חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני עושה בנץ' באחיזה יחסית צרה
@ה-שיאן קח בחשבון שאני על הכלוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני עושה בנץ' באחיזה יחסית צרה
@ה-שיאן קח בחשבון שאני על הכלוב
הוא רוצה לתפוס את הכלוב לרבעי סקוואטים שלו, אני עושה אימון פונקציונאלי לכן אני מקבל עדיפות לכלובחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עחי, סקוואט זה לא פונקציונלי.הוא רוצה לתפוס את הכלוב לרבעי סקוואטים שלו, אני עושה אימון פונקציונאלי לכן אני מקבל עדיפות לכלוב
הוא רוצה לתפוס את הכלוב לרבעי סקוואטים שלו, אני עושה אימון פונקציונאלי לכן אני מקבל עדיפות לכלוב
אתה מת.הוא רוצה לתפוס את הכלוב לרבעי סקוואטים שלו, אני עושה אימון פונקציונאלי לכן אני מקבל עדיפות לכלוב
אבל אתה זה שעושה שתי שלמים שתי חצאים ורבע בסקוואטים כדי לסחוט את השריר...הוא רוצה לתפוס את הכלוב לרבעי סקוואטים שלו, אני עושה אימון פונקציונאלי לכן אני מקבל עדיפות לכלוב
טוב טוב, אתה יכול להיכנס איתיאתה מת.
תביא שכפץטוב טוב, אתה יכול להיכנס איתי
מסכים, אני מדדלפט שלוש פעמים בשבוע בטקסס.לגבי הדדליפט: חשבת אולי לעלות תדירות? יש סיכוי לא רע שהגוף שלך לא מסתדר עם פעם בשבוע וצריך תדירות יותר גבוהה.
אולי תוסיף בנפח תחתון דדליפט אחרי הסקוואט? לא חייב להיות אכזרי כי הסקוואט כבר דיי מזיין אותך, אבל תעשה שם כמה סטים אקרוס. לצורך העניין 5x5 אבל עם אחוזים נמוכים יותר מהRM1 ממה שאתה לוקח בסקוואט.
אתה מציע בנוסף לנפח סקוואט לעשות גם נפח דדליפט? כמה הוא אמור להיות קשה? ואיך אני יכול לשלב אותו אם יש לי באותו אימון גם פאוורקלין ומתחלגבי הדדליפט: חשבת אולי לעלות תדירות? יש סיכוי לא רע שהגוף שלך לא מסתדר עם פעם בשבוע וצריך תדירות יותר גבוהה.
אולי תוסיף בנפח תחתון דדליפט אחרי הסקוואט? לא חייב להיות אכזרי כי הסקוואט כבר דיי מזיין אותך, אבל תעשה שם כמה סטים אקרוס. לצורך העניין 5x5 אבל עם אחוזים נמוכים יותר מהRM1 ממה שאתה לוקח בסקוואט.
את הפווארקלין הייתי מעביר ליום אחר (למשל עצימות תחתון כתרגיל ראשון), אבל למה בכלל אתה רוצה לעשות פווארקלין מלכתחילה? מה המטרות שלך? זה משרת אותן?אתה מציע בנוסף לנפח סקוואט לעשות גם נפח דדליפט? כמה הוא אמור להיות קשה? ואיך אני יכול לשלב אותו אם יש לי באותו אימון גם פאוורקלין ומתח
לעשות נפח דדליפט אחרי נפח סקוואט נשמע לי מאוד קשה, במילא אחרי נפח סקוואט אני בקושי הולך, ניסית את זה פעם? או שאתה מכיר מישהו שניסה ועבד לו?את הפווארקלין הייתי מעביר ליום אחר (למשל עצימות תחתון כתרגיל ראשון), אבל למה בכלל אתה רוצה לעשות פווארקלין מלכתחילה? מה המטרות שלך? זה משרת אותן?
מתח על הזין, אני תמיד עושה מתח אחרי דדליפט. לפעמים זה יותר קשה מהרגיל אבל זה עדיין עושה את העבודה.
כמה קשה הדדליפט אמור להיות? לדעתי אם בנפח סקוואט אתה לוקח 90% מהRM5 אז בדדליפט קח משהו כמו 80%. העיקר לעשות את התנועה.
לעשות נפח דדליפט אחרי נפח סקוואט נשמע לי מאוד קשה, במילא אחרי נפח סקוואט אני בקושי הולך, ניסית את זה פעם? או שאתה מכיר מישהו שניסה ועבד לו?
גם אתה ממליץ את זה, יותר מהאופציה של ה 2x3 בעצימות וזהו?הוא לא ממליץ לך לעשות סטים על גבול היכולת. נפח עם משקלים נוחים יחסית זה לא נורא.
גם אתה ממליץ את זה, יותר מהאופציה של ה 2x3 בעצימות וזהו?