ועל ראש? 🤯הוא לא יציב קצת. בכל מקרה צריך לשים לב לא לשים פלטות עד הקצה, להשאיר קצת מקום ריק, כי פלטה של 20 שנופלת על אצבע זה גם יכול להיות לא נעים בכלל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועל ראש? 🤯הוא לא יציב קצת. בכל מקרה צריך לשים לב לא לשים פלטות עד הקצה, להשאיר קצת מקום ריק, כי פלטה של 20 שנופלת על אצבע זה גם יכול להיות לא נעים בכלל
I think it's honestly just that the rack is "cheap", I've experienced the same in other gyms where all the racks have been even way worse, maybe they haven't screwed it in well, but I kinda doubt that.. how stupid could they actually b, right?הם צריכים לתקן קצת את הכלוב. הוא חורק וזה גם קרה לי אתמול.
איך נפלה עליך פלטה?! 😲
בצד של הכלוב איפה שהפלטות, למעלה היו פלטות תלויות עד הקצה כמעט. שמתי שם פלטה של 20 למטה והכנסתי אותה קצת חזק מדי (לא בטירוף, רגיל הזה), הכלוב טיפה התנדנד ופלטה נפלה לי על הראש. ירד דם וזה, בין סטים הייתי הולך לשירותים מנגב את הראש חח
הצרתי עכשיו ממש טיפה, אולי צריך להצר עוד להתחלה. בכל מקרה כבר אין הליכת ברווז אחרי זה חח. לגבי ברכיים זה כמה שהגמישות שלי מאפשרת.כן סומו באמת קשה.. אבל אני אישית הצרתי את העמידה בקצת יותר והיו פחות דומס והליכת ברווז אחרי הסט, תנסה להצר עוד טיפה לבינתיים כהתחלה.
ותשים דגש על הוצאת ברכיים לצדדים הכי חזק, בכיוון כפות הרגליים.
הוא לא יציב קצת. בכל מקרה צריך לשים לב לא לשים פלטות עד הקצה, להשאיר קצת מקום ריק, כי פלטה של 20 שנופלת על אצבע זה גם יכול להיות לא נעים בכלל
אאוץ'... נשמע כואבbeen there, done that 🙁
פלטה של 20, נטו ברזל (לפני תקופת הטכניון), בלי טיפת ציפוי, מגובה כתפיים ישירות על הרגל
וואלה אני אראה, תודהThe Art of the Sumo Deadlift - Part 2: Mobility - LIFT.net
pictures inside /
חח אני רוצה לראות אותך עושה מתיחות בחדר כשר (תמיד מצחיק לראות דברים מגודלים בלי גמישות עושים מתיחות) .
אגב מה מסופר בחלק 1?The Art of the Sumo Deadlift - Part 2: Mobility - LIFT.net
pictures inside /
חח אני רוצה לראות אותך עושה מתיחות בחדר כשר (תמיד מצחיק לראות דברים מגודלים בלי גמישות עושים מתיחות) .
אם היה נופל לי 20 קילו על הראש זה לא היה יותר טוב 😆
😱😱😱😱גם לי זה קרה בדיוק באותו מקום עם פלטה של 20 שנפלה לי על הראש, עבר ישר ללסת שלי ונשברה לי חתיכה מהשן.
מאז אני נזהר כשאני מחזיר שם פלטות בצד ומסתכל למעלה לוודא שאין שם פלטה על הקצה.
בישביל מה הוא צריך ראק פולס?לדעתי תעשה ראק פולס במקום דדלפט סומו יותר יעזור לדדליפט הקלאסי
בישביל הנעילה משקל כבר יותר יעזור לו לנעול משקלים כבדיםבישביל מה הוא צריך ראק פולס?
ומתי הייתה לו בעיה בנעילה?בישביל הנעיל
ומתי הייתה לו בעיה בנעילה?
🤭I agree with @Matty (never thought this day would come), it's not a matter of weakness in the lockout, it's a matter of weakness slightly above the floor from form breakdown, he ends up in a SLDL on his heavy DLs, he is too weak (relatively) to keep the bar close to his body and ass down, his hips just shoot up cuz his legs r strong enuff but back isn't to keep the position.. if anything, doing SLDLs might actually help his DL (strengthing his SE)
(I didn't watch that video, but I've seen it happen enuff times on him to know that's his problem)
האמת שראיתי את הסרטון כמה וכמה פעמים ואני באמת כבר לא חושב שזאת בעיה בנעילה, זה פשוט משקל שהיה כבד לי.בישביל הנעילה משקל כבר יותר יעזור לו לנעול משקלים כבדים
ולעשות וריאציה של סומו לא תעזור לו לדעתי כל עוד הוא לא עובד במשקלים כבדים כמו ראק פולס
זאת דעתי
גם אני לא חשבתי 😃I agree with @Matty (never thought this day would come
😭he is too weak
פאאאק נשמע לא נעים בכללגם לי זה קרה בדיוק באותו מקום עם פלטה של 20 שנפלה לי על הראש, עבר ישר ללסת שלי ונשברה לי חתיכה מהשן.
מאז אני נזהר כשאני מחזיר שם פלטות בצד ומסתכל למעלה לוודא שאין שם פלטה על הקצה.
(relatively)
But I'm 99% sure it has nothing to do with having a weak lock-out
ואני באמת כבר לא חושב שזאת בעיה בנעילה, זה פשוט משקל שהיה כבד לי.
יש מצב. בעיקרון עכשיו אני לא בטוח שצריך עזר מיוחד כלשהו לדדליפט שלי, פשוט נכשלתי כי זה היה כבד מדי, צריך להתחזק וזהו. הסומו אני עושה גם כמו שאמרתי לבדוק אם אני אהיה יותר חזק בו וגם להוסיף נפח לדדליפט.maybe do pause DL at the exact spot
באמת? זה לא ידעתיthey don't allow us to do rack-pulls in the gym
אפשרי, נראה לי סרט מצחיקCT Fletcher: My Magnificent Obsession (2015) - IMDb
I think we should all get together and watch this movie when a good rip comes out 🏋️😅