הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
או לכתוב בעברית תקינה מלהתחילה 🙄🙄🙄
אני כתבתי בעברית תקינה מלכתחילה, הבעיה היא שאתה לא יודע לקרוא את ה' הידיעה.

ואגב גם לך יש בעיה בכתיבה, הדגשתי 😆

אבל קטנה יותר 😭
בסדר אני בטוח שלא ציפית להתחזק אחרי שהפסקת עם הקריאטין

מעבר לזה שקריאטין זה סתם מטרד, וחור בכיס, אלא אם כן אתה מייצר עם זה פיק לתחרות, אז נהיה לזה איזשהיא תועלת. (איך אני בטוח שהולכים לצטט אותי על זה 🤣)

מעבר לזה שקריאטין זה סתם מטרד, וחור בכיס, אלא אם כן אתה מייצר עם זה פיק לתחרות, אז נהיה לזה איזשהיא תועלת. (איך אני בטוח שהולכים לצטט אותי על זה 🤣)
יש לי כל מיני דברים להגיד על זה אבל אני אחכה ש @Matty יגיב תגובה בסגנון של "מה??" כדי שאני אוכל עוד פעם לרדת עליו שהוא לא יודע לקרוא עברית.

יש לי כל מיני דברים להגיד על זה אבל אני אחכה ש @Matty יגיב תגובה בסגנון של "מה??" כדי שאני אוכל עוד פעם לרדת עליו שהוא לא יודע לקרוא עברית.
שני רוסים רבים מי יודע עברית יותר טוב 😆

רעיון טוב, אשתמש בזה לפני התחרות.
וזה לא כזה יקר.. אבל לא נדבר על זה כאן
זה לא כזה יקר ביחס לתוספי תזונה אחרים, אבל זה עדיין לא שווה את הכסף שזה עולה, הרי אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, ואנחנו מתחזקים ליניארית עם או בלי זה, אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה? מה זה יתן? עוד כמה קילוגרמים על המוט שגם ככה היו מגיעים עוד שבוע/שבועיים? בקיצור מיותר, וזה גם מטרד לקחת את זה כל יום.

זה לא כזה יקר ביחס לתוספי תזונה אחרים, אבל זה עדיין לא שווה את הכסף שזה עולה, הרי אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, ואנחנו מתחזקים ליניארית עם או בלי זה, אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה? מה זה יתן? עוד כמה קילוגרמים על המוט שגם ככה היו מגיעים עוד שבוע/שבועיים? בקיצור מיותר, וזה גם מטרד לקחת את זה כל יום.
מסכים שזה מטרד.
פשוט כשאתה כבר מתקדם עם הקריאטין ואז פתאום מפסיק.. זה מורגש הכי הרבה.
והייתי המון זמן עם קריאטין..עוד מהחיטוב.

זה אותו אחד רק עם משקפי שמש.
אני הייתי מעדיף משהו כזה 😃
Dota-2-Wallpaper-Raigor-The-earthshaker.jpg

אתה יודע, קריאטין לא רק נותן לך קילוגרמים על המוט. הוא משפר לך את ההתאוששות, ושיפור ההתאוששות בין סט לסט ובין אימון לאימון חשוב מאוד להתקדמות הלינארית שלך

הוא משפר לך את ההתאוששות
האמת שדובר על זה פעם בפורום, מישהו ביקש רפרנסים לזה וגם אתה וגם אני חיפשנו ולא מצאנו.
יש לך מקור כלשהו לגביי נושא ההתאוששות וקריאטין ?

כי מה שאני יודע, קריאטין סה"כ משפר את גיוס היחידות המוטוריות בכוח המתפרץ.

אתה יודע, קריאטין לא רק נותן לך קילוגרמים על המוט. הוא משפר לך את ההתאוששות, ושיפור ההתאוששות בין סט לסט ובין אימון לאימון חשוב מאוד להתקדמות הלינארית שלך
אם אתה באמת מאמין שקריאטין משפר התאוששות, אז טוב מה אני יגיד, קנו אותך בבולשיט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית