נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אפשר בהנחה שאתה עובד על שרירים אחרים.
אני עובד על שרירים אחרים אבל השרירים שעבדתי עליהם אתמול מסייעים בעבודה של השרירים היום כמו הכתף והיד הקדמית באימון של הגב, האם זה יכול להפריע? או אולי לפגוע בבודה שעשית על השרירים האלה אתמול בגלל שאין מספיק זמן התאוששות?
איזה תרגילים אתה עושה? בכל מקרה תעשה חלוקה כזאת שתעבוד על שרירים אחרים, לפי דעתיאני עובד על שרירים אחרים אבל השרירים שעבדתי עליהם אתמול מסייעים בעבודה של השרירים היום כמו הכתף והיד הקדמית באימון של הגב, האם זה יכול להפריע? או אולי לפגוע בבודה שעשית על השרירים האלה אתמול בגלל שאין מספיק זמן התאוששות?
לי היה מקרה בחדר כושר של ילד שכניראה קרא בפורום כל מיני אופציות עם מה לשתות את השייק חלבון שלו.
אז הוא התחיל לשאול(חפר לי שעה) ואז הוא שאל תגיד עם מה כדאי לי לשתות את השייק? עם מים,חלב או סוייה.
ואני כזה מה זה סוייה? אז הוא חשב שעה ולא ידע ואז הוא שאל אותי אם יש מצב שהתכוונו לשמן סוייה.
וואי צחקתי שם שעה!
בהולמס פלייס
אם התוכנית שלך בנויה היטב לא אמורה להיות לך בעיה להתאושש, רוב האנשים שעושים AB עובדים ABxABxx או ABxAxBx. יש לך גם אפשרות לעשות AB שלושה ימים בשבוע או FBW שלושה ימים בשבוע. ולפי דעתי פיצול תחתון/עליון שולט בAB.
לא, נראה לי שאני יודע מה זה כפפות. התכוונתי לכריות כאלה ששמים על כף היד, זה מתלבש כזה עם רצועה בגב היד...
יש לי פשוט לחץ באזור הבוהן בתרגילים כמו בנץ פרס ובגלל בעיה בעצבים בכפות הידיים אני מרגיש כאב מטורף לקראת הסוף