הלוג של הקרנף

הלוג של הקרנף

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מסכים עם הדעה הזו

אבל בעקרון זה תלוי אם הוא רוצה להיות הכי חזק או להרים יותר משקל לא?
זה בדיוק השיקול שלי @Psycho המטרה שלי היא להתחזק כמה שיותר, אני לא ליפטר מתחרה

תתחיל את הדדליפט עם המוט טיפה יותר רחוק מהשוקיים מהמרחק שאתה רגיל.
זה יגרום לקוואדס להיות יותר מעורבים.

למה לחזור לסומו? עד שאני מצליח סוף סוף לשמור על גב ישר
אני פשוט צריך לתקן את הקטע שהאגן קופץ למעלה בתחילת המשיכה

אין מה לתקן פה, ככה תמיד יראה הדדליפט שלך כי זה המבנה שלך. פה זה נראה קצת קיצוני כי הגב מתעגל קצת וגורם לזה להראות עוד יותר סטיף, אבל אלה הפרופורציות שלך.

למה לחזור לסומו? עד שאני מצליח סוף סוף לשמור על גב ישר
אני פשוט צריך לתקן את הקטע שהאגן קופץ למעלה בתחילת המשיכה
בקשר לדדליפט :
לא מבין מה הבעיה פשוט תוריד אגן למעטה וכתפיים תעלה למעלה וזה יגרום לברכיים שלך להיות גם יותר כפופות בהרבה מן הסתם זה הכל לא תורה מסיני ,
אין שום קשר למבנה גוף , תסתכל קצת סרטונים ולאט לאט יהיה לך דדליפט מושלם
בקשר לסקוואט :
סך הכל יש לך סקוואט נחמד חוץ מיזה שאתה שם יותר מידי דגש על תחת החוצה וזה גורם לגוף שלך טיפה ליפול אחורה כמו שאתה יכול לראות בסרטון שהעלת , תנסה לרדת ישר למעטה בלי להוציא אגן ,

בהצלחה !

לא מבין למה זה מנוגד, למה זה או הכי החזק או להרים הכי כבד?
האם מישהו שמושך 180 קלאסי יותר חזק ממישהו שמושך 180 בסומו?

לא מבין למה זה מנוגד, למה זה או הכי החזק או להרים הכי כבד?
האם מישהו שמושך 180 קלאסי יותר חזק ממישהו שמושך 180 בסומו?

זה לא מנוגד, אבל זה לא בהכרח אותו הדבר. מה השיקול בלעבור לסומו?

אחת הבעית הנפוצות בפורומים (והקטע הבא שאני כותב מדבר על כך) היא שאנשים מחפשים רק מה להגיב.
לפני כל דבר שעושים, צריך לחשוב מה הסיבה לעשות.

אם אתה נתקע בסקוואט אתה גם מחליף תרגיל?
אם אתה נתקע בסקוואט אתה לפעמים משנה את הטכניקה, מרחיב/מצר עמידה, מוציא את הכפות רגליים בזווית גדולה/קטנה יותר, יורד יותר/פחות עמוק , מתיישב יותר/פחות, גולש יותר/פחות וכו׳ וכו׳ וכו׳
או משנה מהיי באר ללואו באר וההפך.....

או שאתה מתכנן בהתאם...

כבר אמרתי לו שאני הייתי מחליף את הסט שהוא עושה בשני סטים של שלוש.

כבר אמרתי לו שאני הייתי מחליף את הסט שהוא עושה בשני סטים של שלוש.
הטכניקה שלי במילא לא להיט בחמישייה, אתה לא חושב שבשלשה אמיתית הטכניקה תישבר עוד יותר? וכל הפגמים שיש לי עכשיו בדדליפט יהיו יותר חמורים?

הטכניקה שלי במילא לא להיט בחמישייה, אתה לא חושב שבשלשה אמיתית הטכניקה תישבר עוד יותר? וכל הפגמים שיש לי עכשיו בדדליפט יהיו יותר חמורים?
אם אתה מסוגל לעשות שתי סטים של שלוש
זה לא ״שלשה אמיתית״ או 3rm

המשקל יהיה +- כמו ב4-5rm שלך

זו לא תהיה שלשה אמיתית. תמשיך להתקדם מהמשקל שיש לך עכשיו.

למה?
כי הסומו טס לך ובקלות, בקלאסי כל הזמן יש לך בעיות טכניקה, ואתה בקושי מתקדם.

בסומו בטוח יהיה לו יותר קל אם הסומו משקף את המבנה גוף שאתם מייחסים לו (אני לא מכיר אותו), אבל סומו הוא תרגיל שונה, עם פחות carryover מאשר קלאסי ובכלל מעבר לסומו לא יפתור לו את הבעיה.
לכן כל עוד הוא לא מחפש ללכת להתחרות ולהוציא את הטוטאל המקסימלי, שיש מצב טוב שבמקרה שלו יגיע מסומו, אני לא רואה סיבה לעבור או בכלל לעשות סומו.

@Rhino , מה שאתה יכול לעשות זה להרחיק ממש במעט את המוט, להתחיל עם התחת יותר נמוך וליצור הרבה מתח בגב.

@Rhino , מה שאתה יכול לעשות זה להרחיק ממש במעט את המוט, להתחיל עם התחת יותר נמוך וליצור הרבה מתח בגב.
כל פעם שאני מנסה לעשות את זה, הכתפיים שלי עוברות להיות מאחורי המוט וזה דופק לי את כל ההרמה

אז למה כבר לא לעשות בנץ באחיזה יחסית צרה, אם גם ככה אתה לא מחפש להתחרות ולהוציא את הטוטאל המקסימאלי?

אז למה כבר לא לעשות בנץ באחיזה יחסית צרה, אם גם ככה אתה לא מחפש להתחרות ולהוציא את הטוטאל המקסימאלי?
אני עושה בנץ' באחיזה יחסית צרה נפח עליון 10\17
בנץ' 72.5 5x5
בנץ' דאמבלים 26 10,10,9 החליקה לי האחיזה באחרונה ונפל על החזה..
בייספס
face pulls ושטויות לכתף

היה מאוד קל ומשעמם, מחר שיא לנפח סקוואט אז יהיה כיף
@ה-שיאן קח בחשבון שאני על הכלוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית