עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טקסס שבוע 4 - אימון עצימות
מ.ג בוקר - 82.8
מ.ג במכון - 83.4 (בשביל המקבילים והמתח)
דדליפט - 150x1, 145x3 - לא יודע למה חשבתי שיש לי 150 ל 3. נתתי לאגו להיכנס וזה הרגיש כמו סינגל.
אין צורך לציין איך הרגישו ה 145 אח"כ.
בנץ' - 95x5 - חזרה אחרונה הייתה כבדה מהרגיל
צ'ין אפס - מ.ג + 15 ק"ג - 1x3 - יחסית קל
מקבילים - מ.ג + 15 ק"ג - 2x8, 1x7
חתירת פנדליי - 65x5, 65x5, 65x5 - קל
אני מרגיש שהיחס בין הנפח בדד לעצימות גדול מידיי, ואולי זה פחות תורם להתקדמות בעצימות.
שבוע הבא אני מושך לנפח 90% מהעצימות by the book. זה יוצא 132.5, משמע מעלה ב 7.5 ק"ג במקום ב 2.5 ק"ג.
אימון מבאס
השבוע היה לי 125 נפח, והיה קל. למה שאחזור על המשקל הזה? 😲שבוע הבא שוב תעשה 125 נפח ועצימות 145
לך על 130 נפח ו 145 עצימות תנסה סביב ה 3-5 חזרות בעצימותהשבוע היה לי 125 נפח, והיה קל. למה שאחזור על המשקל הזה? 😲
זה או 130 או 132.5 נפח ועצימות או 145 או 147.5 🙄
אה ותודה.. אבל בנץ' יפה כשיהיה 110+ לחזרות 😁
אני עושה נפח צ'ין אפס בנוסף לדדאולי תעשה מתח בנפח ודד בעצימות?
אתה בן 17, אני בן 30. 🤣ככה לפחות אני עשיתי ולא יודע איך, עליתי כול שבוע 5 קילו עד ל180 (הייתי יכול להמשיך אבל לצערי חופשה ופציעה)
סבבה.לך על 130 נפח ו 145 עצימות תנסה סביב ה 3-5 חזרות בעצימות
לא חשבתי שתיכנע לגיל כולכך מהר. 🏳️🏳️אתה בן 17, אני בן 30. 🤣
30 זה רק מספר! 🏋️אתה בן 17, אני בן 30.
התקדמת טוב בלי רוטציה בין הלחיצות?איפה כתוב 3x5?
אני עבדתי ב3x3 מספר שבועות והתקדמתי בצורה מצוינת גם בפרס וגם בבנץ' (ז"א העומס לא פגע בהתאוששות, להיפך)
איך ההתקדמות אצלך בבנץ' ובפרס ככה בלי רוטציה?בגלל שאני לא עושה רוטציה בין פרס לבנץ' אז אני לא עושה את המת'ודה המקובלת של 3x5
כן, התחלתי עם רוטציה ואחרי כמה שבועות זה לא עבד. אח"כ במתכונת של 3x3 בשלישי ורק בנץ׳ בראשון וחמישי(בלי עזרים) התקדמתי כל שבוע גם בפרס וגם בבנץ׳.התקדמת טוב בלי רוטציה בין הלחיצות?
איך ההתקדמות אצלך בבנץ' ובפרס ככה בלי רוטציה?
מה זה בלי עזרים? מתח או משיכה כלשהי גם לא עשית?כן, התחלתי עם רוטציה ואחרי כמה שבועות זה לא עבד. אח"כ במתכונת של 3x3 בשלישי ורק בנץ׳ בראשון וחמישי(בלי עזרים) התקדמתי כל שבוע גם בפרס וגם בבנץ׳.
התכוונתי בלי עזרים ללחיצות, את התכנית עצמי כמו המקור, רק עם דדליפט בחמישי.מה זה בלי עזרים? מתח או משיכה כלשהי גם לא עשית?
ויצא לך לשבור PRים גם בפרס ככה?
זתומרת ביום נפח - סקוואט, בנץ', חתירה/מתח, הכל 5X5, בעצימות סקוואט, בנץ' דדליפט? לא זוכר כבר את העדכונים בלוג שלך 😃התכוונתי בלי עזרים ללחיצות, את התכנית עצמי כמו המקור, רק עם דדליפט בחמישי.
הוא רק התחיל טקסס דדליפט מה תחרות חחחחחnחחמורן אתה מתכוון להתחרות בדצמבר בפוש&פול?
מאיפה לי.. לא עקבתי לאחרונה, האתר לא עושה לי התראות ללוג של מורן אבל זכרתי שהוא רוצה (או יותר נכון רצה) להתחרות בדצמבר בפוש&פול.הוא רק התחיל טקסס דדליפט מה תחרות חחחחחnחח
טקסס שבוע 5 - אימון נפח
מ.ג במכון - 84.3
צ'ין אפס - מ.ג + 2.5 ק"ג - 5x5 - קל מידיי
בנצ' - 90 ק"ג - 5x5
דדליפט - 130 ק"ג - 5x5
בחרתי לעשות תבנית שונה כדי לראות אם זה יהיה יותר\פחות יעיל.
המסקנה היא שהגעתי לדדליפט חצי מעולף.. והבאתי רק 250 מ"ל מיץ תות בננה....צריך להביא 500 מל להבא.
הבנצ' לא היה קל כל כך, סט רביעי היה קשה! סט חמישי ביקשתי מ @Noxius הנחמד שישמור עליי וזה עלה בצורה הכי קלילה מכל הסטים.. אולי כי נחתי 8 דק ולא 3-5.
הדדליפט היה קשה..3 סטים ראשונים היה סבבה, סט רביעי כבר די קשה וסט אחרון הזוקפים שלי היו כל כך חלשים שהתפללתי כל חזרה שתסתיים כבר.
קיצר, אימון לא קל.
ועכשיו קצת post workout 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬