נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #4,781
גם כשהייתי שמן ראו 2 קוביות 😆אני רואה שתי קוביות, הגיע הזמן להפסיק לחטב ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם כשהייתי שמן ראו 2 קוביות 😆אני רואה שתי קוביות, הגיע הזמן להפסיק לחטב ;)
LOLתן דגש לחזה וטרפזים
ממליץ על 6 תרגילי חזה 4 סטים כל תרגיל
ואימון טפרזים בלבד
LOL
הזכרת לי כמה דברים, כשמישהו הציע לי לשפר את הכתפייםם והחזה שבפיגור לא מזמן בפורום תמונות,
ולפני איזה שלוש שנים כשהעליתי תמונה שלי להערכת אחוזי שומן בפורום ב BB ואמרו לי שם " dir god why don't you train your traps man??? "
(ובאמת לא היו טרפזים)
לא כתבתי שעכשיו הם בפיגור 😃דווקא הטרפזים סבבה לגמרי, ממה שרואים בתמונה הראשונה
בטח לקחת את זה ברצינות ועשית יום טרפזים כל שבוע מאז, פשוט אתה מתפדח לעדכן את זה בלוג 😃לא כתבתי שעכשיו הם בפיגור 😃
זה היה ב 2013 נראה לי. אולי אני אפילו אמצא את הפוסט הזה בשביל הצחוקים.
תכלס כן.בטח לקחת את זה ברצינות ועשית יום טרפזים כל שבוע מאז, פשוט אתה מתפדח לעדכן את זה בלוג 😃
גם שם אני לא רואה פיגור בטרפזיםPost Your Pictures and Introduce Yourself
"and please for the love of god train your traps. everything looks good until i see your neck lol"
כנראה הפיגור היחידי שהיה זה אצל זה שהגיב לי.גם שם אני לא רואה פיגור בטרפזים
יש מצב, זה למה לא צריך ישר לקחת ברצינות כל מי שמגיב לך בפורומים.כנראה הפיגור היחידי שהיה זה אצל זה שהגיב לי.
בונא זוכר אמרתי לפני כמה זמן שהזמנתי רצועות מאיביי והגיעה לי רק רצועה אחת? אז מסתבר שהמוכר דווקא יצא בסדר כי כתוב שם במפורש שהמחיר הוא ליחידה אחת ולא לזוג אחד. לא מבין רק למה הוא התחיל להתנצל כשכתבתי לו שהגיעה לי אחת במקום שתיים. בכל אופן הזמנתי חדשות.קניתי את הרצועות
זאת התקופה שהתחלתי לקחת ברצינות את עצמי בידיים אחרי שנשבר לי כבר מכל תוכניות ה AB שלא הובילו אותי לשום מקום.יש מצב, זה למה לא צריך ישר לקחת ברצינות כל מי שמגיב לך בפורומים.
כן, וגם אמרת את זה לי כבר וגם ליעקב בצ'ט 😃בונא זוכר אמרתי לפני כמה זמן שהזמנתי רצועות מאיביי והגיעה לי רק רצועה אחת? אז מסתבר שהמוכר דווקא יצא בסדר כי כתוב שם במפורש שהמחיר הוא ליחידה אחת ולא לזוג אחד. לא מבין רק למה הוא התחיל להתנצל כשכתבתי לו שהגיעה לי אחת במקום שתיים. בכל אופן הזמנתי חדשות.
וואלה. טוב מי שמכיר אותי מספיק זמן יודע שאני מספר אותם דברים הרבה פעמים בלי לזכור למי סיפרתי ולמי לא. אתה יודע איך האקסית שיצאתי איתה כמה שנים סבלה מזה? 😆כן, וגם אמרת את זה לי כבר וגם ליעקב בצ'ט 😃
דדליפט עחי שלא יהיה חוסר פרופורציה בין הצדדים 😃מה אתה מתכנן לעשות איתם תזכיר לי?
אתה כל הזמן מספר דברים כמה פעמים אבל לא מפריע לי לשמוע חחחאתה יודע איך האקסית שיצאתי איתה כמה שנים סבלה מזה?
וואלה לא חשבתי על זה אף פעםמתח עם רצועות
אה אז כבר שמת לב לזה 😆אתה כל הזמן מספר דברים כמה פעמים אבל לא מפריע לי לשמוע חחח
מאז שאני לא עובד בבית אבות זקנות לא קופצות לבקר אותי 🤣אולי זאת הזקנה שקפצה לבקר
תשמע לקחתי כמה פעמים רצועות ממישהו במכון ולפעמים אני מצליח לעשות כמה חזרות יותר מאשר בלי רצועות, במיוחד אם זה אחרי דדליפט או בסט השני-שלישי.וואלה לא חשבתי על זה אף פעם
כמו מפגר.
התחילה מיגרנה וכמו מפגר הלכתי להתאמן..
פרס - 57.5x5, 65x3, 75x1
בנצ' - 60x27
אימון משותף עם האח @.eliko b.e בקאנטרי ק.אתא...
לצערי המיגרנה ניצחה והתקפלתי מהר הבייתה והקאתי את הנשמה.
☠️