פיזיקה 🤢לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. מה זה מנופים, ומה זה אומר "זה הכל גלגלות"? הרי יש הבדל בין גלגלת יחידה לבין גלגלת כפולה או יותר...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיזיקה 🤢לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. מה זה מנופים, ומה זה אומר "זה הכל גלגלות"? הרי יש הבדל בין גלגלת יחידה לבין גלגלת כפולה או יותר...
לא בטוח שאמרתי את זה כמו שצריך 😃לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. מה זה מנופים, ומה זה אומר "זה הכל גלגלות"? הרי יש הבדל בין גלגלת יחידה לבין גלגלת כפולה או יותר...
I never explained y, I just said there is a leverage play, take one of the cables and drag it down like in a triceps pulldown, u can c that the cable on ur side gets pulled longer distance than the weights actually go up (as far as I rmbr and I'll check again today).לא בטוח שאמרתי את זה כמו שצריך 😃
סיימון אמר שבמכשירים שעושים פייס פולס (איפה שעושים גם פשיטת מרפקים עם חבל, המכשיר הזה) מרימים בעצם פחות מהמשקל של הפלות שאתה שם כי יש שם מנופים בזווית או באורכים שונים או משהו בסגנון (לא הבנתי אותו עד הסוף). הסתכלתי היום שם ויש שם רק כמה גלגלות אבל הן לא מורידות מהמשקל.
משהו כזה הולך שם:
צפה בקובץ המצורף 29945
אולי למטה יש אחת ולא שתיים, השאר ככה.אני דיי בטוח שיש שם רק שני גלגלות.
סתכל בציור שלי, אתה מרים את כל המשקלI never explained y, I just said there is a leverage play, take one of the cables and drag it down like in a triceps pulldown, u can c that the cable on ur side gets pulled longer distance than the weights actually go up (as far as I rmbr and I'll check again today).
Ofc I might b wrong, but that's what kind rmbr when I tried..
לא בטוח שאמרתי את זה כמו שצריך 😃
סיימון אמר שבמכשירים שעושים פייס פולס (איפה שעושים גם פשיטת מרפקים עם חבל, המכשיר הזה) מרימים בעצם פחות מהמשקל של הפלות שאתה שם כי יש שם מנופים בזווית או באורכים שונים או משהו בסגנון (לא הבנתי אותו עד הסוף). הסתכלתי היום שם ויש שם רק כמה גלגלות אבל הן לא מורידות מהמשקל.
I didn't think about the actual mechanics, I'm a mathematician, not a mechanical engineer 😛אולי למטה יש אחת ולא שתיים, השאר ככה.
סתכל בציור שלי, אתה מרים את כל המשקל
לחלק גדול מהמוכנות יש מה שנקרא יתרון מכני (M.A.) ,במכונות כבלים זה מתבטא במערכת הגלגלות .
כמו שאתה זוכר מפיזיקה :
http://aventalearning.com/courses/P...ces/images/psb_6.B.13_RopeAndPulleySystem.gif
יש מכונות כבלים שיש להם יתרון מכני של 2:1 ,יש של 1:1 ,אולי יש יותר אפילו , זה תלוי במבנה שלהם . אבל אם אני לא טועה , הם גם ממספרים את הפלטות בהתאם , לכן יש לנו במכון למשל מכונת כבלים הכי פשוטה עם יתרון מכני של 1:1 (מול הגרוויטון) ,היא מכונה הכי םשוטה שלא עוברת דרך מספר גלגלות שמחלקות לה את המתיחות בחוט . שמה אתה שם קצת פלטות ונחנק מהמשקל . וזה בדיוק אותם פלטות כמו שיש במכונת כבלים מול הראק , אבל שמה אתה יכול לשים כמעט את כל הסטאק ולעשות בייספס , כי יש יתרון מכני של 2:1 אם אני לא טועה (צריך לספור בכמה המתיחות בחוט מתחלקת) .
טכניון עושים עבודה טובה.לחלק גדול מהמוכנות יש מה שנקרא יתרון מכני (M.A.) ,במכונות כבלים זה מתבטא במערכת הגלגלות .
כמו שאתה זוכר מפיזיקה :
http://aventalearning.com/courses/P...ces/images/psb_6.B.13_RopeAndPulleySystem.gif
יש מכונות כבלים שיש להם יתרון מכני של 2:1 ,יש של 1:1 ,אולי יש יותר אפילו , זה תלוי במבנה שלהם . אבל אם אני לא טועה , הם גם ממספרים את הפלטות בהתאם , לכן יש לנו במכון למשל מכונת כבלים הכי פשוטה עם יתרון מכני של 1:1 (מול הגרוויטון) ,היא מכונה הכי םשוטה שלא עוברת דרך מספר גלגלות שמחלקות לה את המתיחות בחוט . שמה אתה שם קצת פלטות ונחנק מהמשקל . וזה בדיוק אותם פלטות כמו שיש במכונת כבלים מול הראק , אבל שמה אתה יכול לשים כמעט את כל הסטאק ולעשות בייספס , כי יש יתרון מכני של 2:1 אם אני לא טועה (צריך לספור בכמה המתיחות בחוט מתחלקת) .
למה זה טוב ? כי המשקולת המקורית צריכה לעבור פחות מרחק ,ממה שהידיים שלך יעשו (פחות פי MA , זאת אומרת אן ה MA של המכונה 2:1 ,אתה יכול למשוך 30 ס"מ והמשקולת המקורית תלך 15 ס"N , זה טוב לקומפקטיות של המערכת.
?
משהו חדש? 😃
טכניון עושים עבודה טובה.
מתערבים מקס לא יודע את זה? 🙄איפה,זה חומר פיזיקה נראה לי של המכינה או משהו .
איך בנית אותה?אהמ לא , 4 חודשים כבר אני עושה את זה ...
I didn't fully know what @Aftermath posted (video), I did physics 1M which is the most basic course involving mechanics, it was never taught, so unless max just know it by himself from previous stuff or from figuring it out by himself he won't know..מתערבים מקס לא יודע את זה? 🙄
I didn't think about the actual mechanics, I'm a mathematician, not a mechanical engineer 😛
I just said looked at what happened and it seemed like u pull the cable further down than the weights go up, tho maybe I'm wrong as I'm not rlly sure how it would b possible, maybe I just didn't measure correctly. If u do pull the cable further than the weights go up, then u r obviously not lifting the full weight, but again, maybe I measured incorrectly
מתערבים מקס לא יודע את זה? 🙄
I didn't fully know what @Aftermath posted (video), I did physics 1M which is the most basic course involving mechanics, it was never taught, so unless max just know it by himself from previous stuff or from figuring it out by himself he won't know..
הופההה אולי תהיה לנו בטטה חכמה לשם שינוי.חח תאמת מקס בחור חכם נראה לי
הציור ששמת מדגים משהו אחר לגמרי. המרחק שם בכפולות בגלל הנקודת עגינה (לא נראה לי שקוראים לזה ככה אבל אין לי מושג מה שם) שגורמת לכך שאתה מרים 1/2 מהמשקל פי 2 מרחק, אין לזה קשר למתיחות החבל.לחלק גדול מהמוכנות יש מה שנקרא יתרון מכני (M.A.) ,במכונות כבלים זה מתבטא במערכת הגלגלות .
כמו שאתה זוכר מפיזיקה :
למה זה טוב ? כי המשקולת המקורית צריכה לעבור פחות מרחק ,ממה שהידיים שלך יעשו (פחות פי MA , זאת אומרת אן ה MA של המכונה 2:1 ,אתה יכול למשוך 30 ס"מ והמשקולת המקורית תלך 15 ס"N , זה טוב לקומפקטיות של המערכת.
I guess they teach stuff in the mchina they don't teach in physics 1 or in highskl, strange..מלמדים את זה במכינה ואפילו בצורה די טובה (עבדתי שמה די הרבה וכל הראש שלי ברגע ספציפי במכינה היה רק גלגלות) ,אז אם מקס הקשיב הוא יודע את זה .
האם מהנדס תותח?הציור ששמת מדגים משהו אחר לגמרי. המרחק שם בכפולות בגלל הנקודת עגינה (לא נראה לי שקוראים לזה ככה אבל אין לי מושג מה שם) שגורמת לכך שאתה מרים 1/2 מהמשקל פי 2 מרחק, אין לזה קשר למתיחות החבל.
כןהאם מהנדס תותח?