הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של הקרנף

הלוג של הקרנף

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טעות שלי ... לא ידעתי ש170 זה היה מתוכנן לשלשה
לפני שתעבור ל531 , למה לא לתת ריסט כדי לתת לטקסס עוד צ'אנס?

http://prntscr.com/5lkdf4 ברביבס מתכוון לזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חשב שניסית לתת סינגל לפני הסטים של העבודה
סעמק עם האינטרנט שלי זה לא הראה שהסברת לו בכל זאת

http://prntscr.com/5lkdf4 ברביבס מתכוון לזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חשב שניסית לתת סינגל לפני הסטים של העבודה
סעמק עם האינטרנט שלי זה לא הראה שהסברת לו בכל זאת
🤦‍♂️

עולה לעד 110 כדי לתת לסטס בראש

אוףTM
צריך להקריב1

Rhino עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקרנף - טקסס מת'וד״:

עצימות תחתון 03/01/15

סקוואט 170x2x1F
דדליפט 160x4
140x6 ללא
צ'ין אפס

אחרי שורה של עצימויות טובות, נכשלתי בסקוואט. בניסיון הראשון ירדתי עמוק מדי ואיבדתי כיווץ, כבר הייתי גמור לניסיון השני. אני פשוט אחזור על הנפח של השבוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא , עדיין יפה מאוד
מה עשית בסוף עם הדדליפט ? אני רואה ששינית קצת

לא נורא , עדיין יפה מאוד
מה עשית בסוף עם הדדליפט ? אני רואה ששינית קצת
רציתי חמישייה, אבל אחרי ה 4 לא היה לי כוח לעוד אחד. או רצון

רציתי חמישייה, אבל אחרי ה 4 לא היה לי כוח לעוד אחד. או רצון

התכוונתי אם שינית משהו בדדליפט מבחינת חזרות משקל ובק אוף , עשית ריסט או משהו ?
סתם מעניין אותי לדעת ...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית