- פותח/ת השרשור
- #3,321
אז יאללה בוא, אני כנראה ב 12:30 שם.אני בא מחר רק לא יודע עדיין שעה, נוסע לעל האש מחר ועדיין לא סגורים שם על שעה.
אני גם צריך ספוטר אז רוצה לבוא גם בערך ב 12-13
אני או בסביבות 15:30 או שאבוא ברביעימתי אתם באים בשלישי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז יאללה בוא, אני כנראה ב 12:30 שם.אני בא מחר רק לא יודע עדיין שעה, נוסע לעל האש מחר ועדיין לא סגורים שם על שעה.
אני גם צריך ספוטר אז רוצה לבוא גם בערך ב 12-13
אני או בסביבות 15:30 או שאבוא ברביעימתי אתם באים בשלישי?
כולכך מפוצץ אתה לא רוצה להתקרב.בסביבות 15:30
לא יכול לפני, וסיכוי טוב שבכל מקרה אבוא ברביעי בערבכולכך מפוצץ אתה לא רוצה להתקרב.
היום לקראת 1 היה כמו יום ראשון בשבע. (היום נסגר ב2)
טוב לא נורא 😕לא יכול לפני, וסיכוי טוב שבכל מקרה אבוא ברביעי בערב
טוב אני צריך להיות בבית ב 13:00, יש מצב שתבוא ב 11 ?אז יאללה בוא, אני כנראה ב 12:30 שם.
אני או בסביבות 15:30 או שאבוא ברביעי
לא נראה לי שאני אהיה בחיפה בכלל ב 11טוב אני צריך להיות בבית ב 13:00, יש מצב שתבוא ב 11 ?
ואני בא ברביעי גם בערבלא יכול לפני, וסיכוי טוב שבכל מקרה אבוא ברביעי בערב
באסה, טוב אז אני כנראה ישמור אליך אם תספיקלא נראה לי שאני אהיה בחיפה בכלל ב 11
בנץ' - 100X5, 112.5X3, 125X1, 132.5X2 PR!!!, 125X3, 100X3X7 פיאר לכבוד השנה החדשה 😃
פרס - 65X3X6
צ'ין אפס - 15X5,3, 0X5,4,3 מיהרתי אז עשיתי מנוחות קצרות מדי. משקל גוף במכון 107.5
פייס פולס - 36X2X15
שתהיה לכולנו שנה טובה ומלאת PRים והישגים בכל התחומים בחיים!!!
אני בא להרים היום אבל יותר קרוב ל7-8 כנראהמישהו בא להרים היום בסביבות 15:30?
צר לי לאכזב אותך אבל המכון נסגר ב 17:30, אז ב 7-8 תוכל רק להרים את הטלפון להזמין פיצה כי כל שגרת האימונים נדפקה והחיטוב גם ככה נהרס בגלל האימון שהפסדת היום.אני בא להרים היום אבל יותר קרוב ל7-8 כנראה
הפסדתי אימון גם ביום ראשון. אז נראה לי שאני יכול לא רק להתחיל מחדש את החיטוב אלה לחזור גם למוט ריק.צר לי לאכזב אותך אבל המכון נסגר ב 17:30, אז ב 7-8 תוכל רק להרים את הטלפון להזמין פיצה כי כל שגרת האימונים נדפקה והחיטוב גם ככה נהרס בגלל האימון שהפסדת היום.
אז פיצה וגם המבורגר כפול.הפסדתי אימון גם ביום ראשון. אז נראה לי שאני יכול לא רק להתחיל מחדש את החיטוב אלה לחזור גם למוט ריק.
הלוואי ויכולתי אבל אני עכשיו באשדוד ואין לי מושג מתי הטרמפ שלי יצא. אני לא חושב שיש סיכוי שאגיע לחיפה לפני 5אז פיצה וגם המבורגר כפול.
או שאתה יכול לעצור בזמן את כדור השלג הזה ולבוא להתאמן היום ב 15:30 😃
מישהו בא להרים היום בסביבות 15:30?
אני בא מדור כרמל בכל מקרה, אשלח לך SMSאני בא בדיוק ב 15:30 להרים דברים .
תו לי צילצול אבל לפני בנאדם , כי אני מכבה את האינטרנט בבית ללמוד ואין לי וואטסאפ\פייס \ כל השאר .
אני יוצא מהבית ב3 נראה לי.