הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

עד עכשיו הייתי עושה לחיצת חזה עם משקולות של 22 כל אחת.
אני רוצה לעבור לבנץ, איך אני מתאים את המשקלים ? כלומר כמובן שאני לא שם 22 קילו כל צד כי יש גם תמוט ששוקל 20 קילו אבל עם אני יעשה כאילו ארבעים וארבע קילו כולל ההמוט זה יהיה יותר קל מאשר משקולות חופשי. (מצטער על הברבור מקווה שהבנתם)

מה הבעיה? אז זה יהיה יותר קל. אז תוסיף משקל כל אימון עד שזה יהיה קשה.

אפשר לחכות בסבלנות עד שמישהו יענה בלי להציף את הפורום, או לקבל באן.

ההיגיון הוא שאתה לא יודע מה המשקל המתאים. אז תתחיל ממשקל נוח, ותעלה עד שהוא יהיה מתאים. אין נוסחאות קסם.

שמעו אני יודע שיש הרבה דעות בנושא של חלבון אחרי אימון וכו' חלק אומרים צריך חלק לא
בכללי אחרי אימון לשתות חלב כמקור חלבון יכול להוות בעיה? אני מדבר על 3/4 ליטר
בקשר לפחמימות אין לי בעיה כי ראיתי משו רשם בפורום אחר שזה מדכא הורמון גדילה אחרי אימון נשמע לי מופרך מה אתם אומרים

לא, אין בעיה.
תקרא

האם אפשר לגשת לSS בלי שום ידע קודם במכון, כלומר כשחיף עם אחוז שומן נמוך שמתחיל מסה?

המאמני כושר שם ביאסו לי תחיים כשהם דיברו על התוכנית הזאת

כמובן, התוכנית מיעודת למתחילים.
תדאג לקרוא את הספר וללמוד לבצע את התרגילים בטכינקה נכונה.

אני עדין לא מסוגל לקרוא את הספר מטעמי שפה, ולכן אפתח לוג ואדאג לעלות סרטונים לבדיקת הטכניקה..

מצטער על עוד שאלה מפגרת - איך מודדים מאיזה משקל להתחיל ?
שאלה טיפשית אחרונה - האם מישהו שמע על תוכנית שמיועדת למתעמלי קרקע ומכשירים?
כלומר, המטרה שלי היא לא כמה שיותר משקל על המוט, אלא יכולת לעשות דגל, להחזיק את עצמי בצלב על הטבעות וכו

נערך לאחרונה:
אני עדין לא מסוגל לקרוא את הספר מטעמי שפה, ולכן אפתח לוג ואדאג לעלות סרטונים לבדיקת הטכניקה..

מצטער על עוד שאלה מפגרת - איך מודדים מאיזה משקל להתחיל ?
שאלה טיפשית אחרונה - האם מישהו שמע על תוכנית שמיועדת למתעמלי קרקע ומכשירים?
כלומר, המטרה שלי היא לא כמה שיותר משקל על המוט, אלא יכולת לעשות דגל, להחזיק את עצמי בצלב על הטבעות וכו
אז תתאמן לקראת המטרה שלך, SS יעזור בעקיפין אבל עבודה ישירה עדיפה...

זה הבאסה.. אני מפחד לעלות במאסה ובסוף להגיע למצב שזה מגביל אותי באקרובטיקה ובנושא שלשמו אני הולך למכון
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מקורות בהם אוכל לקרוא איך להתאמן בהתאמם למטרה שלי

נראה לי שקרוספיט ישרת את המטרה בצורה לא רעה בכלל, אבל קודם תצטרך ללמוד את תרגילי הכוח.

בעיה בסקואט:
לא מצליח לשבור את ה90 מעלות. לא מצליח לרדת יותר מיזה עם התחת [גם בלי משקל].
אני עבדתי על הטכניקה מסרטון מיוטיוב כך שאני די בטוח שהיא נכונה[המשקל על העקבים ולא על כף הרגל והכל]
יש מצב זה בעיה של גמישות ? או שמה הבעיה? או שפשוט מספיק להגיע ל 90 מעלות ברגליים וזהו.?

נ.ב:
ברגע שאני יורד מה90 מעלות יותר למטה המשקל עובר קדימה לכף הרגל מהעקבים. והבנתי שזה אסור.

בעיה בסקואט:
לא מצליח לשבור את ה90 מעלות. לא מצליח לרדת יותר מיזה עם התחת [גם בלי משקל].
אני עבדתי על הטכניקה מסרטון מיוטיוב כך שאני די בטוח שהיא נכונה[המשקל על העקבים ולא על כף הרגל והכל]
יש מצב זה בעיה של גמישות ? או שמה הבעיה? או שפשוט מספיק להגיע ל 90 מעלות ברגליים וזהו.?

נ.ב:
ברגע שאני יורד מה90 מעלות יותר למטה המשקל עובר קדימה לכף הרגל מהעקבים. והבנתי שזה אסור.
לפני שאתה מגדיר את עצמך כאדם לא גמיש יש כמה דברים שכדאי שתבדוק, הנה הסיבות שאני מכיר לסקוואט שלא שובר מקביל:

1. עמידה צרה מידי שלא מאפשרת לרדת מתחת למקביל.
2. יכול להיות שאתה לא דוחף את הברכיים החוצה כמו שצריך וזה לא מאפשר לך לרדת.

תקרא את הספר, תקרא את המאמר על הסקוואט בפורטל, תעבור על כל פיסת מידע שאתה רק יכול למצוא, תראה את כל סרטוני ההדרכה שקיימים בSS ויקי, אם עדיין לא תצליח לשבור מקביל תשאל אנשים שיודעים יותר ממני מהפורום פה ועד מארק ריפטו בכבודו ובעצמו.

למה אי אפשר לעשות את אותה כמות של סטים וחזרות גם במסה וגם בחיטוב?
ההבדל ביניהם יותר קשור בתזונה

כלומר:
בשניהם אתה צורך אותה כמות חלבון
כנ"ל שומן
במסה המון פחמימות ובחיטוב מעט פחמימות

איך כפות הרגליים אמורות להיות מונחות בסקוואט?
המאמנים במכון אומרים לי שכפות הרגליים חייבות להיות מופנות ממש קדימה אבל זה גורם לי לחץ על הברך
האם יש סרטון לסקוואט בעברית?

איך כפות הרגליים אמורות להיות מונחות בסקוואט?
המאמנים במכון אומרים לי שכפות הרגליים חייבות להיות מופנות ממש קדימה אבל זה גורם לי לחץ על הברך
האם יש סרטון לסקוואט בעברית?
30 מעלות החוצה, יש לך הסבר מפורט על גבי מספר עמודים בספר SS+ סירטונים בתשלום באתר של קרוספיט.

למה אי אפשר לעשות את אותה כמות של סטים וחזרות גם במסה וגם בחיטוב?
ההבדל ביניהם יותר קשור בתזונה

כלומר:
בשניהם אתה צורך אותה כמות חלבון
כנ"ל שומן
במסה המון פחמימות ובחיטוב מעט פחמימות

אף אחד לא אמר שאסור, העיקרון הוא שאין צורך כי אתה לא מתכוון לעלות במסת השריר ולא מתכוון להתקדם לשום מקום (בצורה טבעית לפחות) אלא רק לשמר את הקיים ולכן מספיק מספר סטים מינמאלי לשם כך ועדיף להקשיע יותר בהתאוששות מאימון לאימון כי היא קשה יותר עקב מחסור תזונתי ובאימוני אירובי אם עושים.

30 מעלות החוצה, יש לך הסבר מפורט על גבי מספר עמודים בספר SS+ סירטונים בתשלום באתר של קרוספיט.

אף אחד לא אמר שאסור, העיקרון הוא שאין צורך כי אתה לא מתכוון לעלות במסת השריר ולא מתכוון להתקדם לשום מקום (בצורה טבעית לפחות) אלא רק לשמר את הקיים ולכן מספיק מספר סטים מינמאלי לשם כך ועדיף להקשיע יותר בהתאוששות מאימון לאימון כי היא קשה יותר עקב מחסור תזונתי ובאימוני אירובי אם עושים.
גם ב"מאסה" אגב אתה יכול להתקדם עם כמות סטים מינימלית (ראה מדקאו). במקרה הזה התדירות יכולה לרדת לתרגול של כל תנועה פעם בשבוע

אגב תחליף את השם של הדיון ל"Q&A הרשמי של משה" 😛

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית