למה לא גם וגם? בייספס זה תמיד זורםמורן אני חושב שיש לך יותר מידי נפח ביום עצימות, היום הזה נועד בכוונה להיות עם נפח נמוך,
הייתי גם מעביר גם את הבייספס ליום התאוששות, הוא גם ככה לא מפריע להתאוששות של תרגילי הבסיס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא גם וגם? בייספס זה תמיד זורםמורן אני חושב שיש לך יותר מידי נפח ביום עצימות, היום הזה נועד בכוונה להיות עם נפח נמוך,
הייתי גם מעביר גם את הבייספס ליום התאוששות, הוא גם ככה לא מפריע להתאוששות של תרגילי הבסיס.
כן זה שריר של גייז, מפמפמים אותו כל היוםלמה לא גם וגם? בייספס זה תמיד זורם
duly notedמורן אני חושב שיש לך יותר מידי נפח ביום עצימות, היום הזה נועד בכוונה להיות עם נפח נמוך,
הפרס מאוד חשוב אבל אני חייב להגיע בבנץ לפחות ל 120, למשקל נורמלי.מה זה "משיכות גבוהות באחיזת סנאצ' (סטריקט)"? פשוט חתירה אנכית באחיזה של סנאץ'?
למה אתה לא מבצע רוטציה בין בנץ' ופרס? שמתי לב שפרס ממש חשוב לך.
טקסס - שבוע 4
מ.ג בוקר - 82.5
דדליפט - 125 ק"ג - 5x5 - קל! הכל עלה בקלות וזה הפתיע אותי לאללה. מתחיל להתרגל לנפח, סט אחרון הייתי עייף.
בנצ' - 88.5 ק"ג - 5x5 - בעיקרון המשקל לא היה כבד לי, אבל בגלל העייפות של הדד, זה הורגש ובסט האחרון כמעט אזלו הכוחות.
צ'ין אפס - מ.ג - 5x5 - מ.ג במכון עם בגדים 84 - קל
חפש ביו טיוב hang high pull snatch
סטריקט זה ללא קלין.
תן רעיון לתרגיל כלשהו.. אין לי מכשירים במכון ואני לא יכול להסקביט. מה עוד?מה עם קצת עבודה על הquad בכל זאת? נפח כזה גבוה בדדליפט ובלי סקוואט לדעתי יכול ליצור פער גדול בין השרשרת האחורית לקדמית. שים לב שאתה לא מזניח את אותו(quad) ואת הבטן יותר מדי.
אין לך אפילו מכשיר לפשיטת ברכיים?תן רעיון לתרגיל כלשהו.. אין לי מכשירים במכון ואני לא יכול להסקביט. מה עוד?
בטן אני יכול לעשות ab wheel
כל לחץ שאני מפעיל על הברך מהזווית הזו גורמת לכאב, ולאו דווקא באותו הרגע אלא לאחר מכן.אין לך אפילו מכשיר לפשיטת ברכיים?
אופציה לפרונט\kettlebell סקוואט?
מ.ג - 83.5
יותר כבד ממה שהתחלתי איתו חיטוב במרץ האחרון 😆
אבל כנראה שהרוב נוזלים...צריך להפסיק עם בוטנים מלוחים 🤣
שמן2האם מאסיבי1?
לא אכלתי חמאת בוטנים נראה לי כבר קרוב לחצי שנהבוטנים=חמאת בוטנים=אהבה
גם אני לא אכלתי אותה שנים... ואז לפני חודש קניתי קופסה וזה עכשיו בקבוע ברשימת קניות...לא אכלתי חמאת בוטנים נראה לי כבר קרוב לחצי שנה
תיקנתי לך 🙄מה זה? איך קפצת ככה במשקל ישמן?
ומצטער, אין לי אלטרנטיבה לארבע ראשי..במקומך הייתי מוסיף אפילו סקוואטים מ"ג לסטים של 100:37mv: