נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #4,221
אני בחיטוב כבר שבועיים, לכן לקחתי תוכנית עם התקדמות איטית ומעט עבודה.בהצלחה, אבל לא התחלת חיטוב לא מזמן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בחיטוב כבר שבועיים, לכן לקחתי תוכנית עם התקדמות איטית ומעט עבודה.בהצלחה, אבל לא התחלת חיטוב לא מזמן ?
תודה שמנצ'יק 😃בהצלחה שמן. 🙃
תודה, אני אתחיל לקרוא.בהצלחה
ותקרא את הספר למען השם (אני אשלח לך שאגיע הביתה)
תודה, לקחתי בחשבון 😁בהצלחה.
נראה לי שהייתי מעדיף פרונט סקוואט ביום דד ודד רומני ביום סקוואט כדי שיהיה וריאציה של סקוואט פעמיים בשבוע וכנ"ל דד.
סקוואט - 73x3, 85x3, 100x3, 110x3, 122.5x3
פרס ללא - 55 ק"ג - 3x5
חתירת פנדליי - 70 ק"ג - 3x5
סקוואט סבבה, לא קל ולא קשה.
פרס היה כמו חימום, ופנדליי היה גם קל.
אימון נחמד, הזעתי כמו חמור.
וגם היה לי ויכוח של בדיוק 2 שניות עם קרוספיטר שטען שרגליים על הספה בבנץ' עוזרות לפתח שריר חזה גדול יותר.
בדיוק 2 שניות להבין שאין מה להסביר לליצנים.
שרגליים על הספה בבנץ' עוזרות לפתח שריר חזה גדול יותר.
הרבה בילדרים טוענים את זה. ה"היגיון" (או חוסר ההיגיון..) מאחורי זה הוא שהרמת הרגליים מקטינה את הקשת ובכך מגדילה את טווח התנועה. בפועל זה מיותר ומסוכן.
נשלחיש מצב לשלוח לי גם את הספר ?
רוצה ביותר . בהצלחה ותצא יפה עם ק1ביות אחרי חיטוב !
מה מסוכן בזה ?
אפשר גם?נשלח
יציבות ואיזון אחי, זה החיסרון הכי גדול.יש מצב שהוא צודק כמו שאמר רוקו ככה אין קשת וטווח התנועה גדול יותר, הקטע שהוא לא מבין כנראה שבנץ' הוא יותר מ"תרגיל חזה"
מתחיל משבוע הבא 😃ומה עם 5/3/1?
צודק, לא הייתי שלם עם התרגיל הזה ובצדק. תודה 😃תעיף את הפרונט סקוואט אחי, באמת, תעיף אותו, תרגיל נוראי לבעיות ברכיים, טורסו אנכי לגמרי, זווית ברך הכי קטנה = המטרינגס מקוצר קשות פלוס טווח תנועה מקסימלי לברך = לא לברכים רגישות.
ואני אומר את זה כי אתה אח, ואם משהו יקרה לברכיים שלך אני ויבגני נאכל המבורגר לבד בתחרות הבאה, לא מתאים!
אין לי מושג מה השם שלו.. בר זה בטוח לא.מי הקרוספיטר שאמר את השטות הזאת? זה לא גיא או בר במקרה נכון?
תודה דניאל! 😃אפשר גם?
ובהצלחה מורן, רק עכשיו מצאתי את הלוג שלך 😕
אפשר גם?
ובהצלחה מורן, רק עכשיו מצאתי את הלוג שלך 😕
בדיוק התחלתי לעשות פרונט סקווט קל כחימום לדדליפט ואתמול כאב לי בהאמסטרינג ולא היה לי מושג ממה.אני מאוד הייתי רוצה לעשות 5/3/1 אני חושב שזה תכנון מצויין לחיטוב, לי אישית אין זמן ל-4 אימונים בשבוע מפאתי אורח החיים שלי.
עצה חשובה בכל אופן,
תעיף את הפרונט סקוואט אחי, באמת, תעיף אותו, תרגיל נוראי לבעיות ברכיים, טורסו אנכי לגמרי, זווית ברך הכי קטנה = המטרינגס מקוצר קשות פלוס טווח תנועה מקסימלי לברך = לא לברכים רגישות.
ואני אומר את זה כי אתה אח, ואם משהו יקרה לברכיים שלך אני ויבגני נאכל המבורגר לבד בתחרות הבאה, לא מתאים!
לדעתי זה עיניין עצבי, אם זו תנועה חדשה שאתה עושה, המערכת עוד לא למדה לעבוד באופן יעיל ויכול להיות שיש כיווצים לא פרופורציונלים, תוך אימון שתיים אתה לא תרגיש כלום, האמת זו תופעה מוכרת גם כשממתחילים לעשות סקוואט אחורי, לפחות לי אישית כשאני עובד עם אנשים.בדיוק התחלתי לעשות פרונט סקווט קל כחימום לדדליפט ואתמול כאב לי בהאמסטרינג ולא היה לי מושג ממה.
וזה אחרי חמישיה עם 35 קילו