עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה התכנוןלמה לא לתת ריסט כדי לתת לטקסס עוד צ'אנס?
http://prntscr.com/5lkdf4 ברביבס מתכוון לזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חשב שניסית לתת סינגל לפני הסטים של העבודהמה..?
🤦♂️http://prntscr.com/5lkdf4 ברביבס מתכוון לזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חשב שניסית לתת סינגל לפני הסטים של העבודה
סעמק עם האינטרנט שלי זה לא הראה שהסברת לו בכל זאת
בנץ' 80 5x5
מקבילים, בייספס, כתפיים
הבנץ' היה מאוד קל, 3-4 דקות מנוחה. הרגיש ממש בדיחה
מחכה מחכהחכה חכה
חבר, סתס כבר עד 90 כמדומניעולה לעד 110 כדי לתת לסטס בראש
אוליחבר, סתס כבר עד 90 כמדומני
האם עד 110אולי
עדיין לא בטוח
יש עוד זמן ל110 :|האם עד 110
מוקדם יותר באותו היום(מאתמול)
סקוואט 150 5x5
מסור 36x3x12
מתח 2x8
סקוואט 170x2x1F
דדליפט 160x4
140x6 ללא
צ'ין אפס
אחרי שורה של עצימויות טובות, נכשלתי בסקוואט. בניסיון הראשון ירדתי עמוק מדי ואיבדתי כיווץ, כבר הייתי גמור לניסיון השני. אני פשוט אחזור על הנפח של השבוע.
רציתי חמישייה, אבל אחרי ה 4 לא היה לי כוח לעוד אחד. או רצוןלא נורא , עדיין יפה מאוד
מה עשית בסוף עם הדדליפט ? אני רואה ששינית קצת
רציתי חמישייה, אבל אחרי ה 4 לא היה לי כוח לעוד אחד. או רצון
עדיין מחכהאתה הולך לקבל בראשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש