Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
הזמנה אחרונה הייתה 150$ שקל לא הלך למדינה. 😃
הרגעת אותי 😃 בעיקרון אני יודע שהם לא בודקים שם הכל, אז יש סיכוי גדול לעבור את זה. בכל אופן הנעליים של דודי סבבה אבל אני מחכה להסקביט בנעליים חדשות במידה שלי ולא 3 מידות מעליי 😃 בנעלי דדליפט הבנתי שהסוליה ממש ממש דקה, בעובי של סליפרס בערך, שזה מעולה ואפשר יהיה לנעול אותן גם באימונים וגם בתחרות

נערך לאחרונה:
הרגעת אותי 😃
הסבר קצר לקהל הקונים באיטרנט מאת אמוש שקונה הרבה באינטרנט.
מבחינת אינטרסים של המכס הם תמיד מחפשים אלקטרוניקה.
כשהם מקבלים מוצרים אליהם זה מגיע בשקים ענקיים והם מסתכלים מבחוץ אליהם אם יש בפנים פלאפונים וכו'. אם יש הם פותחים את השקים ובודקים את כל המוצרים בפנים. אם לא רואה שום דבר מעניין פשוט מעבירים את השק הלאה.
לכן הנעליים שלך לא מעניינות את אף אחד אלה אם כן נפלת על שק עם פלאפונים בפנים. 😛

לא ביקשת שירשמו לך קצת פחות על המשלוח ? זה דווקא יותר נחמד . זה פתרון הכי יעיל .
P.S : ססאמוק אני גם רוצה אופפ אוופפפפפפפפפ . אולי אני אשים מצלמה בחדר עכשיו ואקליט את עצמי עושה דברים לכסף , עד מתי סטודנט עני ?????

לא ביקשת שירשמו לך קצת פחות על המשלוח ? זה דווקא יותר נחמד . זה פתרון הכי יעיל .
בסוף החלטתי לא להתעסק עם זה...
P.S : ססאמוק אני גם רוצה אופפ אוופפפפפפפפפ . אולי אני אשים מצלמה בחדר עכשיו ואקליט את עצמי עושה דברים לכסף , עד מתי סטודנט עני ?????
גם אני סטודנט עני, עוד מעט נהיה מהנדסים עם הכנסה מכובדת

היום אני בחתונה אז אין אימון היום, אולי אשלים מחר אם מישהו שואל.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

16/08/15 - בנץ'

בנץ' - 97.5X5, 110X3, 122.5X2, 130X1, 100X3X6 רציתי לעשות 130 לזוג, י לפני שבועיים הסינגל עלה בקלות יחסית וחשבתי שיש לי. אבל ישנתי רע מדי היום, ובשילוב עם יותר מדי בירה בסופ"ש זה עשה אותי חלש היום, הרגשתי את זה עוד מהסט של 110 שהולך קשה. יש סרטון של ה 130 כי כאמור חשתי שיהיה זוג, אעלה מחר כשיהיה כבל.
פרס - 60X3X7 שני הכלובים היו תפוסים עם יותר מדי אנשים אז הרמתי מהרצפה כל סט.
צ'ין אפס - 15X5,5,4 0X6 משקל גוף במכון 104.8
בייספס עם דאמבלים -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לתלה! לתלה! לתלה!!
וקרדיט 😛
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום.
נחכה ל1~2 בלילה ואז נקבל חבילת מוניטין. 🙄

לתלה! לתלה! לתלה!!
וקרדיט 😛
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום.
יש לתלה של 130 מלפני שבועיים 😃 אני במשמרת לילה ושכחתי את הכבל של הטלפון.
קרדיט כשאעלה את הסרטון 😛

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית