הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
תן דגש לחזה וטרפזים
ממליץ על 6 תרגילי חזה 4 סטים כל תרגיל
ואימון טפרזים בלבד

תן דגש לחזה וטרפזים
ממליץ על 6 תרגילי חזה 4 סטים כל תרגיל
ואימון טפרזים בלבד
LOL
הזכרת לי כמה דברים, כשמישהו הציע לי לשפר את הכתפייםם והחזה שבפיגור לא מזמן בפורום תמונות,
ולפני איזה שלוש שנים כשהעליתי תמונה שלי להערכת אחוזי שומן בפורום ב BB ואמרו לי שם " dir god why don't you train your traps man??? "
(ובאמת לא היו טרפזים)

דווקא הטרפזים סבבה לגמרי, ממה שרואים בתמונה הראשונה

LOL
הזכרת לי כמה דברים, כשמישהו הציע לי לשפר את הכתפייםם והחזה שבפיגור לא מזמן בפורום תמונות,
ולפני איזה שלוש שנים כשהעליתי תמונה שלי להערכת אחוזי שומן בפורום ב BB ואמרו לי שם " dir god why don't you train your traps man??? "
(ובאמת לא היו טרפזים)

מה אתה מצפה מפורום שהשם שלו זה באדי בילדינג

דווקא הטרפזים סבבה לגמרי, ממה שרואים בתמונה הראשונה
לא כתבתי שעכשיו הם בפיגור 😃
זה היה ב 2013 נראה לי. אולי אני אפילו אמצא את הפוסט הזה בשביל הצחוקים.

לא כתבתי שעכשיו הם בפיגור 😃
זה היה ב 2013 נראה לי. אולי אני אפילו אמצא את הפוסט הזה בשביל הצחוקים.
בטח לקחת את זה ברצינות ועשית יום טרפזים כל שבוע מאז, פשוט אתה מתפדח לעדכן את זה בלוג 😃

?

img1032.jpg

גם שם אני לא רואה פיגור בטרפזים
כנראה הפיגור היחידי שהיה זה אצל זה שהגיב לי.
בכל אופן אכלתי סרטים ואני זוכר שקניתי את הרצועות בשביל לעשות שראגס עם דאמבלים של 40-50 קג.
קבל עוד נוסטלגיה, פרסמתי שאלה כאן בפורום לגביי טכניקה של שראגס או משהו כזה ואלעד (אבק כוכבים) צחק עליי ואמר שאף אחד לא עושה את תרגיל הזה.

כנראה הפיגור היחידי שהיה זה אצל זה שהגיב לי.
יש מצב, זה למה לא צריך ישר לקחת ברצינות כל מי שמגיב לך בפורומים.
אני זוכר שהעליתי פעם כאן סרטון של סקוואט לבדיקת טכניקה (אחרי כמה זמן הסתכלתי עליו וסה"כ אחלה סקוואט) ומישהו כתב לי שיש קריסת ברכיים. התחלתי להאמין לו ולחשוב איך מתקנים את זה עד שמישהו מהמנהלים (ביסט או מייק נראה לי) כתב שאין שום קריסה גם לא משהו גבולי ואין צורך להגיב אם אין מה להגיד.
קניתי את הרצועות
בונא זוכר אמרתי לפני כמה זמן שהזמנתי רצועות מאיביי והגיעה לי רק רצועה אחת? אז מסתבר שהמוכר דווקא יצא בסדר כי כתוב שם במפורש שהמחיר הוא ליחידה אחת ולא לזוג אחד. לא מבין רק למה הוא התחיל להתנצל כשכתבתי לו שהגיעה לי אחת במקום שתיים. בכל אופן הזמנתי חדשות.

יש מצב, זה למה לא צריך ישר לקחת ברצינות כל מי שמגיב לך בפורומים.
זאת התקופה שהתחלתי לקחת ברצינות את עצמי בידיים אחרי שנשבר לי כבר מכל תוכניות ה AB שלא הובילו אותי לשום מקום.
חיטבתי אחכ באמת וזאת הייתה הפעם האחרונה שהייתי ב 12 א.ש 🤣

בונא זוכר אמרתי לפני כמה זמן שהזמנתי רצועות מאיביי והגיעה לי רק רצועה אחת? אז מסתבר שהמוכר דווקא יצא בסדר כי כתוב שם במפורש שהמחיר הוא ליחידה אחת ולא לזוג אחד. לא מבין רק למה הוא התחיל להתנצל כשכתבתי לו שהגיעה לי אחת במקום שתיים. בכל אופן הזמנתי חדשות.
כן, וגם אמרת את זה לי כבר וגם ליעקב בצ'ט 😃
הייתי מביא לך את שלי אם הייתי מוצא אותם.
מה אתה מתכנן לעשות איתם תזכיר לי?

כן, וגם אמרת את זה לי כבר וגם ליעקב בצ'ט 😃
וואלה. טוב מי שמכיר אותי מספיק זמן יודע שאני מספר אותם דברים הרבה פעמים בלי לזכור למי סיפרתי ולמי לא. אתה יודע איך האקסית שיצאתי איתה כמה שנים סבלה מזה? 😆
מה אתה מתכנן לעשות איתם תזכיר לי?
דדליפט עחי שלא יהיה חוסר פרופורציה בין הצדדים 😃
סתם, כשאני עושה מתח אחרי דדליפט האחיזה שלי די גמורה, במיוחד אם אחרי הסט הכבד אני עוד משלים נפח ועושה את זה באחיזה רגילה. לאימונים כאלה אני מעדיף לעשות מתח עם רצועות. בנוסף אם מתישהו אתחיל לעשות שראגס עם מוט הרצועות יעזרו.

אתה כל הזמן מספר דברים כמה פעמים אבל לא מפריע לי לשמוע חחח
אה אז כבר שמת לב לזה 😆
אולי זאת הזקנה שקפצה לבקר
מאז שאני לא עובד בבית אבות זקנות לא קופצות לבקר אותי 🤣
וואלה לא חשבתי על זה אף פעם
תשמע לקחתי כמה פעמים רצועות ממישהו במכון ולפעמים אני מצליח לעשות כמה חזרות יותר מאשר בלי רצועות, במיוחד אם זה אחרי דדליפט או בסט השני-שלישי.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 31/07/16

כמו מפגר.

התחילה מיגרנה וכמו מפגר הלכתי להתאמן..

פרס - 57.5x5, 65x3, 75x1
בנצ' - 60x27

אימון משותף עם האח @.eliko b.e בקאנטרי ק.אתא...
לצערי המיגרנה ניצחה והתקפלתי מהר הבייתה והקאתי את הנשמה.

☠️

קרא את שאר עדכון הלוג...

פאאאאק נשמע לא נעים בכלל

בנץ' זה 27 חזרות או 2X7?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית