עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לחזור לסומו? עד שאני מצליח סוף סוף לשמור על גב ישר
אני פשוט צריך לתקן את הקטע שהאגן קופץ למעלה בתחילת המשיכה
בקשר לדדליפט :למה לחזור לסומו? עד שאני מצליח סוף סוף לשמור על גב ישר
אני פשוט צריך לתקן את הקטע שהאגן קופץ למעלה בתחילת המשיכה
לא מבין למה זה מנוגד, למה זה או הכי החזק או להרים הכי כבד?
האם מישהו שמושך 180 קלאסי יותר חזק ממישהו שמושך 180 בסומו?
מה השיקול בלהיתקע בקלאסי?זה לא מנוגד, אבל זה לא בהכרח אותו הדבר. מה השיקול בלעבור לסומו?
מה השיקול בלהיתקע בקלאסי?
אם אתה נתקע בסקוואט אתה לפעמים משנה את הטכניקה, מרחיב/מצר עמידה, מוציא את הכפות רגליים בזווית גדולה/קטנה יותר, יורד יותר/פחות עמוק , מתיישב יותר/פחות, גולש יותר/פחות וכו׳ וכו׳ וכו׳אם אתה נתקע בסקוואט אתה גם מחליף תרגיל?
זאת אומרת שלדעתך הוא צריך לעבוד אחרת בדדליפט? שאלה רצינית לחלוטין.או שאתה מתכנן בהתאם...
הטכניקה שלי במילא לא להיט בחמישייה, אתה לא חושב שבשלשה אמיתית הטכניקה תישבר עוד יותר? וכל הפגמים שיש לי עכשיו בדדליפט יהיו יותר חמורים?כבר אמרתי לו שאני הייתי מחליף את הסט שהוא עושה בשני סטים של שלוש.
אם אתה מסוגל לעשות שתי סטים של שלושהטכניקה שלי במילא לא להיט בחמישייה, אתה לא חושב שבשלשה אמיתית הטכניקה תישבר עוד יותר? וכל הפגמים שיש לי עכשיו בדדליפט יהיו יותר חמורים?
הטכניקה שלי במילא לא להיט בחמישייה, אתה לא חושב שבשלשה אמיתית הטכניקה תישבר עוד יותר? וכל הפגמים שיש לי עכשיו בדדליפט יהיו יותר חמורים?
למה?
כי הסומו טס לך ובקלות, בקלאסי כל הזמן יש לך בעיות טכניקה, ואתה בקושי מתקדם.
אני עושה בנץ' באחיזה יחסית צרה נפח עליון 10\17אז למה כבר לא לעשות בנץ באחיזה יחסית צרה, אם גם ככה אתה לא מחפש להתחרות ולהוציא את הטוטאל המקסימאלי?