Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מה זה כמו בנאדם? לאכול פיצות שווארמות ובן אנד ג'ריס כל היום כי "אני במסה ומותר לי וזה הזמן להנות" ואז להגיע (שוב) לאחוז שומן של גבינת נפוליאון ושוב לחטב כמה חודשים., להיות רעב ולאבד כוח, וחוזר חלילה? לא תודה
זה מה שאני עושה זה הכי אנאבולי.
סתם זה לא שווה חיטוב תמותה.

מה זה כמו בנאדם? לאכול פיצות שווארמות ובן אנד ג'ריס כל היום כי "אני במסה ומותר לי וזה הזמן להנות" ואז להגיע (שוב) לאחוז שומן של גבינת נפוליאון ושוב לחטב כמה חודשים., להיות רעב ולאבד כוח, וחוזר חלילה? לא תודה
זה לא מה שהתכוונתי.. התכוונתי שבמקום לדחות את החיטוב פשוט תחזור ותסיים אותו ותחזור לעלות במשקלים
אז אם אני עכשיו לא בנאדם אז מה אני? זבוב?
כן 🤡

זה לא מה שהתכוונתי.. התכוונתי שבמקום לדחות את החיטוב פשוט תחזור ותסיים אותו ותחזור לעלות במשקלים
אני לא דוחה את החיטוב ואני עכשיו חוזר לעלות במשקלים (בסקוואט ודדליפט ברגע שאוכל לעשות אותם כמו בנאדם)

כן 🤡
במצב שלי ושל יבגני אם אנחנו מחליטים לסיים חיטוב על 11-12 אחוז שומן זה אומר עוד לפחות 3-4 חודשים של עבודה. וגם זה במקרה הטוב. אי אפשר לסיים את זה מהר ולחזור למסה.

אני לא דוחה את החיטוב ואני עכשיו חוזר לעלות במשקלים (בסקוואט ודדליפט ברגע שאוכל לעשות אותם כמו בנאדם)
הניטראלי שאתה עושה נראה כמו דחייה
במצב שלי ושל יבגני אם אנחנו מחליטים לסיים חיטוב על 11-12 אחוז שומן זה אומר עוד לפחות 3-4 חודשים של עבודה. וגם זה במקרה הטוב. אי אפשר לסיים את זה מהר ולחזור למסה.
למה שתרצה להיות על 12 אחש אתה לא עולה על במה

הניטראלי שאתה עושה נראה כמו דחייה
לא בדיוק. כמו שאמרתי לפני, אני רוצה לאמץ הרגלי תזונה טובים יותר. כרגע אני בכיף מרשה לעצמי לאכול מה שבא לי, למשל שבוע שעבר היה אוכל חוץ כמה פעמים (המבורגר, טורטיה עם דברים טובים, בירה), פה ושם גלידה וקצת עוגיות וחרא כזה. פשוט משתדל לאזן את זה במשך היום. ואני סה"כ אוכל סבבה, ממש לא רעב ולא מרגיש שאני מגביל את עצמי במשהו.
למה שתרצה להיות על 12 אחש אתה לא עולה על במה
האמת שאני הייתי רוצה 12% וקוביות, אבל אני יותר רוצה להרים כבד ועכשיו מרגיש ממש בנוח עם המראה שלי

ֿ
בסופו של דבר הכי חשוב שאתה תהיה מרוצה 😃

😳
מה הבעיה עם זה שבא לי קוביות? זה לא נורמאלי לרצות קוביות ולהראות טוב? מה כל אחד חייב להיות פווארליפטר שמן? בא לי להרים הרבה ובאותו הזמן להראות טוב על אחוז שומן נמוך.

מה הבעיה עם זה שבא לי קוביות? זה לא נורמאלי לרצות קוביות ולהראות טוב? מה כל אחד חייב להיות פווארליפטר שמן? בא לי להרים הרבה ובאותו הזמן להראות טוב על אחוז שומן נמוך.
וואו אחי לא חייב להיות כל הזמן כ״כ רציני
אז אתה לא מסקביט ומדדלפט בזמן הקרוב?

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

28/07/15 - עצימות תחתון

אז החלטתי בכל זאת לא לוותר על סקוואט לנסות לעשות עצימות היום ואם יהיו כאבים בחימום אז להפסק. החלטה טובה.
סקוואט - 135X2X3 בחזרה האחרונה של הסט השני הייתה מלחמה רצינית שבסופה ניצחתי 😃 במהלך החזרה התווכחתי עם עצמי לוותר או לא, בסוף אמרתי לעצמי שאני לא בחיטוב ואין לי תירוץ להיכשל עם 135 😆
על דדליפט ויתרתי היום. ראיתי שזה גורם לכאבים להתחזק וגם הייתי ממש קצר בזמן אז לא הייתי מספיק להתחמם ולבדוק אם בחימום עדיין יש כאבים או לא, אז החלטתי לעשות עוד סט של סקוואט במקום זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בקיצור ספאמר
hands_PNG905.png

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית