חוששני שאני הולך לחטוף פציעה מחבלות של מקס באימון שלי. כמו שאני נוהג לחבל לו במשקל לא זהה בשני הצדדים .😈גם תרוויח 10 שח וגם לא תיהיה פצוע.
win win
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוששני שאני הולך לחטוף פציעה מחבלות של מקס באימון שלי. כמו שאני נוהג לחבל לו במשקל לא זהה בשני הצדדים .😈גם תרוויח 10 שח וגם לא תיהיה פצוע.
win win
Fuck u as well...
אופס 😘Fuck u as well...
שבוע 7
מ.ג - 79.8
Press - 33x6, 40x4, 54x2, 60x1, 67x2, 67x2 - פי אר וזה. יש סרטונים 😃
BTN Press - 52x3, 52x3, 52x2 - קיצרתי כי מיהרתי
BP rehabe protocol - 42x25, 42x25, 45x24 - פרוטוקול פציעות. אתחיל להוריד חזרות כי זה מעייף.
לא הספקתי הרבה כי יש לי אירוע בצהריים אבל לפחות הספקתי את ה PR 🤘
מה הגובה שלך?מזל טוב על הפרס אבל מ.ג מתחת ל80=מזון עבורי:food-and-drink005-88:
מה הגובה שלך?
אז מי שמדבר..בגודל שלך עם המשקל שלך, שמע אתה אחלה ארוחת ערב למשפחה קטנה וחסרת אמצעים 😋🍴12 ס"מ בערך,גובה אוגר סיבירי ממוצע
תודה!יאללה מורן בקרוב סינגל פרס משקל גוף כל הכבוד!
אז מי שמדבר..בגודל שלך עם המשקל שלך, שמע אתה אחלה ארוחת ערב למשפחה קטנה וחסרת אמצעים 😋🍴
העיקר תדאג שהפרס יתקדם מהר יותר מהמשקל גוף 😆השאיפה עד הסוף המסה להגיע לזה 😅
פרס זה אח 😃ידידי,אני שוקל מעלייך ב6 קילו:sweatingbullets:
אני יותר מתעניין בבנץ שלך אבל אתה בפרוטוקול:suicide:
שבוע 8
שבוע מעייף וחסר אנרגיות.. אני עושה דוגסיטר לכלב של ההורים ואין לי כל כך כוח לאימונים.
BP rehabe protocol - 45x25, 45x245, 47x25 - פרוטוקול פציעות
Jump position squat - 50x8, 50x8
High pulls - 55x6, 50x8, 50x8
shrugs w/ dumbbells - 30kg - 3x20
והבייתה 😴
זה כלב קטן (יורקשייר) אז בבוקר אני מוציא אותו לטיול ואחכ צריך להסיע אותו לבית של ההורים ובערב חוזר מהעבודה ומוציא שוב לטיול ומביא אותו אליי.מעייף אותך דוגיסטר? 😕
ובאיזה שעה אתה הולך לאימון שאתה מעדכן עכשיו?
🤯 חמוד. למרות שאני יותר חובב של כלבים גדולים.יורקשייר
פיי.. ממש טרחה. חשבתי אתה רק צריך להאכיל ולהוציא לטיול פעמיים ביום.אז בבוקר אני מוציא אותו לטיול ואחכ צריך להסיע אותו לבית של ההורים ובערב חוזר מהעבודה ומוציא שוב לטיול ומביא אותו אליי.
צריך להאכיל,לשחק,לפקוח עין ולצאת איתו שוב בלילה ולמחרת חוזר חלילה... אז כן, מעייף 😃