הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
בהצלחה
ותקרא את הספר למען השם (אני אשלח לך שאגיע הביתה)

בהצלחה.
נראה לי שהייתי מעדיף פרונט סקוואט ביום דד ודד רומני ביום סקוואט כדי שיהיה וריאציה של סקוואט פעמיים בשבוע וכנ"ל דד.

בהצלחה.
נראה לי שהייתי מעדיף פרונט סקוואט ביום דד ודד רומני ביום סקוואט כדי שיהיה וריאציה של סקוואט פעמיים בשבוע וכנ"ל דד.
תודה, לקחתי בחשבון 😁

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 09/05/16 - חיטוב - שבוע 3

סקוואט - 73x3, 85x3, 100x3, 110x3, 122.5x3
פרס ללא - 55 ק"ג - 3x5
חתירת פנדליי - 70 ק"ג - 3x5

סקוואט סבבה, לא קל ולא קשה.
פרס היה כמו חימום, ופנדליי היה גם קל.

אימון נחמד, הזעתי כמו חמור.
וגם היה לי ויכוח של בדיוק 2 שניות עם קרוספיטר שטען שרגליים על הספה בבנץ' עוזרות לפתח שריר חזה גדול יותר.
בדיוק 2 שניות להבין שאין מה להסביר לליצנים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אבל הוא צודק

שרגליים על הספה בבנץ' עוזרות לפתח שריר חזה גדול יותר.

הרבה בילדרים טוענים את זה. ה"היגיון" (או חוסר ההיגיון..) מאחורי זה הוא שהרמת הרגליים מקטינה את הקשת ובכך מגדילה את טווח התנועה. בפועל זה מיותר ומסוכן.

יש מצב שהוא צודק כמו שאמר רוקו ככה אין קשת וטווח התנועה גדול יותר, הקטע שהוא לא מבין כנראה שבנץ' הוא יותר מ"תרגיל חזה"
ומה עם 5/3/1?

יש מצב לשלוח לי גם את הספר ?
רוצה ביותר . בהצלחה ותצא יפה עם ק1ביות אחרי חיטוב !
הרבה בילדרים טוענים את זה. ה"היגיון" (או חוסר ההיגיון..) מאחורי זה הוא שהרמת הרגליים מקטינה את הקשת ובכך מגדילה את טווח התנועה. בפועל זה מיותר ומסוכן.

מה מסוכן בזה ? כאשר הספסל נותן קונטרה לגב ,אני לא בדיוק מבין איך אפשר להיפצע.
הרבה בילדרים עושים ככה גב , ארנולד היה עושה עם רגליים באוויר ,וארנולד זה ארנולד .

פשוט כמו שאמר יוגין , נץ של ליפטרים זה לא בנץ לפיתוח חזה אלא תרגיל מרוכב המערב מספר שרירים על מנת להרים את המשקל הרב ביותר .

מה מסוכן בזה ?

בעיקר חוסר יציבות אם אתה לא מאוד מרוכז, במשקלים גבוהים אני מניח שזה משמעותי.
גם לחלק גדול מהאוכלוסייה, התוספת של הטווח תנועה יכולה להזיק לכתפיים.

אני מאוד הייתי רוצה לעשות 5/3/1 אני חושב שזה תכנון מצויין לחיטוב, לי אישית אין זמן ל-4 אימונים בשבוע מפאתי אורח החיים שלי.

עצה חשובה בכל אופן,
תעיף את הפרונט סקוואט אחי, באמת, תעיף אותו, תרגיל נוראי לבעיות ברכיים, טורסו אנכי לגמרי, זווית ברך הכי קטנה = המטרינגס מקוצר קשות פלוס טווח תנועה מקסימלי לברך = לא לברכים רגישות.

ואני אומר את זה כי אתה אח, ואם משהו יקרה לברכיים שלך אני ויבגני נאכל המבורגר לבד בתחרות הבאה, לא מתאים!

מי הקרוספיטר שאמר את השטות הזאת? זה לא גיא או בר במקרה נכון?

יש מצב שהוא צודק כמו שאמר רוקו ככה אין קשת וטווח התנועה גדול יותר, הקטע שהוא לא מבין כנראה שבנץ' הוא יותר מ"תרגיל חזה"
יציבות ואיזון אחי, זה החיסרון הכי גדול.
אז הבחור אמר - להוריד במשקל אבל לעשות ככה.. איפה ההגיון?
אותו חבר שקיבל את העצה ניסה אח"כ להיכנס ללג דרייב כמו שאני עושה והסט שלו עף בקלות והוא היה מבסוט.
סתם ברוסיינס.. לא חייבים להקשית את הגב.

ומה עם 5/3/1?
מתחיל משבוע הבא 😃

תעיף את הפרונט סקוואט אחי, באמת, תעיף אותו, תרגיל נוראי לבעיות ברכיים, טורסו אנכי לגמרי, זווית ברך הכי קטנה = המטרינגס מקוצר קשות פלוס טווח תנועה מקסימלי לברך = לא לברכים רגישות.

ואני אומר את זה כי אתה אח, ואם משהו יקרה לברכיים שלך אני ויבגני נאכל המבורגר לבד בתחרות הבאה, לא מתאים!
צודק, לא הייתי שלם עם התרגיל הזה ובצדק. תודה 😃
לא אנטוש אותכם להמבורגר לבד, אל דאגה! 😘

מי הקרוספיטר שאמר את השטות הזאת? זה לא גיא או בר במקרה נכון?
אין לי מושג מה השם שלו.. בר זה בטוח לא.

אפשר גם?
ובהצלחה מורן, רק עכשיו מצאתי את הלוג שלך 😕
תודה דניאל! 😃

אני מאוד הייתי רוצה לעשות 5/3/1 אני חושב שזה תכנון מצויין לחיטוב, לי אישית אין זמן ל-4 אימונים בשבוע מפאתי אורח החיים שלי.

עצה חשובה בכל אופן,

בדיוק התחלתי לעשות פרונט סקווט קל כחימום לדדליפט ואתמול כאב לי בהאמסטרינג ולא היה לי מושג ממה.
וזה אחרי חמישיה עם 35 קילו

בדיוק התחלתי לעשות פרונט סקווט קל כחימום לדדליפט ואתמול כאב לי בהאמסטרינג ולא היה לי מושג ממה.
וזה אחרי חמישיה עם 35 קילו
לדעתי זה עיניין עצבי, אם זו תנועה חדשה שאתה עושה, המערכת עוד לא למדה לעבוד באופן יעיל ויכול להיות שיש כיווצים לא פרופורציונלים, תוך אימון שתיים אתה לא תרגיש כלום, האמת זו תופעה מוכרת גם כשממתחילים לעשות סקוואט אחורי, לפחות לי אישית כשאני עובד עם אנשים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית