לא... Noobיותר מאתרי פורנו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא... Noobיותר מאתרי פורנו
מורן, לא יודע אם אתה זוכר שפעם קצת צחקתי עליך שאתה משתמש הרבה במילה "נוזלים"..אבל הייתי חייב לעשות חיפוש על כל הפעמים שכתבת את המילה נוזלים ויש שם 152 תוצאות. 🤣🤣🤣
תוצאות חיפוש ל: נוזלים | LBS - כושר ופיתוח הגוף[user][0]=8686
עכשיו בדיוק ראיתי את הסרטון של האיש והאגדה עם ה180 קילו בנץ' לשלישייה, את ה130 פרס לשלישייה ראיתי בלייב.תודה 😃
ולא.
יש המון נוזלים, בנוסף.
כן, אולי אם אעלה עוד 10 קג.
לא ראיתי האמת את הדדליפט של אורי.
הבנצ' והפרס לא מתקדמים כמו הסקוואט והדדליפט.. אבל הכל יכול להיות.
בהתחלה לא הייתי מוסיף פרונט סקוואט.. כתרגיל ראשי? במקום הלואו בר?עכשיו בדיוק ראיתי את הסרטון של האיש והאגדה עם ה180 קילו בנץ' לשלישייה, את ה130 פרס לשלישייה ראיתי בלייב.
אין לי מושג איזה תוכניות דודי עושה אבל הוא המליץ לי להוסיף למדקאו פרונט סקוואט ועוד כמו המורכבים ולא כתרגיל עזר, לא שיש ממש מקום להוסיף.
הנחמה שלי בתוכנית הזאת זה קצת לשכוח מהתרגיל הזה.
לא, בנוסף אבל לא נראלי שאני יעשה את זה.בהתחלה לא הייתי מוסיף פרונט סקוואט.. כתרגיל ראשי? במקום הלואו בר?
מ.ג - 86.4
טוב איכשהו עליתי בשבוע וחצי בערך קילו וחצי..
אני מפסיק לאכול שטויות וחוזר לאכול נקי.
ויורד ל 2500 קלוריות במקום 2700.
לא בא לי אח"כ חיטוב של חצי שנה 😵
או להפסיק התקדמות בגלל יציאה לחיטוב
בתכניות שמתקדמים בדדליפט מסט אחד בשבוע יש לא מעט נפח סקוואט (SS וטקסס זה מה שבא לי לראש ישר) ובזכות זה הדדליפט מתקדם. אם אין סקוואט בכלל אז אני לא מאמין שסט אחד בשבוע יספיק לקדם את הדדליפט.למה שתיפגע?
בשלל תוכניות אתה יכול להתקדם בדדליפט מסט אחד בשבוע.
הנפח יפצה על החוסר בסקוואט.
זאת התיאוריה לפחות..
בתכניות שמתקדמים בדדליפט מסט אחד בשבוע יש לא מעט נפח סקוואט (SS וטקסס זה מה שבא לי לראש ישר) ובזכות זה הדדליפט מתקדם. אם אין סקוואט בכלל אז אני לא מאמין שסט אחד בשבוע יספיק לקדם את הדדליפט.
תראה בגדול אני לא חושב שאתה טועה, וככל הנראה שברגע שהנפח יפריע להתקדמות אני אוריד סט או שתיים בנפח.לי ולמהלך יש דדליפט דומה ואני גם כמעט ללא סקוואט. לדעתי לעשות 5*5 בתחילת השבוע ו 5*1 בסוף שבוע זה המון דדליפט.
כתבתי לפני 3 אופציות שנראות לי סבירות לעשות בעצמי, אבל כל עוד משהו עובד אין צורך לשנות.
וואו שאלה טובה.כל עוד זה עובד לא צריך לשנות כלום.
מתי אתה חוזר לסקוואט?
ימים יגידו 😃קודם 200 דדליפט?
בוא נשאף לשםימים יגידו 😃
200 זה שאפתני מאוד, אבל אנסה.
טוב אז לאחר שהגיעה לידיעתי שהתחרות לא תיהיה בכלל במרץ, אלא ב 28.4.16
זה משנה לי את כל התוכניות.
בעיקרון כרגע אני כבר בא.ש די גבוהים (מתחיל להיות לא נוח ביום יום) ואני מתלבט מה לעשות.
כי תכננתי במקור למשוך עד תחילת פברואר ואח"כ להישאר על ניטראלי ולהתחיל להתכונן לתחרות (על כל המשתמע מכך) אבל עכשיו זה יורד מהפרק..
יש תחרות נוספת ב 18.8 אז או שאצא לחיטוב בתחילת פברואר כדי שיהיה לי אחרי החיטוב לפחות חודשיים לחזור למשקלי העבודה + התקדמות קטנה נוספת או שאסגור 12 שבועות טקסס ואצא לחיטוב אחרי, שזה בעוד 4 שבועות ואז אחרי החיטוב יהיה לי זמן נוסף להגיע לפיק יפה בתחרות של אוגוסט עם תוכנית האחוזים הקודמת שלי.
כך או כך אם אני מסיים את הטקסס ב 12 שבועות (בעוד 4 שבועות) זה אומר שהגעתי לדד 160 לחמישיה, בנץ 112.5 לחמישיה , פרס 70 ל 3x3 וצ'ין אפס תלוי במ.ג אבל 25-27 לשלשה
אם אני מושך עד תחילת פברואר, זה מקרב אותי ל 170 לחמישיה בדד, 120 בנץ לחמישיה (בתקווה) ופרס 76 ל 3x3.
כרגע שוקל 85.9 (משקל בוקר)
תשמע ירדתי לפלוס של 400 בערך (נראה לי) אז אני לא אוכל כבר כמו חזיר 😃וחשבת לנסות להיות על נטרלי/פלוס קטנטן ולהתחזק?