הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
צודק,מה הנזק לפעם אחת?
אגב אני כמעט 100% מתחיל להתאמן שם גם מנובמבר, מתחיל לעבוד באיזור, אז תבואו, זה ייראה כאילו עברתי ולקחתי את הטכניון איתי 😁

אגב אני כמעט 100% מתחיל להתאמן שם גם מנובמבר, מתחיל לעבוד באיזור, אז תבואו, זה ייראה כאילו עברתי ולקחתי את הטכניון איתי 😁
😭 אל תעזוב אותי.
סתם,רגע מה הולך אתה כאילו נשאר לגור בנשר עובד באיזור ומתאמן שם? או שאתה עובר דירה גם?

😭 אל תעזוב אותי.
אתה תתגבר 🙄
סתם,רגע מה הולך אתה כאילו נשאר לגור בנשר עובד באיזור ומתאמן שם? או שאתה עובר דירה גם?
החוזה שלי לדירה נגמר בסוף חודש, בדיוק כשאני מתחיל את העבודה החדשה. לגבי דירה אני עדיין לא סגור 100% מה לעשות, יש 3 אפשרויות נבחר אחת מהן 😃

אתה תתגבר 🙄

החוזה שלי לדירה נגמר בסוף חודש, בדיוק כשאני מתחיל את העבודה החדשה. לגבי דירה אני עדיין לא סגור 100% מה לעשות, יש 3 אפשרויות נבחר אחת מהן 😃
באיזה קריה תעבוד?

😭 אל תעזוב אותי.

אני גם נראה לי אפסיק להתאמן בטכניון כי אני מתחיל לעבוד עוד שבוע ליד עפולה ...זה רק אתה וארקשה ותמרה .

אני גם נראה לי אפסיק להתאמן בטכניון כי אני מתחיל לעבוד עוד שבוע ליד עפולה ...זה רק אתה וארקשה ותמרה .
ודודי,וסרגיי,ותומר,ואלון,ואריאל,ושי,ובועז.🙄

בשעות שהוא בא , זה ארקשה . אה , וגם אלכס . אלכס ,שכחתם את אלכס .

ואף אחד עדיין לא ענה לי כמה אימון מכון הזה עולה? או שזה חינם פעם ראשונה? 😕
אתה יכול להתקשר ולהגיד שאתה רוצה לבוא לאימון נסיון ואז זה יהיה חינם, ככה עשינו עם מקס פעם אחת.

אם אני לא טועה המנוי שלי הוא עד ה31.12 ואז אני גם מסיים את המכינה ולא בטוח נשאר בטכניון אז במקרה הרע אני נשאר בטכניון רק לעוד חודשיים וחצי ובמקרה הטוב אני אחזור לטכניון לקראת סמסטר אוקטובר 2016.

מה ,הטכניון כבר לא יהיה מעצמה (לפחות פה בפורום חח) ?
אני אומר שצריך להתחיל לגייס מחזור של חברה צעירים מטכניון שיכולים לייצג את המקום בכבוד . אפשר לפתוח תכלס קבוצת הרמה חח ,כמו שיש עכשיו אבל יותר רשמית 😃 .
או שזה גיי רצח .

מה ,הטכניון כבר לא יהיה מעצמה ?
אני בא וכולם בורחים. 🤡
אני אומר שצריך להתחיל לגייס מחזור של חברה צעירים מטכניון שיכולים לייצג את המקום בכבוד . אפשר לפתוח תכלס קבוצת הרמה חח ,כמו שיש עכשיו אבל יותר רשמית 😃 .
מה זה לפתוח? מה אתה קייטנה?

עתודאים ,שמעת על חיות כאלו ? צריך לקצור אותם כשהם עוד צעירים .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית