר לעלות במשקלים (בסקוואט ודדליפט ברגע שאוכל לעשות אותם כמו בנאדם)זה לא מה שהתכוונתי.. התכוונתי שבמקום לדחות את החיטוב פשוט תחזור ותסיים אותו ותחזור לעלות במשקלים
במצב שלי ושל יבגני אם אנחנו מחליטים לסיים חיטוב על 11-12 אחוז שומן זה אומר עוד לפחות 3-4 חודשים של עבודה. וגם זה במקרה הטוב. אי אפשר לסיים את זה מהר ולחזור למסה.זה לא מה שהתכוונתי.. התכוונתי שבמקום לדחות את החיטוב פשוט תחזור ותסיים אותו ותחזור לעלות במשקלים
כן 🤡
הניטראלי שאתה עושה נראה כמו דחייהאני לא דוחה את החיטוב ואני עכשיו חוזר לעלות במשקלים (בסקוואט ודדליפט ברגע שאוכל לעשות אותם כמו בנאדם)
למה שתרצה להיות על 12 אחש אתה לא עולה על במהבמצב שלי ושל יבגני אם אנחנו מחליטים לסיים חיטוב על 11-12 אחוז שומן זה אומר עוד לפחות 3-4 חודשים של עבודה. וגם זה במקרה הטוב. אי אפשר לסיים את זה מהר ולחזור למסה.
בא לי קוביותהניטראלי שאתה עושה נראה כמו דחייה
למה שתרצה להיות על 12 אחש אתה לא עולה על במה
לא בדיוק. כמו שאמרתי לפני, אני רוצה לאמץ הרגלי תזונה טובים יותר. כרגע אני בכיף מרשה לעצמי לאכול מה שבא לי, למשל שבוע שעבר היה אוכל חוץ כמה פעמים (המבורגר, טורטיה עם דברים טובים, בירה), פה ושם גלידה וקצת עוגיות וחרא כזה. פשוט משתדל לאזן את זה במשך היום. ואני סה"כ אוכל סבבה, ממש לא רעב ולא מרגיש שאני מגביל את עצמי במשהו.הניטראלי שאתה עושה נראה כמו דחייה
האמת שאני הייתי רוצה 12% וקוביות, אבל אני יותר רוצה להרים כבד ועכשיו מרגיש ממש בנוח עם המראה שלילמה שתרצה להיות על 12 אחש אתה לא עולה על במה
ֿועכשיו מרגיש ממש בנוח עם המראה שלי
😳בא לי קוביות
מה הבעיה עם זה שבא לי קוביות? זה לא נורמאלי לרצות קוביות ולהראות טוב? מה כל אחד חייב להיות פווארליפטר שמן? בא לי להרים הרבה ובאותו הזמן להראות טוב על אחוז שומן נמוך.ֿ
בסופו של דבר הכי חשוב שאתה תהיה מרוצה 😃
😳
וואו אחי לא חייב להיות כל הזמן כ״כ רצינימה הבעיה עם זה שבא לי קוביות? זה לא נורמאלי לרצות קוביות ולהראות טוב? מה כל אחד חייב להיות פווארליפטר שמן? בא לי להרים הרבה ובאותו הזמן להראות טוב על אחוז שומן נמוך.
בינתיים לא עושה דד ליפט ועושה רק היי באר סקוואט עם משקלים נמוכים.וואו אחי לא חייב להיות כל הזמן כ״כ רציני
אז אתה לא מסקביט ומדדלפט בזמן הקרוב?
אז החלטתי בכל זאת לא לוותר על סקוואט לנסות לעשות עצימות היום ואם יהיו כאבים בחימום אז להפסק. החלטה טובה.
סקוואט - 135X2X3 בחזרה האחרונה של הסט השני הייתה מלחמה רצינית שבסופה ניצחתי 😃 במהלך החזרה התווכחתי עם עצמי לוותר או לא, בסוף אמרתי לעצמי שאני לא בחיטוב ואין לי תירוץ להיכשל עם 135 😆
על דדליפט ויתרתי היום. ראיתי שזה גורם לכאבים להתחזק וגם הייתי ממש קצר בזמן אז לא הייתי מספיק להתחמם ולבדוק אם בחימום עדיין יש כאבים או לא, אז החלטתי לעשות עוד סט של סקוואט במקום זה.
תותח יבגני כל הכבוד שלא ויתרתyujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
28/07/15 - עצימות תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
מאז שראו שאני משקיע 😛מתי הפכת ל"משתמש משקיע"?
למה ככה? רוב התוכן שלי איכותי ביותר 😛😛בקיצור ספאמר
בקיצור ספאמר