הלוג של הקרנף

הלוג של הקרנף

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
המורה שלי מא' עד ו' הייתה כוכבת פורנו

עצימות תחתון 10\21
סקוואט 150x3 PR
דדליפט 145x5 ללא

מסור 30x5x10
קצת ab wheel
אימון מעולה.

אתמול היה
בנץ' 80x4
פרס 47.5 4x5
בייספס, face pulls
הרגשתי לא מרוכז וסתם חלש באותו אימון, נראה לי שסתם היה יום רע, בהתחשב באימון של היום.

נערך לאחרונה:
הרבה זמן לא עקבתי אחריך חחח , נכנסתי לפה בגלל העצה שנתת לי לראות איך אתה מושך בלי חגורה וזה גרם לך למשוך ישר יותר
קודם כל משקלים מאוד מאוד יפים , בעיקר ההתקדמות
דבר שני , אני לא יודע אם הזוית מטעה , אבל הגב לא נראה ישר כמו שתיארת (במיוחד לא בחזרות האחרונות) , חוץ מזה אתה קרוב להיות מקביל לרצפה
אני לא בא להעביר ביקורת כי אני יודע שממבט על הסרטון אתה תדע לבד מה טוב ומה לא , אבל אני יודע שאם אעשה ללא , הגב שלי יתעגל יותר מאשר חגור
לא הבנתי אז את הקטע בלמשוך ללא ...

הרבה זמן לא עקבתי אחריך חחח , נכנסתי לפה בגלל העצה שנתת לי לראות איך אתה מושך בלי חגורה וזה גרם לך למשוך ישר יותר
קודם כל משקלים מאוד מאוד יפים , בעיקר ההתקדמות
דבר שני , אני לא יודע אם הזוית מטעה , אבל הגב לא נראה ישר כמו שתיארת (במיוחד לא בחזרות האחרונות) , חוץ מזה אתה קרוב להיות מקביל לרצפה
אני לא בא להעביר ביקורת כי אני יודע שממבט על הסרטון אתה תדע לבד מה טוב ומה לא , אבל אני יודע שאם אעשה ללא , הגב שלי יתעגל יותר מאשר חגור
לא הבנתי אז את הקטע בלמשוך ללא ...
הגב שלי ישר ברמה שמספקת אותי ל RM5, הגב שלי היה הרבה יותר עגול עם חגורה, כי עם חגורה אני מרגיש שאני לא מצליח להכנס לסט אפ כמו שצריך, וזו בעיה שראיתי שקיימת אצל הרבה אחרים

הגב שלי ישר ברמה שמספקת אותי ל RM5, הגב שלי היה הרבה יותר עגול עם חגורה, כי עם חגורה אני מרגיש שאני לא מצליח להכנס לסט אפ כמו שצריך, וזו בעיה שראיתי שקיימת אצל הרבה אחרים
תרים תחגורה למעלה, עין ערך "אריק ליליברידג'"

מוזר , אצלי היא לא מפריעה
אני מצטער שזה לא קשור ללוג שלך , אבל לפי מה שאני רואה , הגב שלך עגול בערך ברמה שהגב שלי עגול (ב145 האחרון) , זה לא כזה קריטי ומתקבל לRM5
למה אצלי אמרת שאני צריך לתקן ?

מוזר , אצלי היא לא מפריעה
אני מצטער שזה לא קשור ללוג שלך , אבל לפי מה שאני רואה , הגב שלך עגול בערך ברמה שהגב שלי עגול (ב145 האחרון) , זה לא כזה קריטי ומתקבל לRM5
למה אצלי אמרת שאני צריך לתקן ?

אחי, הסתכלתי על הדדליפט שלך, והגב שלו יותר ישר.
ולגבי זה שהגב שלו דיי מקביל לריצפה זה לדעתי נובע מהיותו בעל רגליים דיי ארוכות.

אחי, הסתכלתי על הדדליפט שלך, והגב שלו יותר ישר.
ולגבי זה שהגב שלו דיי מקביל לריצפה זה לדעתי נובע מהיותו בעל רגליים דיי ארוכות.

אני לא יודע אם עקבת אחרי הפרסום האחרון שלי בלוג , אבל נוצרה בעיה אצלי שהבנתי שאני לא מסוגל למשוך כבד ולא עגול
אז @Rhino טען שאם אוריד את החגורה ואתרגל למשוך ללא , הזוקפים יתחזקו וככה הגב לא יתעגל , כמו שעבד עליו , ופה אני רואה שהגב שלו לא הכי ישר
לא באמת אכפת לי למי יש גב יותר ישר בדדליפט , ולא באתי לתת לו ביקורת או משהו , פשוט מנסה להשוות את העיגול אצלו מול העיגול שלי , שלפי דעתי שניהם לא קריטים

אני לא יודע אם עקבת אחרי הפרסום האחרון שלי בלוג , אבל נוצרה בעיה אצלי שהבנתי שאני לא מסוגל למשוך כבד ולא עגול
אז @Rhino טען שאם אוריד את החגורה ואתרגל למשוך ללא , הזוקפים יתחזקו וככה הגב לא יתעגל , כמו שעבד עליו , ופה אני רואה שהגב שלו לא הכי ישר
לא באמת אכפת לי למי יש גב יותר ישר בדדליפט , ולא באתי לתת לו ביקורת או משהו , פשוט מנסה להשוות את העיגול אצלו מול העיגול שלי , שלפי דעתי שניהם לא קריטים

לדעתי הגב שלו לא כל כך עגול...
וכן הבנתי אותך 😃 אני דווקא כן מסתכל בלוג שלך מידי פעם.
העיגול שלך לא נראה לי קריטי, אבל לדעתי עדיף שתנסה לצמצם אותו כמה שיותר.

נפח עליון 23/10
בנץ' 75 5x5
בנץ' דאמבלים 26x2x10
בייספס, face pulls , שטויות לכתפיים

לחצתי בספה שאני פחות אוהב אז היה קצת קשה, אבל סה''כ הכל טוב. נפח תחתון 10\24
סקוואט 132.5 5x5
פשוט שואה, הנפח הכי קשה שהיה לי עד עכשיו
פאוור קלין פירמידה עד ל 80
צ'ין אפס 4x10
אימון מתיש אבל סה''כ אחלה, הייתה אווירה טובה

לפי דעתי אין צורך להתקדם בסקוואט נפח כבר על אימון.
מתחרה?

לפי דעתי אין צורך להתקדם בסקוואט נפח כבר על אימון.
מתחרה?
לא הבנתי, אין צורך להתקדם כל אימון בנפח התכוונת?
ולא יודע, אם יבוא לי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית