או לכתוב בעברית תקינה מלהתחילה 🙄🙄🙄בשביל אנשים כמוך צריכים להדגיש "ה-רמת קריאטין" 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או לכתוב בעברית תקינה מלהתחילה 🙄🙄🙄בשביל אנשים כמוך צריכים להדגיש "ה-רמת קריאטין" 😃
אני כתבתי בעברית תקינה מלכתחילה, הבעיה היא שאתה לא יודע לקרוא את ה' הידיעה.או לכתוב בעברית תקינה מלהתחילה 🙄🙄🙄
אסור לך לתקן לאנשים את העברית.או לכתוב בעברית תקינה מלהתחילה 🙄🙄🙄
אבל קטנה יותר :(אני חושב שאחרי שלושה שבועות הרמת קריאטין בשריר חוזרת למה שהייתה, לא?
בסדר אני בטוח שלא ציפית להתחזק אחרי שהפסקת עם הקריאטיןאבל קטנה יותר 😭
יש לי כל מיני דברים להגיד על זה אבל אני אחכה ש @Matty יגיב תגובה בסגנון של "מה??" כדי שאני אוכל עוד פעם לרדת עליו שהוא לא יודע לקרוא עברית.מעבר לזה שקריאטין זה סתם מטרד, וחור בכיס, אלא אם כן אתה מייצר עם זה פיק לתחרות, אז נהיה לזה איזשהיא תועלת. (איך אני בטוח שהולכים לצטט אותי על זה 🤣)
שני רוסים רבים מי יודע עברית יותר טוב 😆יש לי כל מיני דברים להגיד על זה אבל אני אחכה ש @Matty יגיב תגובה בסגנון של "מה??" כדי שאני אוכל עוד פעם לרדת עליו שהוא לא יודע לקרוא עברית.
להתחזק לא.. אבל לא להיחלש.בסדר אני בטוח שלא ציפית להתחזק אחרי שהפסקת עם הקריאטין
רעיון טוב, אשתמש בזה לפני התחרות.אלא אם כן אתה מייצר עם זה פיק לתחרות
זה לא כזה יקר ביחס לתוספי תזונה אחרים, אבל זה עדיין לא שווה את הכסף שזה עולה, הרי אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, ואנחנו מתחזקים ליניארית עם או בלי זה, אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה? מה זה יתן? עוד כמה קילוגרמים על המוט שגם ככה היו מגיעים עוד שבוע/שבועיים? בקיצור מיותר, וזה גם מטרד לקחת את זה כל יום.רעיון טוב, אשתמש בזה לפני התחרות.
וזה לא כזה יקר.. אבל לא נדבר על זה כאן
מסכים שזה מטרד.זה לא כזה יקר ביחס לתוספי תזונה אחרים, אבל זה עדיין לא שווה את הכסף שזה עולה, הרי אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, ואנחנו מתחזקים ליניארית עם או בלי זה, אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה? מה זה יתן? עוד כמה קילוגרמים על המוט שגם ככה היו מגיעים עוד שבוע/שבועיים? בקיצור מיותר, וזה גם מטרד לקחת את זה כל יום.
אין מה להתווכח, מקס לא יודע עברית.שני רוסים רבים מי יודע עברית יותר טוב 😆
מה הסיפור של המפלצת ההיפית ששמת בתמונה שלך?אין מה להתווכח, מקס לא יודע עברית.
זה אותו אחד רק עם משקפי שמש.מה הסיפור של המפלצת ההיפית ששמת בתמונה שלך?
אתה יודע, קריאטין לא רק נותן לך קילוגרמים על המוט. הוא משפר לך את ההתאוששות, ושיפור ההתאוששות בין סט לסט ובין אימון לאימון חשוב מאוד להתקדמות הלינארית שלךזה לא כזה יקר ביחס לתוספי תזונה אחרים, אבל זה עדיין לא שווה את הכסף שזה עולה, הרי אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, ואנחנו מתחזקים ליניארית עם או בלי זה, אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה? מה זה יתן? עוד כמה קילוגרמים על המוט שגם ככה היו מגיעים עוד שבוע/שבועיים? בקיצור מיותר, וזה גם מטרד לקחת את זה כל יום.
האמת שדובר על זה פעם בפורום, מישהו ביקש רפרנסים לזה וגם אתה וגם אני חיפשנו ולא מצאנו.הוא משפר לך את ההתאוששות
אם אתה באמת מאמין שקריאטין משפר התאוששות, אז טוב מה אני יגיד, קנו אותך בבולשיטאתה יודע, קריאטין לא רק נותן לך קילוגרמים על המוט. הוא משפר לך את ההתאוששות, ושיפור ההתאוששות בין סט לסט ובין אימון לאימון חשוב מאוד להתקדמות הלינארית שלך
תזונה ותוספים - Creatine supplementation prevents acute strength loss induced by concurrent exercise.יש לך מקור כלשהו לגביי נושא ההתאוששות וקריאטין ?
איפה אתה רואה שכתוב משהו על התאוששות?
prevents acute strength lossאיפה אתה רואה שכתוב משהו על התאוששות?