מעמין1המורה שלי מ ז' עד ט' הייתה מילפית רצח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעמין1המורה שלי מ ז' עד ט' הייתה מילפית רצח
חשבתי שאתה טבעי...דובשנית @0:17
🍿חשבתי שאתה טבעי...
הגב שלי ישר ברמה שמספקת אותי ל RM5, הגב שלי היה הרבה יותר עגול עם חגורה, כי עם חגורה אני מרגיש שאני לא מצליח להכנס לסט אפ כמו שצריך, וזו בעיה שראיתי שקיימת אצל הרבה אחריםהרבה זמן לא עקבתי אחריך חחח , נכנסתי לפה בגלל העצה שנתת לי לראות איך אתה מושך בלי חגורה וזה גרם לך למשוך ישר יותר
קודם כל משקלים מאוד מאוד יפים , בעיקר ההתקדמות
דבר שני , אני לא יודע אם הזוית מטעה , אבל הגב לא נראה ישר כמו שתיארת (במיוחד לא בחזרות האחרונות) , חוץ מזה אתה קרוב להיות מקביל לרצפה
אני לא בא להעביר ביקורת כי אני יודע שממבט על הסרטון אתה תדע לבד מה טוב ומה לא , אבל אני יודע שאם אעשה ללא , הגב שלי יתעגל יותר מאשר חגור
לא הבנתי אז את הקטע בלמשוך ללא ...
תרים תחגורה למעלה, עין ערך "אריק ליליברידג'"הגב שלי ישר ברמה שמספקת אותי ל RM5, הגב שלי היה הרבה יותר עגול עם חגורה, כי עם חגורה אני מרגיש שאני לא מצליח להכנס לסט אפ כמו שצריך, וזו בעיה שראיתי שקיימת אצל הרבה אחרים
הגב שלי ישר ברמה שמספקת אותי ל RM5, הגב שלי היה הרבה יותר עגול עם חגורה, כי עם חגורה אני מרגיש שאני לא מצליח להכנס לסט אפ כמו שצריך, וזו בעיה שראיתי שקיימת אצל הרבה אחרים
מוזר , אצלי היא לא מפריעה
אני מצטער שזה לא קשור ללוג שלך , אבל לפי מה שאני רואה , הגב שלך עגול בערך ברמה שהגב שלי עגול (ב145 האחרון) , זה לא כזה קריטי ומתקבל לRM5
למה אצלי אמרת שאני צריך לתקן ?
אחי, הסתכלתי על הדדליפט שלך, והגב שלו יותר ישר.
ולגבי זה שהגב שלו דיי מקביל לריצפה זה לדעתי נובע מהיותו בעל רגליים דיי ארוכות.
אני לא יודע אם עקבת אחרי הפרסום האחרון שלי בלוג , אבל נוצרה בעיה אצלי שהבנתי שאני לא מסוגל למשוך כבד ולא עגול
אז @Rhino טען שאם אוריד את החגורה ואתרגל למשוך ללא , הזוקפים יתחזקו וככה הגב לא יתעגל , כמו שעבד עליו , ופה אני רואה שהגב שלו לא הכי ישר
לא באמת אכפת לי למי יש גב יותר ישר בדדליפט , ולא באתי לתת לו ביקורת או משהו , פשוט מנסה להשוות את העיגול אצלו מול העיגול שלי , שלפי דעתי שניהם לא קריטים
לא הבנתי, אין צורך להתקדם כל אימון בנפח התכוונת?לפי דעתי אין צורך להתקדם בסקוואט נפח כבר על אימון.
מתחרה?
כן, זו הייתה הכוונה.לא הבנתי, אין צורך להתקדם כל אימון בנפח התכוונת?
ולא יודע, אם יבוא לי
אז איך ההתקדמות מבחינת הנפח והעצימות תתבצע?כן, זו הייתה הכוונה.