נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הבעיה? אז זה יהיה יותר קל. אז תוסיף משקל כל אימון עד שזה יהיה קשה.
שמעו אני יודע שיש הרבה דעות בנושא של חלבון אחרי אימון וכו' חלק אומרים צריך חלק לא
בכללי אחרי אימון לשתות חלב כמקור חלבון יכול להוות בעיה? אני מדבר על 3/4 ליטר
בקשר לפחמימות אין לי בעיה כי ראיתי משו רשם בפורום אחר שזה מדכא הורמון גדילה אחרי אימון נשמע לי מופרך מה אתם אומרים
אז תתאמן לקראת המטרה שלך, SS יעזור בעקיפין אבל עבודה ישירה עדיפה...אני עדין לא מסוגל לקרוא את הספר מטעמי שפה, ולכן אפתח לוג ואדאג לעלות סרטונים לבדיקת הטכניקה..
מצטער על עוד שאלה מפגרת - איך מודדים מאיזה משקל להתחיל ?
שאלה טיפשית אחרונה - האם מישהו שמע על תוכנית שמיועדת למתעמלי קרקע ומכשירים?
כלומר, המטרה שלי היא לא כמה שיותר משקל על המוט, אלא יכולת לעשות דגל, להחזיק את עצמי בצלב על הטבעות וכו
לפני שאתה מגדיר את עצמך כאדם לא גמיש יש כמה דברים שכדאי שתבדוק, הנה הסיבות שאני מכיר לסקוואט שלא שובר מקביל:בעיה בסקואט:
לא מצליח לשבור את ה90 מעלות. לא מצליח לרדת יותר מיזה עם התחת [גם בלי משקל].
אני עבדתי על הטכניקה מסרטון מיוטיוב כך שאני די בטוח שהיא נכונה[המשקל על העקבים ולא על כף הרגל והכל]
יש מצב זה בעיה של גמישות ? או שמה הבעיה? או שפשוט מספיק להגיע ל 90 מעלות ברגליים וזהו.?
נ.ב:
ברגע שאני יורד מה90 מעלות יותר למטה המשקל עובר קדימה לכף הרגל מהעקבים. והבנתי שזה אסור.
30 מעלות החוצה, יש לך הסבר מפורט על גבי מספר עמודים בספר SS+ סירטונים בתשלום באתר של קרוספיט.איך כפות הרגליים אמורות להיות מונחות בסקוואט?
המאמנים במכון אומרים לי שכפות הרגליים חייבות להיות מופנות ממש קדימה אבל זה גורם לי לחץ על הברך
האם יש סרטון לסקוואט בעברית?
למה אי אפשר לעשות את אותה כמות של סטים וחזרות גם במסה וגם בחיטוב?
ההבדל ביניהם יותר קשור בתזונה
כלומר:
בשניהם אתה צורך אותה כמות חלבון
כנ"ל שומן
במסה המון פחמימות ובחיטוב מעט פחמימות
גם ב"מאסה" אגב אתה יכול להתקדם עם כמות סטים מינימלית (ראה מדקאו). במקרה הזה התדירות יכולה לרדת לתרגול של כל תנועה פעם בשבוע30 מעלות החוצה, יש לך הסבר מפורט על גבי מספר עמודים בספר SS+ סירטונים בתשלום באתר של קרוספיט.
אף אחד לא אמר שאסור, העיקרון הוא שאין צורך כי אתה לא מתכוון לעלות במסת השריר ולא מתכוון להתקדם לשום מקום (בצורה טבעית לפחות) אלא רק לשמר את הקיים ולכן מספיק מספר סטים מינמאלי לשם כך ועדיף להקשיע יותר בהתאוששות מאימון לאימון כי היא קשה יותר עקב מחסור תזונתי ובאימוני אירובי אם עושים.